Şimdi Ara

Windows 8'de doğrudan masaüstüne başlatma imkanının olmayacağı belirtiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kusura bakma ama baştan aşağı saçmalamışsın. Neymiş Kaspersky çalışmıyormuş. Birincisi şu an RTM aşamasına gelmiş olsa da programların tam uyum sağlaması biraz zaman alacak ve bu yazılımın sorunudur işletim sisteminin değil. Adamlar bir kaç ay önceden RTM sürümünü üreticilere torrente düşsün diye göndermiyor. Ayrıca windows 7 ilk çıktığında da kaspersky düzgün çalışmıyordu. Piyasaya son kullanıcı için çıktığında bu sorunlar zaten çözülecek. Bu tip sorunlar windows xp dede vardı, 7 de de vardı. 9 da da olacak. Kendini haklı çıkarmak için windows 8 i daha fazla kötülemek için aklına gelen her şeyi yazmışsın.
  • Windwos'un tablet piyasasında 1 numaraya yerleşmesi için Metro arayüzü tam stabil bir işletim sistemi ve çok seçenekli olmuş..
    Ancak PC kullanıcıları bu özelliği sevmiyicekdir, evet bazı geliştiricilere bunu sonrada çözümler bir yolu ile ancak bunu bizzat Windows üzerinde kişisel ayarlardan yapılması çok daha güzel olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    @OverClocK1ng
    kusura bakma ama baştan aşağı saçmalamışsın. Neymiş Kaspersky çalışmıyormuş. Birincisi şu an RTM aşamasına gelmiş olsa da programların tam uyum sağlaması biraz zaman alacak ve bu yazılımın sorunudur işletim sisteminin değil. Adamlar bir kaç ay önceden RTM sürümünü üreticilere torrente düşsün diye göndermiyor. Ayrıca windows 7 ilk çıktığında da kaspersky düzgün çalışmıyordu. Piyasaya son kullanıcı için çıktığında bu sorunlar zaten çözülecek. Bu tip sorunlar windows xp dede vardı, 7 de de vardı. 9 da da olacak. Kendini haklı çıkarmak için windows 8 i daha fazla kötülemek için aklına gelen her şeyi yazmışsın.

Yav. He he...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dil_lenci

quote:

Orijinalden alıntı: reteybenim anlamadığım başlat menüsü neden bu kadar önemli. bunca yıldır başlat menüsünü programlara erişmek için kullanıyordum. yoksa benim bilmediğim bir özelliğimi var. biri beni aydınlatabilir mi?metro arayüzünde çok daha kolayca istediğin ayara ve programa erişebiliyor, dilediğin gibi düzenleyebiliyorsun. yani başlat menüsünde yapıp metro da yapamadığınız ne var anlamıyorum.
    Sorun sende değil sorun yeniliklere kapalı olanlarda. ve şunu anlayamıyorum. Tamam beğenmedin de niye taşlıyorsun. paramı ödüyorlar sana :). Lafım beğenmeyen arkadaşlara. karşınızda mükemmel bir işletim sistemi var. her açıdan geliştirilmiş. kullanımı kolay. evet ilk bir iki gün başlat menüsünün yokluğunu hissediyorsunuz. ama seninde dediğin gibi başlat menüsünü ben birtek programlara ulaşmak için kullanıyordum ki metroda bu olay çok daha kolay olmuş. win logo tuşuna bas, açmak istediğin programın adını yaz. bu kadar hızlı aramayıda hiç bir işletim sistemi sağlamayı ne yazıkki. daha ne istiyorsunuz. pc nin ayağa kalkıp halay çekmesini mi ?. pehhhhh. size bişey beğendirmek ne kadar zormuş :)

Çok sevdin, memnun kaldı isen kullan. Sana zorla metro ratayüzünü kullandırtmayan mı var? Beğenmeyenlere karşu bu agresif tepkiyi verme hakkını nereden buluyorsun_ Herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda mı? Çoğunluk beğenmemiş, memlekette tek akıllı senmisin?

Sana ve senin gibilere diyecek daha çok laf varda, değmezsiniz.

• Win8 ilk çıktığından beri kullanıyorum çoğu kullanıcı benim kadar çeşitli program kullanmıyordur bile bazıları çalışmadı uyum sorunu oldu ama şimdi hepsi tıkır tıkır çalışıyor bazı kullandığım donanımlarda sorun oldu onları da Win7 sürücüleri ile hallettim ben başlatı çok kullanırdım ama şimdi yokluğunu hissetmiyorum.
    Sadece Delphi 3 çalışmadı zaten onuda Win 7 ittire kaktıra çalıştırmıştım :)
    Bilgisayarını iş için kullanmayan kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar.
    Oyunlarda ise sanki 7' göre biraz daha iyi.
    Dosya kopyalamada bariz daha hızlı, ekran geçişleri daha seri, programların açılma süreleri daha kısa.
    Metro ara yüzünü sadece programları açmak için kullanıyorum ve böyle bir program arama hızı daha önceki sürülerde yoktu o yüzden başlatı kullanırdım kısa yollar için ama yazdığınız şey anında karşınızda olunca buna da gerek kalmıyor.
    Bir de çok hesaplı bir fiyata yükseltme seçeneği sunacaklarını söylüyorlar buda geçiş için iyi bir fırsat olacak sanırım.
    Sadece alışma meselesi.

• metro arayüzü dokunmatik ekranlar için geliştirildiğinden dolayı microsoft masaüstü PC için ayrı bir başlat menüsü geliştirebilirdi. tamam yine bütün ekranı kaplayan bir arayüz olabilirdi. Ben bunu yıllar öncesinden düşünmüştüm hatta. microsofta neden başlat menüsüne tıkladığımızda küçücük bir pencere içerisinde bir dünya şeyi sığdırmaya çalıştığınada anlam veremiyordum. ama benim düşündüğüm başlat menüsünde programlardan en son kullandığın dökümanlara oradan control panel bileşenlerine kadar daha geniş yelpazaede bir pencere vardı. bu şekilde sadece "metro" stili programların dört köşe kocaman kocaman ikonlarından başka birşey yok.. Ha şunuda eklemek isterim. metro stili programlama ve özelikle html5'e verdiği desteğe sonuna kadar katılıyorum. çok daha pratik ve hafif bir programlama araçları bunlar. ama benim sorunum şu tüm bunlar dokunmatik arabirimde gerçekten muhteşem çalışıyor ve eminim bir widows 8 tablet kullanmak çok zevkli olacaktır. zaten ipad'i tahtından edecek tabletinde windows8li tabletler olduğu görüşündeyim. bir tablet alacaksam eğer bu şu an kesinlikle windows8li bir tablet olurdu. ama microsoft tüm bu süreç içerisinde masaüstü kullanıcılara adeta bir üvey avlat muamelesi yaptı. yani tüm senaryoyu dokunmatik arabirimine sahip donanımlar üzerine kurguladı, ayıp olmasın diye klavye ve mouse ile kullanımıda kenarından ekleyiverdi. bir programı kapatmak için programı en üstünden tutupta aşağı kadar çekmek işlemi bana çarpı kutucuğuna basmaktan daha zahmetli geldiç. Yahu arkadaş şunu az bir aşağı çekerek halletmek varken neden taa aşağı kadar çekmek zorunda bırakıyorsun bizi??? tamam ekranım dokunmatik olsa parmakla sorun değilde, birden fazla uygulamayı kapatmak için emme basma tulumba gibi aşağı yukarı geniş hareketlerle olimpiyatlara hazırlanır gibi kol hareketleri bana pek cazip gelmedi açıkcası. ekran büyük kapatılacak uygulama yada pencere sayısı hadi diyelim pencereler arası geçiş yapcan önce en sol üst sonra sağa kaydırmadan dikkatli bir biçimde aşağı doğru bir hareket. aman dikkat elin sağa kayarsa menüler kaybolacağından tüm işlemleri yeniden almak şart olur o yüzden aşağı mouse ile inerken dikkatli olmak lazım.. sağ taraftaki açılır menüde ayrı bir gıcık. git sağa tam sağdayken aşağı kaydır menü açılsın , sonra dışarı taşma yoksa menü gider.... nedir bu yaa fare hareketleri ile cimnastik yapıp yarışmalara mı katılıcaz yoksa birşeyleri bilgisayarda daha kolay yapıcam diye piksel piksel fare ile hareket mi ettirmeye çalışcaz. hani bir yarışma vardı bir yüzüğü borunun içinden boruya değdirmeden geçirmeye çalışıyorsunuz.. işte bu işletim sistemini kullanırkende sürekli menüleri kaçırmamak için aynı hassasiyette hareket etmekte insanı yoruyor maalesef.. işletim sistemi çok güzel ama tabletler için güzel. keşke masa üstü için ayrı bir tasarıma sahip olsaydı.. bu tüm platformlarda hepsi aynı işletim sistemi olsun dayatmasını ve inadını anlamak zor..

• Pardon!

Adını hatırlamadığınız programları nasıl buluyorsunuz? Bana da söyler misiniz?

@Batuist

+1000 diyorum başka bir şey demiyorum. Bu kadar güzel anlatılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Ağustos 2012; 23:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

metro arayüzü dokunmatik ekranlar için geliştirildiğinden dolayı microsoft masaüstü PC için ayrı bir başlat menüsü geliştirebilirdi. tamam yine bütün ekranı kaplayan bir arayüz olabilirdi. Ben bunu yıllar öncesinden düşünmüştüm hatta. microsofta neden başlat menüsüne tıkladığımızda küçücük bir pencere içerisinde bir dünya şeyi sığdırmaya çalıştığınada anlam veremiyordum. ama benim düşündüğüm başlat menüsünde programlardan en son kullandığın dökümanlara oradan control panel bileşenlerine kadar daha geniş yelpazaede bir pencere vardı. bu şekilde sadece "metro" stili programların dört köşe kocaman kocaman ikonlarından başka birşey yok.. Ha şunuda eklemek isterim. metro stili programlama ve özelikle html5'e verdiği desteğe sonuna kadar katılıyorum. çok daha pratik ve hafif bir programlama araçları bunlar. ama benim sorunum şu tüm bunlar dokunmatik arabirimde gerçekten muhteşem çalışıyor ve eminim bir widows 8 tablet kullanmak çok zevkli olacaktır. zaten ipad'i tahtından edecek tabletinde windows8li tabletler olduğu görüşündeyim. bir tablet alacaksam eğer bu şu an kesinlikle windows8li bir tablet olurdu. ama microsoft tüm bu süreç içerisinde masaüstü kullanıcılara adeta bir üvey avlat muamelesi yaptı. yani tüm senaryoyu dokunmatik arabirimine sahip donanımlar üzerine kurguladı, ayıp olmasın diye klavye ve mouse ile kullanımıda kenarından ekleyiverdi. bir programı kapatmak için programı en üstünden tutupta aşağı kadar çekmek işlemi bana çarpı kutucuğuna basmaktan daha zahmetli geldiç. Yahu arkadaş şunu az bir aşağı çekerek halletmek varken neden taa aşağı kadar çekmek zorunda bırakıyorsun bizi??? tamam ekranım dokunmatik olsa parmakla sorun değilde, birden fazla uygulamayı kapatmak için emme basma tulumba gibi aşağı yukarı geniş hareketlerle olimpiyatlara hazırlanır gibi kol hareketleri bana pek cazip gelmedi açıkcası. ekran büyük kapatılacak uygulama yada pencere sayısı hadi diyelim pencereler arası geçiş yapcan önce en sol üst sonra sağa kaydırmadan dikkatli bir biçimde aşağı doğru bir hareket. aman dikkat elin sağa kayarsa menüler kaybolacağından tüm işlemleri yeniden almak şart olur o yüzden aşağı mouse ile inerken dikkatli olmak lazım.. sağ taraftaki açılır menüde ayrı bir gıcık. git sağa tam sağdayken aşağı kaydır menü açılsın , sonra dışarı taşma yoksa menü gider.... nedir bu yaa fare hareketleri ile cimnastik yapıp yarışmalara mı katılıcaz yoksa birşeyleri bilgisayarda daha kolay yapıcam diye piksel piksel fare ile hareket mi ettirmeye çalışcaz. hani bir yarışma vardı bir yüzüğü borunun içinden boruya değdirmeden geçirmeye çalışıyorsunuz.. işte bu işletim sistemini kullanırkende sürekli menüleri kaçırmamak için aynı hassasiyette hareket etmekte insanı yoruyor maalesef.. işletim sistemi çok güzel ama tabletler için güzel. keşke masa üstü için ayrı bir tasarıma sahip olsaydı.. bu tüm platformlarda hepsi aynı işletim sistemi olsun dayatmasını ve inadını anlamak zor..

Sonunda mantıklı bir eleştiri gelebildi

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Düşündüğün başlat menüsü çok iyi ama microsoft tablette, telefonda ve pc de aynı deneyimi yaşatmak istiyor. Bu tutumun özellikle ileri seviye kullanıcılar için doğruluğu tartışılır ama durum bu. Şu anki haliyle aynı sistemde sanki iki farklı işletim sistemi kullanıyor hissi veriyor.

Ayrıca windows 7 deki başlat menüsünü hakkında sen de söylenmesi gerekeni söylemişsin. Pek bir numarası yoktu zaten. Başlat olmadan olmaz diyenler sürüyle adam var ama lan arkadaş ne var bu başlatta anlamıyorum ben. Windows 7den başlatı tamamen kaldırsak çok birşey kaybetmez. Metro arayüzü başlata göre kesinlikle daha kötü değil bence. Buraya yakında uygulamalar yazılmaya başlandıkça çok daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 10 Ağustos 2012; 0:01:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Pardon!

Adını hatırlamadığınız programları nasıl buluyorsunuz? Bana da söyler misiniz?

Metroda herhangi bir yere sağ tıklayınca tüm programlar çıkıyor. Aslında metroyu eleştirlecek yanı (özellikle masaüstü pc de) sezgisellik zayıf. Lan nerden bilsin adam oraya sağ tıklanacağını değil mi? Aynı şekilde programı kapatmak için tepesinden aşağı doğru sürüklemek de örnek verilebilir. Bilgisayarı kapatı bulmak için dakikalarca debelenen adamlar tanıyorum Kısacası biraz alışma ve öğrenme süreci gerektiriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiachi Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?
    Ya gerçekten çok merak ediyorum. Şu bilgisayarın bu kadar hızlı açılması gerekli mi? Yani bazı arkadaşlar bana şimdi eksi verecekler. Çünkü demek istediğimi anlamayacaklar. Demek istediğim tabi ki insan bilgisayarı hızlı açılsın ister. Ama 50 saniyede açılması ile 20 saniyede açılması arasında ne fark edecek çok merak ediyorum. Yani 30 saniye önce açılırsa o kadar önemli ne olabilir ki 30 saniye önce açılırsa çok büyük bir kaybınız olacak? Yani Dünyaya doğru hızla gelmekte olan bir roket olsa ve sizin bunu durdurmanız gerekiyor olsa hadi anlayacağım. Onun haricinde 30 saniye önce açılması ne gibi hayâti bir şey ifade edebilir ki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum... Bilgisayarımın kapatma düğmesini uyku modu olacak şekilde ayarladım. Bir yere giderken düğmeye basıyorum ve benim ardımdan kapanıyor. Geldiğimde düğme bile aramıyorum. Klavyeden Space tuşuna basıyorum ve ... saniyede açılıyor... Böyle bir şey varken Windows 8 in Microsoftun bazı zorlamalarına ve yeni çıkacağı için bazı uyumsuzluklarına niye kobay olayım ki??? Not: ... yazan yerdeki boşluğu şimdi kaç saniyede açılacak diye test edip yazacağım. Bilginize... Baktım. Kapanması 22 saniye 27 salise sürdü. Spacee basınca açılması ise toplam 5 saniye 17 salise sürdü...

arkadasım ben sana deneme sansım olmadı denildiği kadar hızlımı diye sormusum bana maval okuma burada ki cogu insan senin o bahsettiklerini zaten biliyor bidefa nickinle tamamen terssin neden o.c yapıyorsun pc nin calıstırmadıgı programmı var ikinci celiskin ssd neden aldın hız ile işin olmuyorda tamamen sacmalamıssın üzerimden prim yapmaya kalkma

• quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?

Ben denedim. Hatta videosunu çekip başka bir forumda paylaşmıştım. Tabi denediğim final sürümü değildi. Buyrun siz de bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=KQkyVx1_8So&feature=plcp

hocam tesekkür ederim cevabın ve beni anladığın için ben demişimki adama ssd ye ihtiyac varmı yani okadar hızlımı bir ara ssd ye bile gerek kalmıyacak acılıs konusunda demişlerdi w8 için ama bos lafmıs saygılar.

• O zaman bi kaç yıla piyasada ki yeni xp'miz , win7 olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

quote:

Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?

Benim deneyip gördüğüm şu; Sistem boot ekranını windows 7 ye göre daha hızlı geçiyor diyebiliriz. Boot ekranını geçen ekran önce kullanıcı parola ekranına geliyor sonra metro arayüzüne geçiriliyor. Kullanıcı bu iki aşamada iken sistem servisleri arka planda başlatılmaya devam ediyor. Daha sonra direkt masaüstüne tıkladığınızda daha başlangıç programlarının yeni yeni yüklendiğini görüyorsunuz. Metro arayüzünde beklerken de başlangıç programları arka planda açılmaya devam ediyor. Esasında bana biraz göz aldatmacası var gibi geldi. İnsanları birkaç birşey ile oyalayıp arka pladan servisleri ve programları başlatmak. Tabi insanlar görsel ekranı hızlı bir şekilde karşılarında görünce sistem hızlı açılmış sayabiliyor. Benim gözlemlediğim bu.

tesekkur ederim fikirlerin için hocam w7 ye devam benim düşüncem saygılar

• Pes ya.. Adamlar taş gibi arayüz yapmış bazı Tasarım dahileri beğenmemiş.. yok efendim zaman kaybıymış, yok başlat menüsü olmadan olmazmış felan filan..

İyi hatırlıyorum, İPad ilk çıktığında "bu ne lan, iphone'un büyüğü" , "gereksiz" diyorlardı, satış rakamları ortada.. Yani, yeniliğe açık olmak lazım.. Neyse, burada bir sürü "Fail" içeren yorumlar var Ekran görüntüsü alalım lazım olacak :)
  • mac varken bunu işletim sistemi diye kulananın en kısa zamanda tıbbi yardım almasını öneririm.
  • Benim tam anlayamadığım bir konu var. Win 8 çok hızlı açılıp kapanıyor deniyor. Sürekli bilgisayara restart mı atıyorsunuz da çok ihtiyaç duyuluyor bu konuya. Yavaş açılsın ama hızlı çalışsın presibi daha makul geliyor sanki bana. Benim gözardı ettiğim kaçırdığım bir nokta mı var?
  • microsoftun yaptığı bütün saçmalıklara gülüp geçiyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

Benim tam anlayamadığım bir konu var. Win 8 çok hızlı açılıp kapanıyor deniyor. Sürekli bilgisayara restart mı atıyorsunuz da çok ihtiyaç duyuluyor bu konuya. Yavaş açılsın ama hızlı çalışsın presibi daha makul geliyor sanki bana. Benim gözardı ettiğim kaçırdığım bir nokta mı var?

herikiside olsa kötümü olur.atladığın nokta bu.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiachi Benim hic kurup deneme şansım olmadı merak ettiğim bahsettikleri kadar çabuk sistem acılıyormu ssd ye gerek kalmayacagından bahsediliyordu hatta videolar yayınlanmıştı bununla ilgili metro arayuzune kacsanıyede ulasıyor acaba?
    Ya gerçekten çok merak ediyorum. Şu bilgisayarın bu kadar hızlı açılması gerekli mi? Yani bazı arkadaşlar bana şimdi eksi verecekler. Çünkü demek istediğimi anlamayacaklar. Demek istediğim tabi ki insan bilgisayarı hızlı açılsın ister. Ama 50 saniyede açılması ile 20 saniyede açılması arasında ne fark edecek çok merak ediyorum. Yani 30 saniye önce açılırsa o kadar önemli ne olabilir ki 30 saniye önce açılırsa çok büyük bir kaybınız olacak? Yani Dünyaya doğru hızla gelmekte olan bir roket olsa ve sizin bunu durdurmanız gerekiyor olsa hadi anlayacağım. Onun haricinde 30 saniye önce açılması ne gibi hayâti bir şey ifade edebilir ki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum... Bilgisayarımın kapatma düğmesini uyku modu olacak şekilde ayarladım. Bir yere giderken düğmeye basıyorum ve benim ardımdan kapanıyor. Geldiğimde düğme bile aramıyorum. Klavyeden Space tuşuna basıyorum ve ... saniyede açılıyor... Böyle bir şey varken Windows 8 in Microsoftun bazı zorlamalarına ve yeni çıkacağı için bazı uyumsuzluklarına niye kobay olayım ki??? Not: ... yazan yerdeki boşluğu şimdi kaç saniyede açılacak diye test edip yazacağım. Bilginize... Baktım. Kapanması 22 saniye 27 salise sürdü. Spacee basınca açılması ise toplam 5 saniye 17 salise sürdü...

arkadasım ben sana deneme sansım olmadı denildiği kadar hızlımı diye sormusum bana maval okuma burada ki cogu insan senin o bahsettiklerini zaten biliyor bidefa nickinle tamamen terssin neden o.c yapıyorsun pc nin calıstırmadıgı programmı var ikinci celiskin ssd neden aldın hız ile işin olmuyorda tamamen sacmalamıssın üzerimden prim yapmaya kalkma

Sen anlamadan , bilmeden yorum yapmışsın. Benim nickim 12 senelik nick bir defa. En az 4-5 yıldır da overclock falan yaptığım yok.
    Demek ki bilmeden yorum yapmak doğru değilmiş.

2.si: Yine bilmeden yazmışsın. Hız ile işim olmadığını söylemedim. Öyle bir şey ağzımdan çıkmadı. 2 saattir yukarıda boşuna anlatıyormuşuz demek ki. Benim bilgisayarım zaten 5 saniyede açılıyor. Hadi 40 saniyede de normal açılıyor diyelim. Windsows 8 olunca 20 saniyede açılacak. Oradaki 20 saniye ne seni ne de beni kurtarır. Roket imha timinde de çalışmıyoruz. 20 saniye geç açılsa ne fark eder. Ama önemli olan "Açıldıktan sonra adam gibi hızlı çalışsın" yeter. Zaten yukarıda bu mesajın üstünde homeros1 adlı arkadaş bir şey yazmış. Onu okudun mu? İşte o arkadaş ta aynı benim bahsettiğim şeyden bahsediyor. Bu açılış süresini sürekli savunan arkadaşlar sanki sürekli sürekli restart atıyorlar. Açıp açıp kapatıyorlar.

Sadece gülerim ben bu duruma. Aç kapa, aç kapa. Artema. Musluk mu bu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen anlamadan , bilmeden yorum yapmışsın. Benim nickim 12 senelik nick bir defa. En az 4-5 yıldır da overclock falan yaptığım yok. Demek ki bilmeden yorum yapmak doğru değilmiş. 2.si: Yine bilmeden yazmışsın. Hız ile işim olmadığını söylemedim. Öyle bir şey ağzımdan çıkmadı. 2 saattir yukarıda boşuna anlatıyormuşuz demek ki. Benim bilgisayarım zaten 5 saniyede açılıyor. Hadi 40 saniyede de normal açılıyor diyelim. Windsows 8 olunca 20 saniyede açılacak. Oradaki 20 saniye ne seni ne de beni kurtarır. Roket imha timinde de çalışmıyoruz. 20 saniye geç açılsa ne fark eder. Ama önemli olan Açıldıktan sonra adam gibi hızlı çalışsın yeter. Zaten yukarıda bu mesajın üstünde homeros1 adlı arkadaş bir şey yazmış. Onu okudun mu? İşte o arkadaş ta aynı benim bahsettiğim şeyden bahsediyor. Bu açılış süresini sürekli savunan arkadaşlar sanki sürekli sürekli restart atıyorlar. Açıp açıp kapatıyorlar. Sadece gülerim ben bu duruma. Aç kapa, aç kapa. Artema. Musluk mu bu?

Çevir kazı yanmasın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.