Şimdi Ara

Windows 8'de doğrudan masaüstüne başlatma imkanının olmayacağı belirtiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hiachi

Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?

Ya gerçekten çok merak ediyorum. Şu bilgisayarın bu kadar hızlı açılması gerekli mi? Yani bazı arkadaşlar bana şimdi eksi verecekler. Çünkü demek istediğimi anlamayacaklar. Demek istediğim tabi ki insan bilgisayarı hızlı açılsın ister. Ama 50 saniyede açılması ile 20 saniyede açılması arasında ne fark edecek çok merak ediyorum. Yani 30 saniye önce açılırsa o kadar önemli ne olabilir ki 30 saniye önce açılırsa çok büyük bir kaybınız olacak? Yani Dünyaya doğru hızla gelmekte olan bir roket olsa ve sizin bunu durdurmanız gerekiyor olsa hadi anlayacağım. Onun haricinde 30 saniye önce açılması ne gibi hayâti bir şey ifade edebilir ki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum...

Bilgisayarımın kapatma düğmesini uyku modu olacak şekilde ayarladım. Bir yere giderken düğmeye basıyorum ve benim ardımdan kapanıyor. Geldiğimde düğme bile aramıyorum. Klavyeden Space tuşuna basıyorum ve ... saniyede açılıyor...

Böyle bir şey varken Windows 8 in Microsoft'un bazı zorlamalarına ve yeni çıkacağı için bazı uyumsuzluklarına niye kobay olayım ki???

Not: ... yazan yerdeki boşluğu şimdi kaç saniyede açılacak diye test edip yazacağım. Bilginize...

Baktım. Kapanması 22 saniye 27 salise sürdü. Space'e basınca açılması ise toplam 5 saniye 17 salise sürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Ağustos 2012; 17:24:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dil_lenci

quote:

Orijinalden alıntı: retey

benim anlamadığım başlat menüsü neden bu kadar önemli. bunca yıldır başlat menüsünü programlara erişmek için kullanıyordum. yoksa benim bilmediğim bir özelliğimi var. biri beni aydınlatabilir mi?metro arayüzünde çok daha kolayca istediğin ayara ve programa erişebiliyor, dilediğin gibi düzenleyebiliyorsun. yani başlat menüsünde yapıp metro da yapamadığınız ne var anlamıyorum.

Sorun sende değil sorun yeniliklere kapalı olanlarda. ve şunu anlayamıyorum. Tamam beğenmedin de niye taşlıyorsun. paramı ödüyorlar sana :). Lafım beğenmeyen arkadaşlara. karşınızda mükemmel bir işletim sistemi var. her açıdan geliştirilmiş. kullanımı kolay. evet ilk bir iki gün başlat menüsünün yokluğunu hissediyorsunuz. ama seninde dediğin gibi başlat menüsünü ben birtek programlara ulaşmak için kullanıyordum ki metroda bu olay çok daha kolay olmuş. win logo tuşuna bas, açmak istediğin programın adını yaz. bu kadar hızlı aramayıda hiç bir işletim sistemi sağlamayı ne yazıkki. daha ne istiyorsunuz. pc nin ayağa kalkıp halay çekmesini mi ?. pehhhhh. size bişey beğendirmek ne kadar zormuş :)

Ben senin dediklerini doğru bulmuyorum. Ben yeniliklere çok açık bir insanımdır ve beni tanıyan herkes bu konudaki fikrimi bilir.
    Hayatta en çok sevmediğim şey önyargıdır. Önyargılı davranan insanlardan da hiç haz etmem. Annem de bunlardan birisi hatta.
    Neyse. Yeniliklere açık birisi olarak Windows 8 i 2 defa denedim. 1.sinde ilk çıkan önizleme mi ne vardı o sürümdi. 2.sinde de şu
    tüm dillere çıkmıştı ya onda. 2.sinde biraz daha fazla dayandım. Ama insanlar kısıtlanmak, engellenmek ve bunun gibi şeyleri sevmezler.

Sonunda uyumsuzluklar yüzünden kaldırıp tekrar Windows 7 ye geçmeye karar verdim. Bazı öyle şeyleri var ki inan bana insanı çok rahatsız ediyor.
    Şu mükemmel dediğin işletim sistemi o kadar çok mükemmel olsa Windows 7 nin çalıştırdığı şeyleri çalıştırırdı. Örneğin bir Kaspersky bile yüklenemiyordu.
    Bazı çalıştırdığım şeyler de çalışmadı. Amma mükemmelmiş haa...

Hadi onu geçtim. Sen insan halinden anlamıyorsun. Demişsin ki: "Basarsın win logosuna ve programın adını yazarsın hooop çıkar."

Eeee !!! Ya programın adını hatırlamıyorsam ve Windows 7 de yaptığım gibi "tüm programlar" menüsüne basıp , programın adını görünce "Hah hatırladım! Şuydu!" diye görünce hatırlamam gerekiyorsa ? Yaaaa. Senin sistem çuvalladı. Hadi bakalım. Ayıkla pirincin taşını...

O kadar mükemmel diyorsun. İyi güzel. Windows 7 ye göre ne büyük artısını gördün bana bir sayar mısın?

30 saniye önce açılması mı ? Bir önceki mesajımda yazdığım gibi: 30 saniye önce açılırsa Dünya'ya düşen bir roketi mi imha edebileceksin? ...

• Bu Ms neden insanlara deneme sürümü veriyor da onların fikirlerine değer vermiyor anlamıyorum... Ben yurtdışı forumları da izleyen biri olarak metro' nun günlük kullanımda hiç bir pratikliğinin olmadığını sadece tablet cihazlarda kullanışlı olduğunu bir çok yorumcu tarafından ifade edildiğini gördüm. Hatta bizatihi kendim de ms' e mesaj atıp bu haliyle desktop pc' ler için metro' suz versiyon olmalıydı diye fikrimi beyan ettim... Bu haliyle windows 8 kullanmam şahsen... Windows 7 ye devam etme kararı aldım... Bunun yeniliklere açık olup olmamakla ilgisi yok 2 deneme sürümünü de kullandım ama eziyet oldu... Bilgisayarı kapatacam diye bile 2 saat uğraşacaksam hiç gereksiz... Bence Vista bile windows 8' den üstün bir sistem sadece gerekli donanımlar o çıktığında biraz zayıf kalıyordu... Bu haliyle windows 8 ne yazık ki Windows ME ve Vista' nın akıbetine uğrayacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: dil_lenci

quote:

benim anlamadığım başlat menüsü neden bu kadar önemli. bunca yıldır başlat menüsünü programlara erişmek için kullanıyordum. yoksa benim bilmediğim bir özelliğimi var. biri beni aydınlatabilir mi?metro arayüzünde çok daha kolayca istediğin ayara ve programa erişebiliyor, dilediğin gibi düzenleyebiliyorsun. yani başlat menüsünde yapıp metro da yapamadığınız ne var anlamıyorum.

Sorun sende değil sorun yeniliklere kapalı olanlarda. ve şunu anlayamıyorum. Tamam beğenmedin de niye taşlıyorsun. paramı ödüyorlar sana :). Lafım beğenmeyen arkadaşlara. karşınızda mükemmel bir işletim sistemi var. her açıdan geliştirilmiş. kullanımı kolay. evet ilk bir iki gün başlat menüsünün yokluğunu hissediyorsunuz. ama seninde dediğin gibi başlat menüsünü ben birtek programlara ulaşmak için kullanıyordum ki metroda bu olay çok daha kolay olmuş. win logo tuşuna bas, açmak istediğin programın adını yaz. bu kadar hızlı aramayıda hiç bir işletim sistemi sağlamayı ne yazıkki. daha ne istiyorsunuz. pc nin ayağa kalkıp halay çekmesini mi ?. pehhhhh. size bişey beğendirmek ne kadar zormuş :)

Ben senin dediklerini doğru bulmuyorum. Ben yeniliklere çok açık bir insanımdır ve beni tanıyan herkes bu konudaki fikrimi bilir.
    Hayatta en çok sevmediğim şey önyargıdır. Önyargılı davranan insanlardan da hiç haz etmem. Annem de bunlardan birisi hatta.
    Neyse. Yeniliklere açık birisi olarak Windows 8 i 2 defa denedim. 1.sinde ilk çıkan önizleme mi ne vardı o sürümdi. 2.sinde de şu
    tüm dillere çıkmıştı ya onda. 2.sinde biraz daha fazla dayandım. Ama insanlar kısıtlanmak, engellenmek ve bunun gibi şeyleri sevmezler.

Sonunda uyumsuzluklar yüzünden kaldırıp tekrar Windows 7 ye geçmeye karar verdim. Bazı öyle şeyleri var ki inan bana insanı çok rahatsız ediyor.
    Şu mükemmel dediğin işletim sistemi o kadar çok mükemmel olsa Windows 7 nin çalıştırdığı şeyleri çalıştırırdı. Örneğin bir Kaspersky bile yüklenemiyordu.
    Bazı çalıştırdığım şeyler de çalışmadı. Amma mükemmelmiş haa...

Hadi onu geçtim. Sen insan halinden anlamıyorsun. Demişsin ki: "Basarsın win logosuna ve programın adını yazarsın hooop çıkar."

Eeee !!! Ya programın adını hatırlamıyorsam ve Windows 7 de yaptığım gibi "tüm programlar" menüsüne basıp , programın adını görünce "Hah hatırladım! Şuydu!" diye görünce hatırlamam gerekiyorsa ? Yaaaa. Senin sistem çuvalladı. Hadi bakalım. Ayıkla pirincin taşını...

O kadar mükemmel diyorsun. İyi güzel. Windows 7 ye göre ne büyük artısını gördün bana bir sayar mısın?

30 saniye önce açılması mı ? Bir önceki mesajımda yazdığım gibi: 30 saniye önce açılırsa Dünya'ya düşen bir roketi mi imha edebileceksin? ...

kaspersyk artık uyumlu versiyonu var.
    ayrıca klavyeden metroya dönmek zorunda değilsiniz. başlat ikonu varmış gibi sol alta tıklayınca metroya dönüyor.
    program yüklediğin zaman metro arayüzüne ikonları geliyor. zaten sağ tık yapıp tüm programları göster dediğin zaman ne var ne yok çıkıyor. sık kullandıklarını metro arayüzüne sabitlersen hem aramamış olursun. ben metro arayüzünde kullandığım programları sabitledim ve kategorilendirdim. inanın bana hem masa üstü çok daha düzenli oluyor. hemde kullandığınız tüm programlar bir tık uzaklıkta.
    size tavsiyem biraz daha kurcalayın. ayrıntıları yakalayınca gerçekten kullanışlı olduğunu göreceksizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Bu Ms neden insanlara deneme sürümü veriyor da onların fikirlerine değer vermiyor anlamıyorum... Ben yurtdışı forumları da izleyen biri olarak metro' nun günlük kullanımda hiç bir pratikliğinin olmadığını sadece tablet cihazlarda kullanışlı olduğunu bir çok yorumcu tarafından ifade edildiğini gördüm. Hatta bizatihi kendim de ms' e mesaj atıp bu haliyle desktop pc' ler için metro' suz versiyon olmalıydı diye fikrimi beyan ettim... Bu haliyle windows 8 kullanmam şahsen... Windows 7 ye devam etme kararı aldım... Bunun yeniliklere açık olup olmamakla ilgisi yok 2 deneme sürümünü de kullandım ama eziyet oldu... Bilgisayarı kapatacam diye bile 2 saat uğraşacaksam hiç gereksiz... Bence Vista bile windows 8' den üstün bir sistem sadece gerekli donanımlar o çıktığında biraz zayıf kalıyordu... Bu haliyle windows 8 ne yazık ki Windows ME ve Vista' nın akıbetine uğrayacaktır...

bilgisayarı kapatmayı tıpkı laptoplardaki gibi açma düğmesine ayarlayabiliyorsunuz. kasadan açma düğmesine basınca açılır, basınca kapanır. çok daha pratik oluyor. tavsiye ederim.

• XP XP dedik inanmadınız ne oldu şimdi?
  • quote:

kaspersyk artık uyumlu versiyonu var.
    "Artık"

Bilmemne programı çalışmayacak. "Henüz" yok.

Başka bir program denedim. Keza o da "Henüz" yok.

Kısacası şu "Henüz" ler "Artık" olana kadar bir 2 sene falan geçer. Sonra hepsi "Artık" var olduğunda yine denerim...

10 run Windows 7
    20 Check "b"
    30 If "b" "artık" >> then go to Windows 8
    40 If "b" "henuz" >> then return Windows 7
    50 cls
    60 end

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Ağustos 2012; 18:29:57 >

• Kim ne derse desin Win8 klavye mause kombinasyonuyla kullanılacak bir sistem değil.Önizleme sürümünü kullanmaya çalıştım sürekli metro ve masaüstü arasında gidip gelmek zorunda kaldım.Metro kısmı kontrol edilemiyor gibi.Ayrıca kafama takılan soru uygulama yükledikçe metro arayüzü sürekli uzuyor mu?Eğer öyle ise 50-60 uygulamadan sonra up uzun bir ekranda arama yapmak durumunda kalacaz?Apple tabletlerdeki gibi metroda da istediğimiz uygulamaları gruplayıp bir klasör içine atabiliyor muyuz?Örneğin ipad lerde oyunları uygulamaları vs gruplayıp tek bir simgenin içine koyup erişimi kolay bir ana ekran yapabiliyoruz.

• quote:

Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?

Benim deneyip gördüğüm şu; Sistem boot ekranını windows 7 ye göre daha hızlı geçiyor diyebiliriz. Boot ekranını geçen ekran önce kullanıcı parola ekranına geliyor sonra metro arayüzüne geçiriliyor. Kullanıcı bu iki aşamada iken sistem servisleri arka planda başlatılmaya devam ediyor. Daha sonra direkt masaüstüne tıkladığınızda daha başlangıç programlarının yeni yeni yüklendiğini görüyorsunuz. Metro arayüzünde beklerken de başlangıç programları arka planda açılmaya devam ediyor. Esasında bana biraz göz aldatmacası var gibi geldi. İnsanları birkaç birşey ile oyalayıp arka pladan servisleri ve programları başlatmak. Tabi insanlar görsel ekranı hızlı bir şekilde karşılarında görünce sistem hızlı açılmış sayabiliyor. Benim gözlemlediğim bu.

• yani niye kullanıcıya zıt giderler anlamıyorum. kardeşim adam metro denen şeyi İSTEMİYOR. durum bu kadar basit. madem kimse istemiyor, sende masaüstü versiyonda bunu koymazsın ya da en azından bunu kapamak için bir seçenek koyarsın olur biter. bu adamlar nedense bu programı alacak kişileri adam yerine koymuyor. demek ki bunun satılıp satılmaması adamların umrunda değil.

• zamanında büyük ikonlara da alışmak zor olmuştu, vista'ya geçerken, ya da daha doğrusu xp'den 7 ye dikey geçerken. Ama o zaman xp düzeni de kullanılabiliyordu. Şimdi ise microsoft microsoftluğunu yapmış belli ki, ama onun çaresi de bulunur, kafaya takmayın. Zaten tablet pc için alternatif mi var arkadaşlar, kabul edin, mecbur alacaz.

• Microsoft kullanıcıları koyun olarak görüyor sanırım. Türk milleti koyun olmaya alışık olabilir ama herkesin bir sabrı var. Microsoft'u zor zamanlar bekliyor anlaşılan.

• ben bilgisayarımı ayalayıp evden çıktım diyelim. o sırada pc reset attı... direk masaüstü açılmazsa benim ayarladığım yazılım da çalışmaz. bu durumda pcnin açık kalması da işie yaramaz. windows 8de bunun da önlemini almışlardır umarım.

• Her halde bana inanmayanlar var. Geçenlerde Dell Streak akıllı telefonum vardı onu sattım. Bu yüzden dandik bir telefonla bilgisayarımın açılış süresini çektim.
    5 saniye 17 salise sürüyor diyorum. Ama tabi bu uykudan uyanma süresi. Yine de zaten kapatmama hiç gerek kalmıyor. Bir yere giderken uykuda bırakıyorum.
    Gelince Space e basınca açılış şu kadar sürüyor:
    (Görüntü kalitesizliği için kusura bakmayın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Ağustos 2012; 21:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Ya gerçekten çok merak ediyorum. Şu bilgisayarın bu kadar hızlı açılması gerekli mi? Yani bazı arkadaşlar bana şimdi eksi verecekler. Çünkü demek istediğimi anlamayacaklar. Demek istediğim tabi ki insan bilgisayarı hızlı açılsın ister. Ama 50 saniyede açılması ile 20 saniyede açılması arasında ne fark edecek çok merak ediyorum. Yani 30 saniye önce açılırsa o kadar önemli ne olabilir ki 30 saniye önce açılırsa çok büyük bir kaybınız olacak? Yani Dünyaya doğru hızla gelmekte olan bir roket olsa ve sizin bunu durdurmanız gerekiyor olsa hadi anlayacağım. Onun haricinde 30 saniye önce açılması ne gibi hayâti bir şey ifade edebilir ki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum...

Bilgisayarımın kapatma düğmesini uyku modu olacak şekilde ayarladım. Bir yere giderken düğmeye basıyorum ve benim ardımdan kapanıyor. Geldiğimde düğme bile aramıyorum. Klavyeden Space tuşuna basıyorum ve ... saniyede açılıyor...

Böyle bir şey varken Windows 8 in Microsoft'un bazı zorlamalarına ve yeni çıkacağı için bazı uyumsuzluklarına niye kobay olayım ki???

Not: ... yazan yerdeki boşluğu şimdi kaç saniyede açılacak diye test edip yazacağım. Bilginize...

Baktım. Kapanması 22 saniye 27 salise sürdü. Space'e basınca açılması ise toplam 5 saniye 17 salise sürdü...

windowsun açılma hızı konusundaki tüm yazdıklarına katılıyorum. artı eklemek gerekir4se insanlar zaten sürekli programlar yükleyerek kendini başlangıca atan önyüklemeler sayesinde bu ilk açılış süresinin hiçbir anlamı kalmıyor. sıfır windows ilk yüklediğinizde tamam hızlı açılıyor olabilir ama şöyle programlarla bir dolrurun bakalım o açılış süresinden eser kalıyor mu? Burada önemli olan sistemin açıldıktan sonra ki çalışma hızı ve stabilitesidir. sistem varsın 2-3 dakikada açılsın ama yeterki adam gibi olsun ben bir kaç dakika öncedende basarım o düğmeye... önemli olan gerisi..

artı eklemek istiyorum o açma kapama düğmesini aynı şekilde kullanıyoruz. bende o düğmeyi uyku moduna aldım ve pc başından kalkarken baıyorum anında uyku moduna geçiuyor geldiğimde mouseu azcık kıpırdatmam yetiyor PCnin anında açılması için. hatta çoğu zaman PCyi kapatma ihtiyacı dahi duymuyorum PC başına geçer geçmez bir iki saniye içinde windows karşımda oluyor. Arkadaş şu mereti kullanmayı bilmeyenler şuraya gelip yorum yazarsa arkalarında maalesef bizim gibi eski topraklar gelip toparlamak zorunda kalıyor naapalım umarım bir an önce büyürlerde birşeyler öğrenirlerde ondan sonra yazarlar.. adama çölde kullanması için iki seçenek sunsan birisi ferrari olsa diğeride hummer.. adam daha hızlı diye ferrari der.. bazen bazı şeyleri öğrenmek için deneyim şart oluyor istediğin kadar anlat yaz çiz fayda etmez taki o kişi tecrübe edininceye kadar... Hayırlı Ramazanlar

• He yani. Yukarıda koyduğum videoda 2 defa tekrarlamış nedense ama herkes görebilir ki bilgisayar 5 saniyede açılıyor. SSD kullandığım için de orada zaten kısa olan şifremi 1 saniyede girince enter a basar basmaz hazır hale geliyor.

Windows 8 kurdum ve bir sürü problem yaşadım. Mesela bir örneği. Bizim ülkemizde herkes bilir ki bazen Internet olmayabilir. Veya Messenger hesabının şifresini o an hatırlamayabilirsin.
    Neyse şifre girdim girdim kabul etmedi. Sonra mecburen PC üzerinde Login olmayan bir hesap açtım. Bir sürü işlem yaptım vs. vs.

Sonra dedim ki PC yi kapatayım da login olayım. Neyse login olduktan sonra açılınca her şeyi sanki başka bir kullanıcı gibi açtı. Oysa ki login olmadan yerel bir hesap yaratıp girdiğim isimde Chrome da bir sürü sekme vardı. O sekmelerin hepsinin linklerini tek tek login olunan hesaba taşırken anam ağladı.

Bunun gibi bir sürü sorun. İstemiyorum arkadaşım Metro arayüzünü. Baktım. 2 ay öyle kullandım. Beğenmedim. Zorla mı ?

MicroDost (!) zorla diyor. Pek Dostça yaklaşmıyor. Kendisi bilir valla. Sattığı programlar bedava veya çok ucuz değiller.

Kendi kuyusunu kendisi kazar. (Her bacak kendi koyununu çeker. ) Paşa gönlü bilir...

• efendim windows 8'in şu ana kadar ki tüm sürümlerini indirdim, kurdum, denedim. metroyu kullandım, sevdim. organize ettiğinizde klasik başlat menüsünden kat kat kat daha hızlı istediğinize ulaşabiliyorsunuz.

ha şu gerçek henüz programların metro ile uyum sıkıntıları var. ama unutmayalım ki yılların taş gibi xp'sinden vistaya ordan 7'ye geçişte de driver, program sorunları vardı. o zaman da insanlar "amaaan driver sorunlu programlar sorunlu ben xp'mle mutluyum" diyordu şimdi hepsi "windows 7 varken 8 gereksiz" diyor.

doğru insanların alışkanlıklarını bırakması zor. ben duvar kağıdımı bile yıllarca değiştirmeden kullanıyorum yeri geldiğinde ancak gelişmelere ayak uydurmak gerek. ileride programlar da metro ile uyumlu oldukça metro da sevilecek. şimdi sevimsiz sabit ikonlar yerine atıyorum PES'teki puanlarınız, NFS'deki istatistikleriniz, Photoshopta yaptığınız son çalışmalarınız gibi şeyler aktif şekilde görüntülendikçe "tü kaka" durumu azalacak..

ha şu da var ki evet metro klavye mouse kombinasyonu için çok uygun değil ancak efendim dokunmatik teknolojisinin bu kadar geliştiği günümüzde önümüzdeki 5 yıl içinde hala bu günkü gibi olacağımızı düşünmemek gerek. sonuçta adamlar gelişen teknolojiye uyumlu bir yazılım geliştiriyor.

• Metro arayüzü dokunmatik odaklı bir arayüz olsa da bence eski başlattan daha başarılı. Fareyle de gayet iyi kontrol edilebiliyor. Üstelik buraya uygulamalar eklendikçe çok daha iyi olacak. Eski başlatta bilgisayarı kapat ve aradan başka birşey yoktu. Aramayı zaten yine aynı şekilde yapabiliyoruz. Bilgisayarı kapat biraz zor bulunuyor ama günde 10 kere bilgisayarı kapatmadığımıza göre bu da önemli bir eksiklik değil bence.

• Senelerin alisknliklarindan vazgecmek ciddi anlamda sikinti olacak ve bence bu surecte microsoftta zor durumda kalacak. Ancak bence yenilikler guzeldir ve gereklidir. Eski hantallik ortadan kalktiysa bence alismak daha cekilebilir bir sey olur. Tam surumu ciksa da gorsek. Yorumlarimizi sonra yazariz.

• Windows 95 ciktigi zamani hatirliyorun. Bugun win 8 icin ne diyorlarsa 95 icinde ayni tarz konusuluyordu. Demekki insan fitrati hic degismiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.