Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_a

sanmıyorum dostum.metro üzerinden dinleme sen normal masaüstünden aç videoyu.

quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

advanced system care yerine auslogics öneririm gayet iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: yiğit39

dostum hatalı bir yükleme olmuş sanırım. 8gblik bir usb bellek bul birde düzgün bir w8.iso su sonra linkteki dosyayı indir içinde anlatım ve program var birde onunla dene bakalım ne olacak.

TIKLA&İNDİR...

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

pm attım

quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

daha 1 hafta oldu alalı ilk açtığımda da aynıydı 2 hafta içinde iade hakkım var o konuda sıkıntı yok ama kararsızım bu sağ tık, metro uyg., bluetooth dışında çok hızlı gayet iyi tek sorun bunlar bunlarda windows 8 kurulumundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama pek bi bilgim yok uzmanlardan yorum bekliyorum Teşekkürler

lütfü bey teamviewer ID Pw yollarsanız birkaç sistem iyileştirmesi yapmayı deneyeceğim öylede olmaz ise bir sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ocak 2013; 16:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Çok teşekkürler, biraz önce Windows müşteri temsilcisiyle görüştüm. O da dizaynın böyle olduğunu devamlılık sağlanmadığını söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

Bu tür bir sorun için yardım istediğinizde laptopun markasını, Win 8 ile mi geldi yoksa saz mi yüklediniz bilgisini ve aldıktan sonra yüklediğiniz programları da belirtirseniz daha çözüme dönük öneriler alabilirsiniz.

Sistem antivirus programı yüklenmiş olarak mı geldi, ya da siz bir antivirus kurdunuz mu, evetse hangi marka ve sürüm?

ACER Aspire V3 - 571G
    Aldığımda içinde bir sürü uygulama vardı.McAfee 60 günlük internet security antivirüs yüklenmiş olarak geldi.Windows 8 ile geldi.Aldıktan sonra program yüklemeden ilk açılışta bile bu sorunlar olduğun için programlardan kaynaklı olmadığını düşünüyorum.windows 8 yüklemesinde var gibi geldi ama yardımcı olursanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996
    ACER Aspire V3 - 571G
    Aldığımda içinde bir sürü uygulama vardı.McAfee 60 günlük internet security antivirüs yüklenmiş olarak geldi.Windows 8 ile geldi.Aldıktan sonra program yüklemeden ilk açılışta bile bu sorunlar olduğun için programlardan kaynaklı olmadığını düşünüyorum.windows 8 yüklemesinde var gibi geldi ama yardımcı olursanız.

adresinden sürücülerin güncelliğini kontrol edin, sizdeki eski ise güncelleyin.

Netice vermezse, yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarınızda "Acer Recovery Manager" diye bir program olması gerek, onunla sistemi yenileyin...

• Arkadaşlar, windows 8 uyum sorunlarını nasıl çözüyorsunuz? Valla bilgisayardan soğudum..

Özellikle;

- Firefox Facebook veya Donanımhabere girişte yuzde 90 hata veriyor.. çarpık çurpuk oluyor sayfalar..

- Chrome Facebookta benzer sorun yaşatıyor, yenile deyince toparlıyor anca..

Bunlası nasıl halledebiliriz sizde var mı benzer sorunlar?

Bir de facebookun kendi videolu görüşme programı yuklenip çalıştırılamıyor.. kapatmak isteyince de yukleme devame diyor diyor.. ama yüklenmiyor 1 saat bekleseniz de..

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 19 Ocak 2013; 18:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

Orijinalden alıntı: joshque

quote:

aynı laptop akrabamda var sorununuzu anlamadım spike nedir ?

online oyun oynarken (dota 2 gibi) oyun gayet akıcı ancak 10 saniye aralıklarla 1-2 saniyelik lag oluyor takılıyor sonra düzeliyor(spike deniyor buna). internetle alakalı değil test yaptığımda ping 12 download hızı 6 mbit çıkıyor. ya bilgisayarla alakalı ya windows 8 le, çözemedim bir türlü :((

Aynı sorun bende bf3te vardı (samsung np700g7c wifi intel 6235) mart 2012 tarihli eski bir sürücü kurdum düzeldi tamamem sürücüyle alakalı.

Merhaba,

Lütfen şu sürücüyü bir yere upload edebilirmisin veya link verebilirmisin.
    6235 wireless kartlarında var bir problem. inan bilgisayardan soğuyorum çünkü, internete bile giremiyorum doğru dürüst kesintiden.

Sürücüyü linkten indirebilirsin, önceki sürücüyü kaldırdığına emin ol sorunun düzelecektir.

depositfiles.com
    Deposit Files
    http://depositfiles.com/files/d0fucyzfd

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

dostum bunları metro uygulamaları üzerinden açıyorsan sorun olabilir masaüstünde normal aç. gene de böyleyse senin windowsta bir sorun var temiz kurulum yap farklı bir iso dan.
  • Orijinalden alıntı: bjk__murat

Tşkler cevap için..masaüstünde açıyorum zaten hep..metrodan alışamadım.. orjinal W8.. imzamdaki laptopla geldi.. ilk kurdugum gunden beri var nerdeyse :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 20 Ocak 2013; 0:12:09 >
  • quote:

Tşkler cevap için..masaüstünde açıyorum zaten hep..metrodan alışamadım.. orjinal W8.. imzamdaki laptopla geldi.. ilk kurdugum gunden beri var nerdeyse :(

işte ilk aldığın gibi kullanmak sıkıntılı oluyor laptoplarda her zaman temiz bir format lazım üstüne recovery felan o hikayeleri kaldırıp kuracaksın temiz windowsunu bacaksın keyfine içinde bir sürü gereksiz yazılım kurulu sıkıntılı windowslar bunu hep söylemişimdir zaten. verim alınamıyor tamamıyle yazık oluyor laptoplara. zaten performansı kısıtlı birde böyle yapınca istersen 3binlik laptop al gene tatmin olmuyorsun.
  • quote:

quote:

işte ilk aldığın gibi kullanmak sıkıntılı oluyor laptoplarda her zaman temiz bir format lazım üstüne recovery felan o hikayeleri kaldırıp kuracaksın temiz windowsunu bacaksın keyfine içinde bir sürü gereksiz yazılım kurulu sıkıntılı windowslar bunu hep söylemişimdir zaten. verim alınamıyor tamamıyle yazık oluyor laptoplara. zaten performansı kısıtlı birde böyle yapınca istersen 3binlik laptop al gene tatmin olmuyorsun.

Temiz windowsu nasıl kuracam dediğin gibi? Gereksiz yazılımları nasıl ayıracam?

• quote:

format atıcaksın işte.
  • quote:

quote:

format atıcaksın işte.

Sağolasın ama İmajdan otomatik yüklüyor tek tuşla..zaten ekstra çok program yüklemedim ki
  • quote:

Sağolasın ama İmajdan otomatik yüklüyor tek tuşla..zaten ekstra çok program yüklemedim ki

imajdan değil işte adam gibi format atıcaksın bro. yaz google a çıkar.

imajdan değil işte adam gibi format atıcaksın bro. yaz google a çıkar.

Bro.? Ok bakayım bir.. teşekkürler..
  • quote:

Bro kardeş anlamına gelen "Brother" ın kısaltmasıdır, bizdeki kıro gibi bir şey değil yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Bro kardeş anlamına gelen "Brother" ın kısaltmasıdır, bizdeki kıro gibi bir şey değil yani..

Ben de googleda bro. diye arattım windows 8 ile ilgili birşey neden bulamadım diyorum
  • subscription id nasıl bulunur
  • quote:

Ben de googleda bro. diye arattım windows 8 ile ilgili birşey neden bulamadım diyorum

hocam yemin ediyorum uzun zamandır böyle sağlam gülmemiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

subscription id nasıl bulunur

hocam ne için kullanacaksınız bu orjinallikle ilgili birşeymi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ocak 2013; 15:11:44 >

hocam yemin ediyorum uzun zamandır böyle sağlam gülmemiştim.

:) Peki hocam windows8 de facebook video çalışmama sorunu hakkında birşey duydun mu? ben araştırdım benzer sorun çok ama çözüm bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 20 Ocak 2013; 15:24:08 >
  • quote:

:) Peki hocam windows8 de facebook video çalışmama sorunu hakkında birşey duydun mu? ben araştırdım benzer sorun çok ama çözüm bulamadım :(

hocam iyice birbirine sokmuşsun alıntıları.

soruna çözüm yok maalesef win8 daha yeni sistem böyle sorunlar oluyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.