Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

bay KG üstadıma katılıyorum burda karşılıksız bir iş yapıyoruz. insanlara yardımcı olmak sadece amacımız. kimsenin bilgi seviyesini üstadın dediği gibi göremiyoruz sorunun en basit yollu çözümünden zor yoluna doğru gitmeye çalışıyoruz.

lütfen saygı çerçevesini aşacak söylemlere girmeyelim. şu algıyı lütfen herkes kırsın sen buraya konu açtın "herşeyi bilmek zorundasın gibi alacaklı gibi cevap ver onu bizde biliyoruz yokmu daha başka cevap" gibisinden cevaplar hoş olmuyor.

iyi akşamlar..iyi forumlar...
  • Temiz kurulum için indirdiğimiz iso dosyasına herhangi bir şey yapıyor muyduk ?

Boot cdsi oluşturabildim fakat bu seferde mor bir ekranda kalıyor ve sadece fare imleci var.

Herseyi hallettim fakat su olay varmış. Kopyası çıkmayacak galiba ve 29luk yükseltmede sadece orj win7ler içinmiş.

Doğru mü bu olay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 9 Ocak 2013; 2:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Windows 8 rastgele mavi ekran alıp yeniden başlattı ve her açılışta donar oldu. Sistem geri yükleme yaptım bir süre sonra yine aynı şeyi yaptı. Şu an sistem yenileme yaptım, tekrar ederse sistem restart yapacağım, yine tekrar ederse hard format, yine düzelmezse 7ye geri göneceğim.

Arkadaşlar durumu belirtmiştim. Sistem refresh'de de bi süre sonra açılır açılmaz donmaya başladı. Şimdi sistem reset yaptım. Bakalım ne olacak..... Bilgisayar Asus N53jf bu arada. Windows 8 Pro x64 orj. Hiç benzer bir şey yaşayanınız yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Dostum verdigin tum bilgileri biliyorum nerde arama yapacagimida baya indirdin sen bizi. Sorun Win 8'in bulamamasinda bende degil.

Selam
    Bilgi yazmak "baya indirdin sen bizi" demek anlamına geliyorsa, demek ki bilgi yazmamak gerekiyor. Ben sizin profesyonel bir kullanıcı olduğunuzu buradan bilemiyor veya göremediğim için akla gelebilecek olasılıkları yazmıştım. Anlaşılan bunu yapmamak gerekiyormuş..
    Kolay gelsin..

Estafurullah yanlis anlasildiysam kusura bakmayin sizde haklisiniz ama yani bazi yerlerden bu kucuk ayrintilar cikartilabilir profildeki yazilardan bilgisayar ozelliklerinden veya mesaj sayisindan yani bir aramanin nasil yapilacagi bu yuzden kucumseme durumu hissettigim icin bunu yazdim. Yanlis anlasilmayayim.

• quote:

quote:

Windows 8 rastgele mavi ekran alıp yeniden başlattı ve her açılışta donar oldu. Sistem geri yükleme yaptım bir süre sonra yine aynı şeyi yaptı. Şu an sistem yenileme yaptım, tekrar ederse sistem restart yapacağım, yine tekrar ederse hard format, yine düzelmezse 7ye geri göneceğim.

Arkadaşlar durumu belirtmiştim. Sistem refresh'de de bi süre sonra açılır açılmaz donmaya başladı. Şimdi sistem reset yaptım. Bakalım ne olacak..... Bilgisayar Asus N53jf bu arada. Windows 8 Pro x64 orj. Hiç benzer bir şey yaşayanınız yok mu?

hocam sistem iyi yere gitmiyor böyle giderse açılmayacak hiç. temiz format at. nerden yüklüyorsun windowsu microsofttan yüklediysen bana pm at başka yerden link vereyim ordan yükle. ya ben w8 i türk bir siteden ilk çıktığı zaman indirmiştim ne sorun var ne birşey microsofttan indirenlerde birton sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

bana gelen windows 8 pro key mailini yanlışlıkla sildim. microsotf aynı maili tekrar gönderir mi ? yada nasıl yedekleriz keyi

gönderir göndermek zorunda. keyi yaz bir yere veya metin belgesine kopyala yapıştır.

nasıl gönderir hocam ? promosyon kodu ile 29TL el aldım o keyi
  • Benim farklı bir sorum daha olacak. Orjinal Windowsum masaüstü bilgisayarında yok fakat win8 kurmak istiyorum (orjinal veya fark etmez) yardımcı olacak var mı?

Laptopta orjinal Win7 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 9 Ocak 2013; 17:12:16 >
  • quote:

quote:

Isin donanimsal yonunden ele aldikmi konuyu bilgisayar win8 desteklemiyor dogal olarka driverleri yok ve dogal olarak biosda desteklemiyor gayet dogal bir durum olabilir de bu. Windows 7'de bu sorunu yapmiyorsa malesef 8 kullanilamaz bir hal alir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

nasıl gönderir hocam ? promosyon kodu ile 29TL el aldım o keyi

mail at veya telefonla ara.

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

tamam bana pm at yardımcı olurum basit iş.
  • arkadaşlar win 7 deki chess titans isimli satranç oyunu w 8 de yok . magazada da göremedim. bunu nereden bulup pc ye yükleyebilirim acaba . evde masaüstü pc var w7 yüklü . oradan kopyalayıp ultrabooka yükleme şansım varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Isin donanimsal yonunden ele aldikmi konuyu bilgisayar win8 desteklemiyor dogal olarka driverleri yok ve dogal olarak biosda desteklemiyor gayet dogal bir durum olabilir de bu. Windows 7'de bu sorunu yapmiyorsa malesef 8 kullanilamaz bir hal alir.

hangi donanımın Windows 8 driverı olmadığını ve desteklemediğini söylüyorsun, anlayamadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi donanımın Windows 8 driverı olmadığını ve desteklemediğini söylüyorsun, anlayamadım?

Bilgisayar Asus N53jf bu arada.

Bunu diyen siz degil misiniz?

• Arkadaşlar Win8 de Web tabanlı programı çalıştırabilmem için explorer 8 veya 9 kurmam gerekiyor.Acaba nasıl kurabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinekmekci

Arkadaşlar Win8 de Web tabanlı programı çalıştırabilmem için explorer 8 veya 9 kurmam gerekiyor.Acaba nasıl kurabilirim

Firefox'da ie tab V2 eklentisini kurup deneyin..https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/ie-tab-2-ff-36/

EK: Uygulamanın ayarlarından istediğiniz ie sürümünü uygulayabilirsiniz..

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 10 Ocak 2013; 12:09:16 >

• arkadaşlar 3-4 sorum var.

1-herkeste girişte mail adresini şifre isterken bende ilk kurulumda bi kullanıcı adı girdim onun için şifre giriyorum her açılışta.Bunu nasıl halledebilirim?

2-bilgisayarım samsung np550 p5c-s05tr. touchpadi biraz tırtıklı gibi geliyor. imlec bazen kontrolümden çıkıyor. sw updateden dokunma paneli arayüzü diye bişey vardı onu güncelleştirdim mi indirdim mi yaptım işte bişi ama bu hassasiyet nasıl düzeltilir?

3-başlat menüsü meselesi. quick starterda ekranın üst orta veya alt orta bölgesine imleci getirdiğimizde başlat menüsü geliyor.?90 eski başalt menüsü gibi sadece donatılara fln gelmek için 2-3 kere sağa doğru kaymıyoruz. Nedendir bu eski başlat menüsü arama isteği?

4-google chrome bende kafayı yiyor bazen.bazen resimler görünmüyor bazen kafasına göre donuyor fln. evde w7 işletim sistemli başka bir bilgisayarda girdiğimde hiç böle bişi yoktu.bu benden mi kaynaklanıyor yoksa google chrome-w8 uyumsuzluğu mu?

5-i7 3630QM işlemci 8GB 1600 mhz bellek hızı 7200 rpm disk dönüş hızı 6mb önbellek... 20 snde açılıyor bu normal bir süremi? yukardaki "açılışı 10sn nin altına çekme" programını indirdim ama samsungla beraber gelen norton izin vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: japon shabalala

arkadaşlar 3-4 sorum var.

1-herkeste girişte mail adresini şifre isterken bende ilk kurulumda bi kullanıcı adı girdim onun için şifre giriyorum her açılışta.Bunu nasıl halledebilirim?

2-bilgisayarım samsung np550 p5c-s05tr. touchpadi biraz tırtıklı gibi geliyor. imlec bazen kontrolümden çıkıyor. sw updateden dokunma paneli arayüzü diye bişey vardı onu güncelleştirdim mi indirdim mi yaptım işte bişi ama bu hassasiyet nasıl düzeltilir?

3-başlat menüsü meselesi. quick starterda ekranın üst orta veya alt orta bölgesine imleci getirdiğimizde başlat menüsü geliyor.?90 eski başalt menüsü gibi sadece donatılara fln gelmek için 2-3 kere sağa doğru kaymıyoruz. Nedendir bu eski başlat menüsü arama isteği?

4-google chrome bende kafayı yiyor bazen.bazen resimler görünmüyor bazen kafasına göre donuyor fln. evde w7 işletim sistemli başka bir bilgisayarda girdiğimde hiç böle bişi yoktu.bu benden mi kaynaklanıyor yoksa google chrome-w8 uyumsuzluğu mu?

5-i7 3630QM işlemci 8GB 1600 mhz bellek hızı 7200 rpm disk dönüş hızı 6mb önbellek... 20 snde açılıyor bu normal bir süremi? yukardaki "açılışı 10sn nin altına çekme" programını indirdim ama samsungla beraber gelen norton izin vermedi.

denetim masası kullanıcı hesaplarından parolanı kaldır.

denetim masası symantec veya fare kısmına gir orda touchpad ayarlarından sensivitye bak.

start8 i yükle.

bilmiyorum olabilir bendede gifleri oynatmıyor bazen.

programda bir sorun veya virüs yok nortonu deaktif edip kurup ayarlarını yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

arkadaşlar 3-4 sorum var.

denetim masası kullanıcı hesaplarından parolanı kaldır.

denetim masası symantec veya fare kısmına gir orda touchpad ayarlarından sensivitye bak.

start8 i yükle.

bilmiyorum olabilir bendede gifleri oynatmıyor bazen.

programda bir sorun veya virüs yok nortonu deaktif edip kurup ayarlarını yapabilirsiniz.

eyvallah

• quote:

eyvallah

önemli değil illa bu konuyla ilgili değil istediğin zaman istediğin yerden pm atabilirsin bana. imzamı oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Ocak 2013; 2:08:02 >
  • yükseltme aracında 29 tlyi ödedim sonra direk indirmeye başladı şuan indiriyo key gelmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

yükseltme aracında 29 tlyi ödedim sonra direk indirmeye başladı şuan indiriyo key gelmedi?

mail adresine gelmiş olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.