Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

yükseltme aracında 29 tlyi ödedim sonra direk indirmeye başladı şuan indiriyo key gelmedi?

mail adresine gelmiş olması lazım

evet gelmiş saol
  • Program veya uygulama kısayollarını nasıl masaüstüne atabilirim. Program files klasöründe olanları bir şekilde yapıyorum.
    Mesela hesap makinasını açmak için windows tuşu ve R ye basıyorum calc yazıyorum öyle ulaşabiliyorum
    Teşekkürler

edit: klasik w7 başlat menüsünü kullanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Ocak 2013; 16:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Program veya uygulama kısayollarını nasıl masaüstüne atabilirim. Program files klasöründe olanları bir şekilde yapıyorum.
    Mesela hesap makinasını açmak için windows tuşu ve R ye basıyorum calc yazıyorum öyle ulaşabiliyorum
    Teşekkürler

edit: klasik w7 başlat menüsünü kullanmak istemiyorum

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

sorunu ana konuya ekleyeyim bari. işte böyle böyle topic daha da genişleyecek. o yüzden sorularınızı açık açık sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Ocak 2013; 16:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

teşekkürler hallettim.

soru 2:
    Avira stabil çalışmaya başladı mı w8 de
    Hangi antivirüs programını önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Ocak 2013; 21:49:08 >
  • quote:

teşekkürler hallettim.

soru 2:

benim için virüs programları ikiye ayrılır kaspersky ve diğerleri diye. o yüzden kaspersky harici diğerlerinin pek bir farkı yoktur virüs programı yükledim diye kendini avutursun işte. başka söze gerek varmı.
  • arkadaslar asus k55vm laptopum vardi win7 li. temiz kurulumla win 8 yukledim. 1 haftadir bi problem yoktu biraz kurcaliym dedim o sirada ucak modu nu actim denemek icin.dogal olarak wi fi kapandi tabi simdi acmaya calisiiyorum fakat acamiyorum ayarlar kismindan wi fi kutucugunu aciga getiriyorum fakat bi sure bekleyip `acilamadi` die bisey cikiyo. fn+f2 yapip acmayi denedim fakat yine olmadi hatta fn`de de bi sorun var sanirim fn+f5 ve f6 da calismiyor yardim edebilirseniz cok seviniirm
  • quote:

soru 2:

Avira'ya resmi olmayan Win 8 desteği geldi.http://techblog.avira.com/2012/12/11/a-further-step-into-achieving-windows-8-compatibility/en/
  • windows 8 media center ek özelliğini aldıktan sonra yeni gelen ürün anahtarı ile yapılan yükleme sonrası , windows yüklemesini yaptığımız ürün anahtarını ve etkinleştirme tarihini de değiştiriyor ?

neden böyle oluyor arkadaşlar , ayrıca ekranın sağ alt köşesine de şu ibare ekleniyor :

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan
    Avira'ya resmi olmayan Win 8 desteği geldi.http://techblog.avira.com/2012/12/11/a-further-step-into-achieving-windows-8-compatibility/en/

Teşekkürler
    Yıllardır avira kullanıyordum. (free) ilk defa geçen hafta bir virüs yedim flashdiske yapışıyor ama sistem dosyalarını bozuyor.
    Avira tanımadı . virustotalde 7-8 program zararlı olarak gördü. Sonunda işyerindeki kaspersky ile flash diskleri temizleyebildim.
    Şimdi KIS kullanmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Ocak 2013; 21:48:30 >

• quote:

hocam sistem iyi yere gitmiyor böyle giderse açılmayacak hiç. temiz format at. nerden yüklüyorsun windowsu microsofttan yüklediysen bana pm at başka yerden link vereyim ordan yükle. ya ben w8 i türk bir siteden ilk çıktığı zaman indirmiştim ne sorun var ne birşey microsofttan indirenlerde birton sorun.

Microsofttan derken MSDN yi mi kastettiniz?
  • quote:

Microsofttan derken MSDN yi mi kastettiniz?

bildiğin microsoft işte kaçtane microsoft var windows.com microsoft.com msdnye yönlendiriyorsa o da dahil işte.
  • quote:

Ben hep MSDN deki SHA1 kodlarına bakarak ararım internette iso kalıplarını da o yüzden ilginç geldi bozuk olabileceği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Ocak 2013; 21:47:10 >

• quote:

quote:

bildiğin microsoft işte kaçtane microsoft var windows.com microsoft.com msdnye yönlendiriyorsa o da dahil işte.

Ben hep MSDN deki SHA1 kodlarına bakarak ararım internette iso kalıplarını da o yüzden ilginç geldi bozuk olabileceği.
    http://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/downloads/default%28en-us%29.aspx?pv=36:350#searchTerm=&ProductFamilyId=481&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

ben bozuk demedim bazı şikayetlerde bulunulmuş bende böyle oluyorsa sistemde sıkıntı olabilir dedim... ya win8e uyumsuz parçan var ya sistemde sıkıntı var ya donanımsal ne diyim yani . internetten birtane indir korsan w8 onu yükle bakalım aynı şey olacakmı.

• Anladım.
    Paylaşım için tekrar teşekkürler bu arada
    Baştan itibaren okumaya başladım. Çok güzel bir kaynak olmuş.
    Üst konu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Ocak 2013; 11:24:44 >
  • quote:

Bir kıyak yapayım, aşağıdaki adrese pek çok buton ve arayüz yükledim, http://www.4shared.com/rar/VO_RKDYR/Start_Menu_Arayuz_ve_Buton.html

Başka bir yere yeniden upload edebilir misiniz indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Ocak 2013; 9:10:39 >
  • quote:

Başka bir yere yeniden upload edebilir misiniz indiremiyorum

www.dosyasitesi.com
    Rarload Dosya Sitesi - Dosyalarınızı özgürce paylaşın
    http://www.dosyasitesi.com/download.php?file=7ea8f72bfc3d0d2994a4985b6f90a3a7
    adresine yükledim..

• quote:

Teşekkürler üstad
  • quote:

Teşekkürler üstad

Rica ederim, haklıydınız. 4shared sitesi indirme için üye olma zorunluluğu getirmiş, haberim yoktu..
  • Arkadaslar win8'de herhangi bir klasor veya sarkiya tikladigimizda alt bilgi cikmiyor bunu nasil yapabilirim. Ust taraftan ayarlaniyor fakat yanda cikiyor oda uyuz oluyor ben altta win7 de ki gibi cikmasini istiyorum boyle bir imkanimiz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Arkadaslar win8'de herhangi bir klasor veya sarkiya tikladigimizda alt bilgi cikmiyor bunu nasil yapabilirim. Ust taraftan ayarlaniyor fakat yanda cikiyor oda uyuz oluyor ben altta win7 de ki gibi cikmasini istiyorum boyle bir imkanimiz var mi?

sanmiyorum win8in pencere yönetimi bu şekilde ayarlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.