Arkadaşlar ben hdd'yi ikiye böldüm. Birine windows 7 diğerine windows 8 i yükledim. Ancak sorun şu ki ben Windows 8 i açtığımda gayet güzel kullanıyorum ama kapatıp işletim sistemi seçme ekranından windows 7 yi seçtiğimde bilgisayar pencerelerde kalıyor açılmıyor. Sonra chdsk uyarısı veriyor diski tarayıp düzeltiyor ve windows 7 açılıyor. Bu bana eski bilgisayarımda da olmuştu. Acaba ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa Windows 8 mi sorunlu?
bende gene 1saat sonra tamamen kitleniyodu reset ve güç düğmesi işlemiyodu tek çare fişi çek-söv-format at oluyordu.prallels deskto 7 ilede denedim yine aynı.(mac os lion) en iyisi developer pre. ama ondada benim cd çsürücüsü gözümüyor işte sorun üstüne sorun.bu win8 i hiç beğenmedim pek sıcak bakmıyorum bu işe.en iyi tabletlerde çalışır.birde windows phone 8 ile windows 8 uyumu çok iyi şekilde sağlanırsa o zaman işte süper olurda pc ve laptoplarda çokta tutulmaz windows 8.
Sorun çözülmüştür. Kapak kapandığında yapılacaklardan aşağıda hızlı başlatmayı etkinleştiren tiki kaldırdım.
Windows 8'i ben genel olarak beğendim şuan için pek bi sorunum yok. Final sürümünde daha stabil çalışacağına eminim. Metro arayüzüne alışmak biraz zor olsa bile her zaman değişim zordur.