Şimdi Ara

'Windows 8 düzgün Yüklenemedi' - 1.5 yıldır Win8 kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 1.5 yıldır hiçbir sorun yaşamadan Windows 8 kullanıyordum. Son bir hafta içinde iki kez, görünürde hiçbir sorun yokken, bilgisayarımı açtığımda açık mavi ekrana beyaz fontla "Windows düzgün yüklenemedi" hatası veriyor. Sonra kurtarma için klavye seçimi yaptırıyor. Ardından şu seçeneklerin olduğu mavi sayfaya yönlendiriyor: Bkz,

İlk karşılaştığımda format atmak üzereydim ki bilgisayarı kapatıp açarken birden düzeldi. Bir hafta sonra, bugün tekrar aynı şey oldu. Dün akşam bilgisayarı kullandım hiçbir problem yoktu. Bu sabah açtım yine "düzgün yüklenemedi" hatası verdi. Kapatıp açtım 5-10 kez. Yine düzeldi.

iki seferde de bilgisayar açıldığında antivirüs programı şu uyarıyı verdi.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1511078/fb42bf6e-e25e-4b4a-90c9-39ca8f8c9573.jpg

ben bilgisayardan pek anlamıyorum. Bunlar benim için çok bir şey ifade etmiyor. Eğer sorunun sebebi hakkında bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

• hdd nizi önce kontrol edin sonra sistem yüklemelerine bakınız..cristal disk info
  • computeron kullanıcısına yanıt
    hocam,
    cristal disk infoyu indirdim. Bilgiler şöyle:https://store.donanimhaber.com/e9/f1/09/e9f1098880a3b6cd4b6fc994d1e99b93.png

Ben pek anlamıyorum bu bilgilerden. Siz bir yorum yapar mısınız? Bir de "sistem yüklemeleri" dediğiniz nedir, nasıl kontrol edebilirim?
     'Windows 8 düzgün Yüklenemedi' - 1.5 yıldır Win8 kullanıyorum

• En güzeli temiz bir sistem kurulumu gerçekleştirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja34

Merhaba,

Ben 1.5 yıldır hiçbir sorun yaşamadan Windows 8 kullanıyordum. Son bir hafta içinde iki kez, görünürde hiçbir sorun yokken, bilgisayarımı açtığımda açık mavi ekrana beyaz fontla "Windows düzgün yüklenemedi" hatası veriyor. Sonra kurtarma için klavye seçimi yaptırıyor. Ardından şu seçeneklerin olduğu mavi sayfaya yönlendiriyor: Bkz,

İlk karşılaştığımda format atmak üzereydim ki bilgisayarı kapatıp açarken birden düzeldi. Bir hafta sonra, bugün tekrar aynı şey oldu. Dün akşam bilgisayarı kullandım hiçbir problem yoktu. Bu sabah açtım yine "düzgün yüklenemedi" hatası verdi. Kapatıp açtım 5-10 kez. Yine düzeldi.

iki seferde de bilgisayar açıldığında antivirüs programı şu uyarıyı verdi.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1511078/fb42bf6e-e25e-4b4a-90c9-39ca8f8c9573.jpg

ben bilgisayardan pek anlamıyorum. Bunlar benim için çok bir şey ifade etmiyor. Eğer sorunun sebebi hakkında bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Esetin uyarı verdiği illegal windows etkinleştirme programı sistemin hatası ile ilgisi olamaz ama sistemin orjinal değilse ve windows bunu update ile çözmeye çalıştı ise sistemi bozabilir şunu yapabilirsin sistem geri yükleme yap stabil çalışan bi tarihe ve windows updateyi kapat .

• ninja34 kullanıcısına yanıt
    diskin durumu iyi sanırım sorun işletim sisteminde uzakta olsa ram kontrolüde yapın
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    En son çare olacak, ondan önce bakalım bir şeyler deneyeyim diyorum. Cevap için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • er türk kullanıcısına yanıt
    Er Türk haklı olabilirsin. Benim sistem orijinaldi. Şifreyi bir şirkette çalışan arkadaş kendi şirket içi kullanılan şifreyi vermişti. Ama win 8.1 güncellemesi çıktığından beri uyarı geliyordu, güncelleyiniz diye. Benim sistem güncellenmiyordu, ürün kimliği yenilenmesi gerekiyor, yöneticinize danışınız vb. bir şeyler diyordu. Sistem de kendini sürekli güncellemeye çalışıyordu. Senin dediğini gibi yapıp bir süre bekleyeyim bakalım. Tekrar aynı hatayı verecek mi. Teşekkürler cevap için.
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Tamam abi ona da bir bakacağım. Teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.