Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen54
    Evet win8 den bahediyoruz tesekkur ederim fakat arama kutusunun masaustundeyken windows tusu + f veya + q ilede acabiliyoruz sorun orada yazdigimiz seyleri bulmuyor mesela harcamalar diye bir excel dosyasi var harddiskimde ben bunun oraya yazdigimda bunu bulmuyor win 7 de buluyordu sorun bu yani.

Yazdığınız duruma göre, farklı bir yöntem ile bulacaksınız aradığınızı..

Aradığınız dosya nerede ise, o birime tıklayarak açacak ve sağ üst köşedeki arama yerine yazacaksınız.
    Örneğin; C: birimine tıklayacak ve sağ üst köşedeki yere harca veya harcamalar yazarak taratacaksınız.

Ayrıca; Size Windows'un tüm gizli bulnan öğelerinin bir kodunu vereceğim. Bu kodu kopyalayın ve masaüstünde veya her hangi bir birime yeni klasör oluşturup ismini bu kod ile değiştirin..
    GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} (Kalın yazının tamamını kopyalayacaksınız).

Aradığınız her şey bu klasör içinde gözükecektir. İstediğinize tıklayarak çalıştırabilirsiniz..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Teşekkürler, benim de işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Evet win8 den bahediyoruz tesekkur ederim fakat arama kutusunun masaustundeyken windows tusu + f veya + q ilede acabiliyoruz sorun orada yazdigimiz seyleri bulmuyor mesela harcamalar diye bir excel dosyasi var harddiskimde ben bunun oraya yazdigimda bunu bulmuyor win 7 de buluyordu sorun bu yani.

Yazdığınız duruma göre, farklı bir yöntem ile bulacaksınız aradığınızı..

Aradığınız dosya nerede ise, o birime tıklayarak açacak ve sağ üst köşedeki arama yerine yazacaksınız.
    Örneğin; C: birimine tıklayacak ve sağ üst köşedeki yere harca veya harcamalar yazarak taratacaksınız.

Ayrıca; Size Windows'un tüm gizli bulnan öğelerinin bir kodunu vereceğim. Bu kodu kopyalayın ve masaüstünde veya her hangi bir birime yeni klasör oluşturup ismini bu kod ile değiştirin..
    GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} (Kalın yazının tamamını kopyalayacaksınız).

Aradığınız her şey bu klasör içinde gözükecektir. İstediğinize tıklayarak çalıştırabilirsiniz..
    Kolay gelsin..

Dostum verdigin tum bilgileri biliyorum nerde arama yapacagimida baya indirdin sen bizi. Sorun Win 8'in bulamamasinda bende degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 6 Ocak 2013; 18:40:40 >

• Arkadaslar benim windows inigilizce bu Turkce yazilarda falan sorun oluyor fontlari desteklemiyor carpuk curpuk harfler cikiyor font falan mi yuklemem gerekiyor ne yapabilirim ?
  • Windows 8'de bilgisayarı kapatınca kapanıyor, fakat PC ön paneldeki Kart soket'lerinin ışığı yanıyor. Ve Logitech g510 da bir tuşa basınca ledleri yanıyor. Pc tam kapanmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaslar bende asus ultrabook var tabi w8 yüklü sormak istediğim sey saat olayı. mesela gündüz saati 13:00 olarak göstermesi gerekirken 1:00 olarak gösteriyor . bunu nasıl hallederiz tarih saat ayarlarıyla biraz ugraştım ama olmadı

Saatin ustune tiklayarak ayarlari degistir diyorsunuz, cikan ekranda yine saati ve gunu degistir diyorsunuz (yaninda guvenlik isareti olur), cikan ekrandan (sagda saat olacaktir) altta tarih ayarlarini degistir diyorsnuz, cikan ekranda yukardan zamani secin benim ingilizce oldugu icin H olarak gorunuyor sizde S olabilir kiza zaman ve uzun zaman yazan yerde bastaki S veya H hangisi varsa buyuk harfle basliyorsa 24 saat dilimi demektir kucukse 12 saatlik dilimdir yani. HH:mm:ss ise 24 saattir. hh:mm:ss ise 12 saatlik dilimdir altta aciklamalari var zaten. Kolay gelsin.

yanıt için teşekkürler . ama ayarlarar baktım dediğiniz şekildeymiş zaten resmini koyuyorum. yine aynı düzeltemedim

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar bende asus ultrabook var tabi w8 yüklü sormak istediğim sey saat olayı. mesela gündüz saati 13:00 olarak göstermesi gerekirken 1:00 olarak gösteriyor . bunu nasıl hallederiz tarih saat ayarlarıyla biraz ugraştım ama olmadı

Saatin ustune tiklayarak ayarlari degistir diyorsunuz, cikan ekranda yine saati ve gunu degistir diyorsunuz (yaninda guvenlik isareti olur), cikan ekrandan (sagda saat olacaktir) altta tarih ayarlarini degistir diyorsnuz, cikan ekranda yukardan zamani secin benim ingilizce oldugu icin H olarak gorunuyor sizde S olabilir kiza zaman ve uzun zaman yazan yerde bastaki S veya H hangisi varsa buyuk harfle basliyorsa 24 saat dilimi demektir kucukse 12 saatlik dilimdir yani. HH:mm:ss ise 24 saattir. hh:mm:ss ise 12 saatlik dilimdir altta aciklamalari var zaten. Kolay gelsin.

yanıt için teşekkürler . ama ayarlarar baktım dediğiniz şekildeymiş zaten resmini koyuyorum. yine aynı düzeltemedim

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

zaten bastadada boyle olmamasi gerekirdi windows yuklenirken konum turkiye secilmedimi acaba denetim masasi bolge ayarlarina bir bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2013; 20:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düzelttim şimdi nasıl yaptımsa bende bilemedim
    ama şimdide bluetooth a taktım. cepten resim göndermek istiyorum. önce bluetooth cep telefonunu görüyor. sonra hemen çevrimdişi yazıyor.
  • quote:

düzelttim şimdi nasıl yaptımsa bende bilemedim
    ama şimdide bluetooth a taktım. cepten resim göndermek istiyorum. önce bluetooth cep telefonunu görüyor. sonra hemen çevrimdişi yazıyor.

teamviewer ID PW yollarsan karıştırarak bulabilirim. bluetooth kullanmayalı çok oldu.

edit: bluetooth ta ayarlara gir herkese gorunur secili oldugna emin ol sonra bluetooth smgesine sag tus dosya al a bas ondan snra cep teldeb gonder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ocak 2013; 9:44:37 >
  • Çok faydalı bir başlık ellerine sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Çok faydalı bir başlık ellerine sağlık dostum

sagolasin desteklerini beklerim.

bu iki hafta finallerim dolayisiyla foruma pek ugrayamacagim.siz gene sorununuzu buraya yazin bilen arkadaslar yardimci olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: iskenderunc

''System thread exception not handled'' hatası alıyorum.Yardım lütfen

zor bir hataya bulaşmışın.. ilk araştırmalarıma göre çözümü yok gibi birşey. ingilizcen varsa oku. yaptığı işlemi anlatıyor sonra işe yaradı diyor sonra bir sonraki restartta gene aynı şey diyor.

"What did you guys find out about this.. I spoke with Nvidia, and they told me to delete the old driver through the device manager, and then delete the Nvidia folder on the C: Drive, restart the machine, I did that, and it worked, then finally install the latest driver.. then you restart, and it goes back to the blue screen with the frowny face...

(had to go in with safe mode and do all of that deleting jazz, and then restart and install the new driver.)

This really sucks! Microsoft should help us all out here..."

Şunu farkettim.İnternete wireless baglanınca hiç hata almıyorum.Ama ethernet kartıyla kablolu baglanınca gelmeye başlıyor bu hatalar.Galiba sıkıntı bununla ilgili.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrax -- 7 Ocak 2013; 18:25:04 >

• arkadaşlar size bi uyarı eger Windows 8 aktivasyonlu ise sakın ADVANCET SİSTEM CARE kurmayınız aktivasayonu kırıyor ve Windows su kilitliyor baştan format atmak zorunda kalıyorsunuz ,denedim 2 defa format atmak zorunda kaldım bilginize
  • Windows 8 rastgele mavi ekran alıp yeniden başlattı ve her açılışta donar oldu. Sistem geri yükleme yaptım bir süre sonra yine aynı şeyi yaptı. Şu an sistem yenileme yaptım, tekrar ederse sistem restart yapacağım, yine tekrar ederse hard format, yine düzelmezse 7ye geri göneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 8 Ocak 2013; 0:42:10 >
  • arkadaşlar ben asus pc aldım windows 8 işletim sistemli fakat tam alışamadım ve bir kaç sorum olacak

bu touchpad kısayolları asus a mı özel yoksa windows 8 e mi

çift parmak üç parmak falan hepsinin ayrı özelliği var

ve benim bu touchpad kısayolları belli bir zaman sonra kayboluyor kullanamıyorum.
    sadece fare imlecini hareket ettirmek için kullanabiliyorum. Hatta bazen fareyi bile hareket ettiremiyorum. FN tuşundan touchpad i aç kapa yapıyorum anca düzeliyor.

bunu ayarları falan nerden oluyor.
    bir de bir sürü touchpad kısayolu var bunları nereden öğrenebiliriz ben karıştıra karıştıra buldum bir kaç tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

arkadaşlar ben asus pc aldım windows 8 işletim sistemli fakat tam alışamadım ve bir kaç sorum olacak

bu touchpad kısayolları asus a mı özel yoksa windows 8 e mi

çift parmak üç parmak falan hepsinin ayrı özelliği var

ve benim bu touchpad kısayolları belli bir zaman sonra kayboluyor kullanamıyorum.
    sadece fare imlecini hareket ettirmek için kullanabiliyorum. Hatta bazen fareyi bile hareket ettiremiyorum. FN tuşundan touchpad i aç kapa yapıyorum anca düzeliyor.

bunu ayarları falan nerden oluyor.
    bir de bir sürü touchpad kısayolu var bunları nereden öğrenebiliriz ben karıştıra karıştıra buldum bir kaç tane.

w8 kısayolları google a yazarakta bulabilirsin zaten. asusuda aynı şekilde veya kendi sitesinde.

• quote:

Dostum verdigin tum bilgileri biliyorum nerde arama yapacagimida baya indirdin sen bizi. Sorun Win 8'in bulamamasinda bende degil.

Selam
    Bilgi yazmak "baya indirdin sen bizi" demek anlamına geliyorsa, demek ki bilgi yazmamak gerekiyor. Ben sizin profesyonel bir kullanıcı olduğunuzu buradan bilemiyor veya göremediğim için akla gelebilecek olasılıkları yazmıştım. Anlaşılan bunu yapmamak gerekiyormuş..
    Kolay gelsin..
  • bana gelen windows 8 pro key mailini yanlışlıkla sildim. microsotf aynı maili tekrar gönderir mi ? yada nasıl yedekleriz keyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

bana gelen windows 8 pro key mailini yanlışlıkla sildim. microsotf aynı maili tekrar gönderir mi ? yada nasıl yedekleriz keyi

gönderir göndermek zorunda. keyi yaz bir yere veya metin belgesine kopyala yapıştır.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.