Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Arkadaslar win8'de herhangi bir klasor veya sarkiya tikladigimizda alt bilgi cikmiyor bunu nasil yapabilirim. Ust taraftan ayarlaniyor fakat yanda cikiyor oda uyuz oluyor ben altta win7 de ki gibi cikmasini istiyorum boyle bir imkanimiz var mi?

sanmiyorum win8in pencere yönetimi bu şekilde ayarlanmış.

Peki tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Windows8 de kilit ekranının screenshot'ını nasıl alabilirim.
    İnternetteki resimleri kullanmak istemiyorum. sadece tablette veya desktopta windows8 kurulu bir makineden kilit ekranının screenshotunu almak istiyorum.

Bir bilen varsa lütfen paylaşsın.
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alametci

Merhaba
    İnternetteki resimleri kullanmak istemiyorum. sadece tablette veya desktopta windows8 kurulu bir makineden kilit ekranının screenshotunu almak istiyorum.

kolay gelsin

yani kilit ekranında bütün programlar sonlanıyormu print dene.olmadı alternatif ss programlarını dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

Orijinalden alıntı: joshque

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat
    aynı laptop akrabamda var sorununuzu anlamadım spike nedir ?

online oyun oynarken (dota 2 gibi) oyun gayet akıcı ancak 10 saniye aralıklarla 1-2 saniyelik lag oluyor takılıyor sonra düzeliyor(spike deniyor buna). internetle alakalı değil test yaptığımda ping 12 download hızı 6 mbit çıkıyor. ya bilgisayarla alakalı ya windows 8 le, çözemedim bir türlü :((

Aynı sorun bende bf3te vardı (samsung np700g7c wifi intel 6235) mart 2012 tarihli eski bir sürücü kurdum düzeldi tamamem sürücüyle alakalı.

Merhaba,

Lütfen şu sürücüyü bir yere upload edebilirmisin veya link verebilirmisin.
    6235 wireless kartlarında var bir problem. inan bilgisayardan soğuyorum çünkü, internete bile giremiyorum doğru dürüst kesintiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: alametci

Merhaba

kolay gelsin

"Win 8 Login Screen Capture" programı ile alabilirsiniz. Programı kurun, bilgisayarı yeniden başlatın, kilit ekranında Windows + L tuşlarına basın, sonra ekranın sol alt köşesindeki "Ease Of Access" e basın, tamamdır..

İndirme:
    http://www.softepic.com/windows/desktop/other-desktop-enhancements/windows-8-login-screen-capture/

• finallerim bitti konu bu aksam olmadi yarin guncellenecektir.

• Murat emeğin için teşekkürler.

Mümkün olduğu kadar konuyu taradım ama sorunuma bir çözüm bulamadım.

Şöyle ki; örneğin ie10 da ya da Crome Metro'da youtube de bız video izliyorsun, sonra masaüstüne veya metro arayuzune gecıs yapman gerekiyor. Bu noktada youtube daha doğrusu tarayıcılar olduğu yerde duruyor, muzık ya da vıdeo akısı kesılıyor. Yenıden dondugunde kaldığı yerden devam edıyor.

Bunun bir ayarı var mı? Bunların arka planda çalışmalarını surdurmesını sağlayabilir miyiz?
  • teşekkürler güzel paylaşım
  • 2 adet ana konu var sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornuta

arkadaşlar size bi uyarı eger Windows 8 aktivasyonlu ise sakın ADVANCET SİSTEM CARE kurmayınız aktivasayonu kırıyor ve Windows su kilitliyor baştan format atmak zorunda kalıyorsunuz ,denedim 2 defa format atmak zorunda kaldım bilginize

Advanced System Care'ın hangi sürümünü kullanıyosun merak ettim ben bu program olmadan yapamam çünkü bariz iyilşetirme yapıyor hızı artıtıyor sistem stabil çalışıyor yani en azından W7 de öyle.Tekrar soriym hangi sürümü kullandın merak ettim başıma gelmesin şimdi satın aldım W8 i sorun yaşamiym dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECHTRONİC -- 18 Ocak 2013; 22:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

windows 8 media center ek özelliğini aldıktan sonra yeni gelen ürün anahtarı ile yapılan yükleme sonrası , windows yüklemesini yaptığımız ürün anahtarını ve etkinleştirme tarihini de değiştiriyor ?

neden böyle oluyor arkadaşlar , ayrıca ekranın sağ alt köşesine de şu ibare ekleniyor :

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Bu sorunu bende merak ettim W8 i yükledikten sonra büyük ihtimal bende Media Center yükliycem.
    Ama şöyle bişey vardı yanılmıyorsam W8 i herhangi bir keyle kurduğumuzda yani demek istediğim geçersiz keyler bile olur 31 ocak'a kadar w8 i bu keyle kurduktan sonra medi center ı kurarsak orjinal yapıyormuş belkide bu dalga yüzünden yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECHTRONİC -- 18 Ocak 2013; 22:33:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

quote:

arkadaşlar size bi uyarı eger Windows 8 aktivasyonlu ise sakın ADVANCET SİSTEM CARE kurmayınız aktivasayonu kırıyor ve Windows su kilitliyor baştan format atmak zorunda kalıyorsunuz ,denedim 2 defa format atmak zorunda kaldım bilginize

Advanced System Care'ın hangi sürümünü kullanıyosun merak ettim ben bu program olmadan yapamam çünkü bariz iyilşetirme yapıyor hızı artıtıyor sistem stabil çalışıyor yani en azından W7 de öyle.Tekrar soriym hangi sürümü kullandın merak ettim başıma gelmesin şimdi satın aldım W8 i sorun yaşamiym dimi

Bu programı dün sitesinden indirdim, ama daha kurmamıştım, Win 8 uyumlu olduğu belirtilmiş, daha önce Win 8 Preview sürümünde sorunsuz kullanmıştım. Yorumu okuyunca ben de merak ettim. İndirdiğim sürüm 6.1.9.215...

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

quote:

Bu programı dün sitesinden indirdim, ama daha kurmamıştım, Win 8 uyumlu olduğu belirtilmiş, daha önce Win 8 Preview sürümünde sorunsuz kullanmıştım. Yorumu okuyunca ben de merak ettim. İndirdiğim sürüm 6.1.9.215...

Allah Allah ama dur orda bi çakallak var şimdi hatırladım orda "Designed for Windows 8" diyo acaba design dan kasıt arayüz mi sadece.

• quote:

Allah Allah ama dur orda bi çakallak var şimdi hatırladım orda "Designed for Windows 8" diyo acaba design dan kasıt arayüz mi sadece.

"Windows 8 için tasarlanmıştır" diye program için diyor, kasıt sadece arayüz olamaz, biraz araştıralım, bilgi bulan haber versin..
  • Merhaba arkadaslar uzun bir ugrastan sonra windows 8 i yukledim. Fakat hala çozemediğim bir sorun var. Sistem yuklendiği halde ekrana goruntu gelmiyor. Ama bilgisayar çalisiyor. Örnegin caps lock tusuna basinca isigi yaniyor. Bu durum neyle alakalidir , nasil çozebilirim yardimci olursaniz sevinirim ?

• Beyler ben bi sisteme çok önceden çıkan win8 preview sürümünü kurdum normal kullanıyordum arkadaşımdan da pro sürümünü aldım dvd ile crack i de aldım cracki sağ tık yönetici olarak çalıştır deyip restart ediyordu kendini (bunu başka bir sisteme yani pro olan sisteme yapınca böle oluyordu) aynı crack i bu preview sürümü de yaptım yedi ama şimdi etkinleştirin yükseltin gibi uyarılar veriyor birkaç gün önce tkrar denedim bu crack i olmadı şimdi ne yapmalıyım sizce? pro dvd siyle format atamam cünku notebookun cd rom çalışmıyor usb e bootlamam gerek büyük ihtimallede bunu yapıcam fakat kısayolu varsa lütfen paylaşın.
  • Ben bir hafta önce yeni laptop aldım da 2 hafta içerisinde iade edebilirim. pc de bikaç sorun gördüm düzeltilebilirse iade etmiycem gayet iyi ama kararsızım yardımcı olursanız.
    laptop aldığımdan beri deneme inceleme yapıyorum da gördüğüm sorunları sizle paylaşıyım sorun laptopda mı yoksa windows 8 de mi diye

1.Arkadaşlar pc aldığımdan beri metro uygulamalarına (fotoğraflar ,haberler,store,hava durumu vb. ) pc yi açtıktan sonra ilk girişde 20 saniye kadar uzun bi süre bekletiyor sonra açılıyor çıkıp pc yi hiç kapamadan bidaha ne zaman girsem anında açılıyor ama pc açtığımda ilk girişte hep böyle her uygulaması herkesde böyle mi windows 8 de mi bu sorun acaba ?

2.PC nin bluetooth'unu açmak için chams>ayarlar>PC ayarları >kablosuz bölümünden bluetooth u açmak için tıkladım 5 saniye döndü açılamıyor dedi bikaç kere denedikten sonra yine açılamıyor dedi fakat çıktığımda açılmıştı. sonra kapamak için aynı işlemleri yaptım kapatılamıyor dedi bikaç kere denedim kapanmadı bi oluyor bi olmuyor sizde de bu böyle mi nasıl düzeltebilirim ?

3.Masaüstünde herhangi bi yerde dosyada sağ tık yaptığımda ilk yapışta 6 -7 saniyede açılıyor daha sonra da eğer başka bi yerde sağ tık yapmamışsam aynı dosyada tekrar sağ tık yapınca hemen açılıyor . örnek: masaüstünde boş yerde sağ tık yapınca 5 sn bekliosam 2. aynı yerde sağ tık yaptığımda hemen açılıyor ama bi kere boş bi yerde sağ tık yaptıysam daha sonra bi dosyada sağ tık yaptıysam dosya da 6-7 saniyede açılıyor sonra tekrar masaüstünde boş bi yerde sağ tık yapsam yine 6-7 saniyede açılıyor.Kısacası sağ tık içerik menüsü çok geç açılıyor bi çözümü var mıdır bilen var mı acaba ?

SİZCE İADE ETMELİMİYİM ETMEMELİMİYİM ?

ÖZELLİKLER : İşlemci:i7 3630QM 2,4 turboyla 3,4
    RAM:8 GB
    Ekran Kartı:Nvidia GT640M 2 GB
    Hard disk: 500GB

• quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

Ben bir hafta önce yeni laptop aldım da 2 hafta içerisinde iade edebilirim. pc de bikaç sorun gördüm düzeltilebilirse iade etmiycem gayet iyi ama kararsızım yardımcı olursanız.
    laptop aldığımdan beri deneme inceleme yapıyorum da gördüğüm sorunları sizle paylaşıyım sorun laptopda mı yoksa windows 8 de mi diye

1.Arkadaşlar pc aldığımdan beri metro uygulamalarına (fotoğraflar ,haberler,store,hava durumu vb. ) pc yi açtıktan sonra ilk girişde 20 saniye kadar uzun bi süre bekletiyor sonra açılıyor çıkıp pc yi hiç kapamadan bidaha ne zaman girsem anında açılıyor ama pc açtığımda ilk girişte hep böyle her uygulaması herkesde böyle mi windows 8 de mi bu sorun acaba ?

2.PC nin bluetooth'unu açmak için chams>ayarlar>PC ayarları >kablosuz bölümünden bluetooth u açmak için tıkladım 5 saniye döndü açılamıyor dedi bikaç kere denedikten sonra yine açılamıyor dedi fakat çıktığımda açılmıştı. sonra kapamak için aynı işlemleri yaptım kapatılamıyor dedi bikaç kere denedim kapanmadı bi oluyor bi olmuyor sizde de bu böyle mi nasıl düzeltebilirim ?

3.Masaüstünde herhangi bi yerde dosyada sağ tık yaptığımda ilk yapışta 6 -7 saniyede açılıyor daha sonra da eğer başka bi yerde sağ tık yapmamışsam aynı dosyada tekrar sağ tık yapınca hemen açılıyor . örnek: masaüstünde boş yerde sağ tık yapınca 5 sn bekliosam 2. aynı yerde sağ tık yaptığımda hemen açılıyor ama bi kere boş bi yerde sağ tık yaptıysam daha sonra bi dosyada sağ tık yaptıysam dosya da 6-7 saniyede açılıyor sonra tekrar masaüstünde boş bi yerde sağ tık yapsam yine 6-7 saniyede açılıyor.Kısacası sağ tık içerik menüsü çok geç açılıyor bi çözümü var mıdır bilen var mı acaba ?

SİZCE İADE ETMELİMİYİM ETMEMELİMİYİM ?

ÖZELLİKLER : İşlemci:i7 3630QM 2,4 turboyla 3,4
    RAM:8 GB
    Ekran Kartı:Nvidia GT640M 2 GB
    Hard disk: 500GB

Selam
    Bu durumda iade almayacakladır kanaatindeyim. Ya sıfırdan Windows, ya da recoveryden kurup size geri vereceklerdir bilgisayarı.

Muhtemelen sürücüleri ya tam yüklü değil, ya da istenmeyen kötü yazılım(Virüs) kapmış olma ihtimali gibi görünüyor bu yazdıklarınıza göre..
    Yapabiliyorsanız kendiniz bir Win8 kurup öyle gözlemleyin..

• daha 1 hafta oldu alalı ilk açtığımda da aynıydı 2 hafta içinde iade hakkım var o konuda sıkıntı yok ama kararsızım bu sağ tık, metro uyg., bluetooth dışında çok hızlı gayet iyi tek sorun bunlar bunlarda windows 8 kurulumundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama pek bi bilgim yok uzmanlardan yorum bekliyorum Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

daha 1 hafta oldu alalı ilk açtığımda da aynıydı 2 hafta içinde iade hakkım var o konuda sıkıntı yok ama kararsızım bu sağ tık, metro uyg., bluetooth dışında çok hızlı gayet iyi tek sorun bunlar bunlarda windows 8 kurulumundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama pek bi bilgim yok uzmanlardan yorum bekliyorum Teşekkürler

Bu tür bir sorun için yardım istediğinizde laptopun markasını, Win 8 ile mi geldi yoksa saz mi yüklediniz bilgisini ve aldıktan sonra yüklediğiniz programları da belirtirseniz daha çözüme dönük öneriler alabilirsiniz.

Sistem antivirus programı yüklenmiş olarak mı geldi, ya da siz bir antivirus kurdunuz mu, evetse hangi marka ve sürüm?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.