Şimdi Ara

Windows 8 e VMWare'den Sanal XP Kurma Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, imzamdaki laptopa sanal xp kurmak istiyorum ama bir türlü vmware i çözemedim. Windows 7 kurmaya çalıştım, hata verdi. Şimdi XP kurmak istiyorum. Kaç gb gerekir (flash usb veya harici harddiske kuracağım) ve bana xp kurmayı anlatabilir misiniz ve xp nin hangi sürümü olmalı. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Merhaba, imzamdaki laptopa sanal xp kurmak istiyorum ama bir türlü vmware i çözemedim. Windows 7 kurmaya çalıştım, hata verdi. Şimdi XP kurmak istiyorum. Kaç gb gerekir (flash usb veya harici harddiske kuracağım) ve bana xp kurmayı anlatabilir misiniz ve xp nin hangi sürümü olmalı. Teşekkürler

Hata olarak ne veriyor.? Biosta Virtualization özelliği açık olması gerekiyor yoksa hiç bir sanal işletim sistemi kurulmaz.
  • Evet. Ne hatası alıyorsunuz ?
  • merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacak bilgisayarıma sanal xp yüklemeye çalışıyorum
    https://www.technopat.net/2013/05/16/windows-8-icin-ucretsiz-windows-xp-modu/ burdaki anlatılanları yaptım xp 64bit olmadığı için 32bit seçmek zorunda kaldım ama bilgisayarım 64 bit oldugu için hata verdi bu sorunu nasıl çözebiilirim şimdiden teşekkürler
  • çok acil yardım edermisiniz lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.