Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Mesela şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum.Bunun üzerinden ürün yükseltme yapabiliyormuyum ?

yapılabiliyor galiba, ama temiz kurulum kesin yapılabiliyor. yani promosyon kodu zaten her isteyen alabiliyor, yükseltme programıda korsan orjinal farketmeksizin çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

beyler sallayarak alabilir miyim?

Orijinal Vista'dan kopya Win7 kullanıyordum. Şimdi 29 TL'ye W8 aldım birazdan kuracağım.
  • çok özür dileyerek bir sorum olacak
    acaba bu w8 masaüstü içinde kullanılabilir mıyım ?
    yoksa sadece dokunmatik ozellikli bir sistem mi oldu ?
    gerçekten bilmediğimden soruyorum teşekkürler iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

netbook lara kuruluyor mu?

ayrıca win 8 i kurunca diğer win 7 yi nasıl sileceğiz?

bende şu an orjinal vista var... ama bilgisayar çok yavaşladı... herşeyi silmek istiyorum ve win8 i kurmak istiyorum nasıl yapıcam?

....

bende bunu merak ediyorum benim vista da orjinal.
    Ayrıca korsan win7li bilgisayar var bir de... onda da kurablir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Mesela şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum.Bunun üzerinden ürün yükseltme yapabiliyormuyum ?

yapılabiliyor galiba, ama temiz kurulum kesin yapılabiliyor. yani promosyon kodu zaten her isteyen alabiliyor, yükseltme programıda korsan orjinal farketmeksizin çalışıyor.

Sağolasın dostum bakayım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: based_1984

çok özür dileyerek bir sorum olacak

Kurabilirsin masaüstü bilgisayarın içinde,dokunmak yerine mouse ile kontrol ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: based_1984

çok özür dileyerek bir sorum olacak

Kurabilirsin masaüstü bilgisayarın içinde,dokunmak yerine mouse ile kontrol ediliyor

çok teşekkürler bende bu gece halledeyım :)

• ben pc ye win 8 i direkt yükledim. gece geç saatte yükselttiğim için dvd ye yüklemedim ve iso dosyası olarakta kaydetmedim. şu anda bu işlemi yapabilir miyim? ve nasıl?
  • promosyon kodu dışında 0 kurulum yaparken kullanabileceğimiz bir key veriliyor mu?
  • Arkadaşlar birkaç soruya bildiğim kadarıyla cevap vermek istiyorum.

-- Öncelikle windows 8 e geçtiğimiz zaman aynı yükseltme mantığını kullanıyoruz. Ki bunu windows uzun zamandır yapıyor. Buradaki mantık sistem dosyalarını yeni kurduğunuz işletim sistemi dosyalarıyla yer değiştiriyor. Yani siz herhangi birşey silmeden sadece sistem dosyalarını yenileyerek direkt olarak Windows 8 kullanmanız sağlanıyor. Ayrıca kurulu programlarınızı kaldırmanıza gerek yok. Kurulum esnasında bilgilerimi ve dosyalarımı sakla seçeneğini seçerseniz kurulu bütün programlarınız windows 8 e ayarlarıyla beraber aktarılıyor. Dilerseniz temiz kurulum seçerek 0 dan windows 8 kurulumu yapabiliyorsunuz.

--Windows 8 tabikide masaüstü içinde kullanılabilir. Benim laptopda dokunmatik değil. Olsaydı süper olurdu ama olmasada sorun değil scroll hareketiyle geçişlerimizi kolaylıkla yapabiliyoruz.

--Eğer elinizde kopya işletim sistemi var ve üstüne windows 8 kurarsanız ne olur orasını bilmiyorum. Fakat sorun yaşamanız kuvvetle ihtimal çünkü eski sistemin üzerine kurduğunda orjinalliğini sorguluyor olabilir. Benim elimdeki windows 7 orjinaldi sorun olmadan geçiş yaptım. Kopya 7 lerde sorun çıkma ihtimali var. Ama denemedim bilginiz olsun.

--Sallayarak alabilirmiyim diyen arkadaş. İnan buradaki çoğu kişi salladı. Eğer elinde 7 orjinal varsa bence geçiş yap. Birdaha bu fırsayı bulamayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

netbook lara kuruluyor mu?

ayrıca win 8 i kurunca diğer win 7 yi nasıl sileceğiz?

bende şu an orjinal vista var... ama bilgisayar çok yavaşladı... herşeyi silmek istiyorum ve win8 i kurmak istiyorum nasıl yapıcam?

....

bende bunu merak ediyorum benim vista da orjinal.
    Ayrıca korsan win7li bilgisayar var bir de... onda da kurablir miyim?

beyler bu sorularıma olumlu cevap verirseniz hemen alıcam, vista orjinal w7 korsan,, ne yapmam lazım,? teşekkürler

• 79 TL karşılığında Pro'yu indirin...
    linkinden inen 5MB'lik programdan PayPal ile satın alsam, 2GB'lik dosyayı indirsem, sıfır kurulum yapsam nasıl olur?

Ben sıfırdan ürün satın almak istiyorum, Windows8 79 TL ise korsana da gerek yok, gayet iyi bir fiyat.
  • bende de korsan 7 var olur mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: engins

79 TL karşılığında Pro'yu indirin...
    linkinden inen 5MB'lik programdan PayPal ile satın alsam, 2GB'lik dosyayı indirsem, sıfır kurulum yapsam nasıl olur?

Ben sıfırdan ürün satın almak istiyorum, Windows8 79 TL ise korsana da gerek yok, gayet iyi bir fiyat.

29a da oluyor. bu konuda verilen linkten sallamasyon bilgilerle indirim kodu alıp satın alma ekranının sonunda kodu girince 29 lira oluyor. korsan win7 üstüne yada indirdikten sonra dvd/usb ile sıfır kurulum yapılabiliyor. arkadaş sıfır kurulum yapmış öyle orjinal windowsu olmamasına rağmen.
  • quote:

quote:

29a da oluyor. bu konuda verilen linkten sallamasyon bilgilerle indirim kodu alıp satın alma ekranının sonunda kodu girince 29 lira oluyor. korsan win7 üstüne yada indirdikten sonra dvd/usb ile sıfır kurulum yapılabiliyor. arkadaş sıfır kurulum yapmış öyle orjinal windowsu olmamasına rağmen.

hocam, şimdi sallayarak alsam 30 tl ye, windows 7 key filan soruyor mu? bende korsan w7 ve orj vista var, nasıl kuracağım anlatabilir misin?

• DirectX 12 gibi bir şey neden yok? Artık geliştirilmiyor mu DirectX?
  • quote:

quote:

3-5 gün veya 30 gün sonra sağ alttan bildirimler çıkmaya başlamasın.
    79TL verip sıfırdan orijinal W8 almak istiyorum. PayPal sayfasındayım fakat bir türlü güvenemedim.
    Bir aksilik çıkar kesin, hiç 79TL'ye alışık değiliz, 250TL falan olur diye tahmin ediyorduk.

• ben yapamadım promosyon koduna sallamasyon birşey girince kod yanlış diyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam, şimdi sallayarak alsam 30 tl ye, windows 7 key filan soruyor mu? bende korsan w7 ve orj vista var, nasıl kuracağım anlatabilir misin?

30tl ye alınca kendi indirme programından win8i indirecek sonunda sana iso olarak kaydedeyim mi yoksa yükseltmeye başlayayım mı diye soruyormuş. oradan iso olarak kaydet dersen ve daha sonra usb ye yada dvdye yazarsan klasik windows kurulumu yapacaksın. bu arada aktivasyon anahtarını satın alma işleminden sonra bir yere not et. onu kullanacaksın kurarken.

quote:

quote:

quote:

3-5 gün veya 30 gün sonra sağ alttan bildirimler çıkmaya başlamasın.
    79TL verip sıfırdan orijinal W8 almak istiyorum. PayPal sayfasındayım fakat bir türlü güvenemedim.
    Bir aksilik çıkar kesin, hiç 79TL'ye alışık değiliz, 250TL falan olur diye tahmin ediyorduk.

79lira olanda direk win8 pronun kendisi değil o da yükseltme diye geçiyor o yüzden 29liraya promosyon kodu sayesinde almak aynı şey. yükseltme demesine rağmen sıfır kurulum yapılabiliyormuş

• Evdeki ikinci bir bilgisayarımda henüz işletim sistemi yok. 79TL'lik 8 upgrade assistan ile indirdiğim 2GBlik dosyadan, iso frmatında sıfırdan kurulum yapabilir miyim?
    Windows 8 Yükseltme Teklifi ile satın aldığınız ürün, bir yükseltme ürünüdür Engin Bey. Bu ürününün kurulumu için alt tarafta mutlaka bir işletim sistemi yüklü olmalıdır. Free-dos sistemler üzerine kurulumu gerçekleşmeyecektir.
    diyor canlı yardımda konuşuyorum şu an temsilciyle.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.