Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvanaltuntas

o zaman yapacak birşey yok cdsini veya usbsini takıp genel ayarlardan programlara dokunmadan windowsu yeniden yükle yapacaksınız veya temiz format atacaksınız.
  • ssd alın
    ben 7.8sn gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • store acilmiyor yerel hesaptan microsoft hesaba gecmek istiyorum network hatasi veriyor sonra deneyin diyor, neler oluyor
  • Windows 8 pro VL 64 bit kullanıyorum virüs koruma programı olarak trend mıcro ınternet securıty 64 bit kuruyordumki uyumsuzluk bildirisi aldım ? nasıl kurabilirim veya windows 8 le gelen windows essentials geliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Windows 8 pro VL 64 bit kullanıyorum virüs koruma programı olarak trend mıcro ınternet securıty 64 bit kuruyordumki uyumsuzluk bildirisi aldım ? nasıl kurabilirim veya windows 8 le gelen windows essentials geliyormu ?

Şu anda virüs programı kurmanızı tavsiye etmem, uyumlu denenler bile sorun çıkarabiliyor, birkaç ay daha beklemek akıllıca olur.

Win 8 ile Defender adıyla antivirus, ayrıca bir firewall geliyor. Antivirus her gün güncelleniyor, birkaç zararlı da yakaladı bende, ama diğerlerine göre nasıl sorusunun cevabı yok henüz.
  • Beyler bir sorunum var.Şimdi internette geziniyoruz.Önümüze bir bağlantıya tıkladıgımızda bir pencere açılıyor ama ayrı bir sekme penceresi değil mesela bir şey yazdırma penceresi gibi düşünebiliriz.Açılan pencerenin altındaki tuşlar gözükmüyor daha doğrusu ekranın altında kalıyor.Pencerede sabit bu arada küçültemiyoruz yada büyütemiyoruz.Açılan pencerenin altındaki tuşa basmak için üsten tutup yukarı sürüklüyorum ancak öyle basabiliyorum tuşa.Ama fazla yukarıda sürükleyemiyorum çünkü bu seferde üst taraf engel oluyor.Çözünürlük önerilen ayarlarda yani çözünürlükle alakalı bir sorun değil.Açtıgım pencereyi hiç sürükleme filan yapmadan direk alt kısmında bulunan tuşuna basmak istiyorum.Nasıl bir yöntem izlemeliyim acaba?Her defasında sıkıntı oluyor çünkü pencereyi üstten tutupda yukarı doğru kaydırmak

• slm bu flash adobe player sorununu nasıl cozucez bazı sıtelerde vıdeo açmıyor win 8 benımde
  • Arkadaşlar Windows 8 kullanıyorum bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum yani fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. Medya ekle uyarısı veriyor kurtarma diskini ve Windows 8 dvd sini takmama rağmen bazı dosyalar eksik . Windows yüklemeniz ve kurtarma medyası bu dosyaları sağlayacak uyarısı veriyor . eksik ya da zarar görmüş Windows dosyası olduğunu düşünerek komut istemin’den sfc/scannow yazarak taratmama rağmen yine aynı uyarıyı veriyor lütfen yarım ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

slm bu flash adobe player sorununu nasıl cozucez bazı sıtelerde vıdeo açmıyor win 8 benımde

Aynen facebookta videoya tıklıyorum youtube dan yüklenmiş çözünürlüğünü değiştirdim donduruyorum mesela yüklenince tıklıyorum açılmıyor tam ekran olmuyor çok gıcık bir durum yani çözümü nedir bilen yardım etsin !!!
  • Galiba alışamadım ben windows 8 e windows 7 ye geçecem k-lite codec 64 bit kuruyorum masaüstüme gelmiyor metro arayüzünde de bulamıyorum. Windows 7 sp1 4 sene idare eder diye düşünüyorumda anakartım windows 8 için tam uyumlu kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Galiba alışamadım ben windows 8 e windows 7 ye geçecem k-lite codec 64 bit kuruyorum masaüstüme gelmiyor metro arayüzünde de bulamıyorum. Windows 7 sp1 4 sene idare eder diye düşünüyorumda anakartım windows 8 için tam uyumlu kararsız kaldım.

Ufak tefek sorunları dert etmeyin, Win 7 de ilk çıktığında bir sürü problemi vardı, bir kaç ay içinde her şey düzelir...
  • media player için gom player kurdum artıkın Windows 8 e alışmaya çalışacağız. İyi geceler
  • Microsoft'tan şöyle bir mail geldi;

"Bu, ücretsiz Windows 8 Media Center Paketi ürün anahtarınızı** 31 Ocak 2013 tarihine kadar etkinleştirmeniz gerektiğine ilişkin bir anımsatıcıdır, aksi taktirde süresi sona erecektir: "

Altında da benim kod var, ya şimdi ben illa bir yere kurmak zorunda mıyım bu W8'i ? Media center ı ücretsiz kullanabilmek için?

Bir de format attığımda (backup yapmıyorum diyelim) tekrar aynı kod ile media center'ı kullanamayacak mıyım?
  • arkadaşlar bu metro sürümdeki internet explorer'e flash player nasıl yükleniyor?

birde laptop'u her açılışta şifreyi soruyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu ayarlara baktım ama bir şey bulamadım?
  • beyler bide bilgisayar kısayolunu masaütüne getiremedim yardım eden varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

beyler bide bilgisayar kısayolunu masaütüne getiremedim yardım eden varmı ?

kişiselleştir diyince sağ tarafta masaüstü simgeleri diye bişi olması lazım tabii yanlış hatırlamıyorsm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

beyler bide bilgisayar kısayolunu masaütüne getiremedim yardım eden varmı ?

masa üstü sağ tık kişiselleştir açılan sayfada alttaki resimdeki işaretli yerden yapabilirsin

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: MK*

arkadaşlar bu metro sürümdeki internet explorer'e flash player nasıl yükleniyor?

birde laptop'u her açılışta şifreyi soruyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu ayarlara baktım ama bir şey bulamadım?

flash player yüklü zaten onda ayrıca yüklenmiyordiğer sorunun cevabı ilk sayfada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Ocak 2013; 17:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

arkadaşlar bu metro sürümdeki internet explorer'e flash player nasıl yükleniyor?

flash player yüklü zaten onda ayrıca yüklenmiyordiğer sorunun cevabı ilk sayfada var

peki o zaman flash içerikli sayfalar neden açılmıyor ve "flash player yükleyiniz" tarza mesajlar veriyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

peki o zaman flash içerikli sayfalar neden açılmıyor ve "flash player yükleyiniz" tarza mesajlar veriyor?

bende öyle bir sorun yok yüklemediğim halde zaten yükle dersen yüklemeyip uyarı geliyor. benim bildiğim win 8 e yüklenmiyor yanlışım varsa bilen yazar yada googlede yaz sonuç çıkar zaten varsada

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.