Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: offendicula

ben de aldım, bilgi verenlere teşekkürler
    ancak ürün kodunu kaydetmeyi unuttum, tekrar nereden bakıyoruz
    bir de kaç gb inecek, bilen var mı?
    office 2010 starter uyumlu değil diyor, umarım çalışır yoksa yandık

alırken yazmış olduğun mailine bak
  • windows 7 starter la olmuyor 29 tl mevzusu

2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın alınan tüm Windows 7'li PC'ler, bu Yükseltme Teklifinden yararlanabilir mi?

Katılım uygunluğu olan PC'ler, promosyon döneminde satın alınan ve geçerli bir Windows 7 OEM Orijinallik Sertifikası (Certificate of Authenticity) ve ürün anahtarı olan, aşağıdakilerin önceden yüklenmiş olduğu yeni bir PC'dir:

Windows 7 Home Basic;
    Windows 7 Home Premium;
    Windows 7 Professional veya
    Windows 7 Ultimate

Not: Windows 7 Starter Edition, bu teklif için uygun değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 26 Ekim 2012; 11:43:10 >
  • netbook lara kuruluyor mu?

ayrıca win 8 i kurunca diğer win 7 yi nasıl sileceğiz?

bende şu an orjinal vista var... ama bilgisayar çok yavaşladı... herşeyi silmek istiyorum ve win8 i kurmak istiyorum nasıl yapıcam?
  • arkadaşlar benim bilgisayarda orjinal windows 7 home basic vardı tabi ben ultimate yükledim sonrasında, şimdi yükseltmek istediğimde bir sorun çıkartır mı yoksa orjinal dvd den tekrar home basic kurup ondan sonra mı windows 8 için upgrade yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

quote:

benim dediğim, ilk kurulum yaparken key verdi
    onu yazmayı unuttum nasılsa bulurum diye arıyorum bulamıyorum

ekleme : şimdi mail geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 26 Ekim 2012; 12:07:38 >

• yükleyen arkadaşlar. Laptopum icin win8 kodu aldım laptopta orj. win7 var. Peki orj. olmayan masaüstüm icin de aynısını yapabilir miyim? Deneyen oldu mu? Win8i kurarken orjinal cd key falan istiyor mu?

• freedos sisteme bu win8 kurulmuyor sanırım sadece yükseltmek için bu
  • alıp usb/dvd den boot ederek kuranlara bir sorum var. kurulumda sadece yükselt seçeneği mi var ? gelişmiş seçip formatlayıp sıfır kurulum yapılabiliyor mu?
  • Win8 yükleme kaç mb oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

alıp usb/dvd den boot ederek kuranlara bir sorum var. kurulumda sadece yükselt seçeneği mi var ? gelişmiş seçip formatlayıp sıfır kurulum yapılabiliyor mu?

Hem yükselt hem de sıfırdan kurulum var. Yani alınan key sadece yükseltme için değil sıfırdan kurulum içinde geçerli. Ben sıfırdan kurdum.

• Vay beee 8 de çıktı. Xpden vistaya alışamadık daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

Orijinalden alıntı: designr

alıp usb/dvd den boot ederek kuranlara bir sorum var. kurulumda sadece yükselt seçeneği mi var ? gelişmiş seçip formatlayıp sıfır kurulum yapılabiliyor mu?

Hem yükselt hem de sıfırdan kurulum var. Yani alınan key sadece yükseltme için değil sıfırdan kurulum içinde geçerli. Ben sıfırdan kurdum.

o zaman iyiymiş. bende alayım.
  • diyelim satın aldık, inen dosyaları dvdye atmadık. Sonradan tekrar indirip kurabiliyor muyuz kodla falan? Nasıl oluyor bu?
  • Sanal karta 30 TL attım ne olur ne olmaz diye ve satın alma işlemini tamamladım. Ürün anahtarı da geldi... Şu an %5'te indirme... Windows 8 Pro 64 Bit..

Not: Önce 75 TL yazdı bende arkadaşlar ilerleyince kredi kartı vs bilgileri istiyor en sonunda Promosyon kodunu girince fiyat 29 TL ye düşüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

quote:

benim dediğim, ilk kurulum yaparken key verdi
    onu yazmayı unuttum nasılsa bulurum diye arıyorum bulamıyorum

ekleme : şimdi mail geldi

hocam zamanında ben de kayıt yaptırmıştım.bana da bir mail gelmişti.ben o maili silmişim.bugün bir mail geldi promosyon kodum yazıyordu.ama keyimi bilmiyorum.siz siteden mail falan mı attınız da size keyinizi yolladılar ya da yüklerken mi veriyor keyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 26 Ekim 2012; 12:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

netbook lara kuruluyor mu?

bende şu an orjinal vista var... ama bilgisayar çok yavaşladı... herşeyi silmek istiyorum ve win8 i kurmak istiyorum nasıl yapıcam?

....
  • quote:

quote:

netbook lara kuruluyor mu?

....

USB den kurulum yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

Evet arkadaşlar bi yarım saat denedikten sonra ilk izlenimlerimi aktarayım. Öncelikle ürünü satıl alma işlemi verilen linkten yapılıyor. Ben ocakta aldım laptopu ama eylül dedim promosyon kodunu aldım. Daha sonra gelen mailde işlemleri yaptıktan sonra kredi kartı bilgilerini de girip en son promosyon kodunu yazan bölümde kodu giriyoruz.Dikkat o alana kadar 79 lira görünüyor fiyat. O alanda promosyon kodunu girdiğimizde 29 liraya düşüyor. Daha sonra işlemleri gerçekleştirip windows 8 in inmesini bekliyoruz.

İnme işlemi tamamlandığında program size iso dosyası olarak mı kaydediyim, dvd yemi basayim yoksa direkt kurayımmı diye soruyor. Burda ben önce iso yaptım bir yere kaydettim daha sonrada kurulumu gerçekleştirdim. Sorunsuz şekilde windows 8 e geçtim. Gerçi windows 8 i kurmadan önce visual studio 2010 uyumlu değil dedi ama kurulumdan sonra visual studio 2010 da gayet normal çalışıyordu.

Kesinlikle şunu söylemeliyimki eğer tablet yada dokunmatik bir pc varsa bu windows 8 bir harika dostum diyeceksiniz orası net. Mükemmel bir iş çıkartılmış bence. Özellikle başlangıç ekranı süper. Bu ekrandaki mesajlaşma kısmında hotmail, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım alanlarını ekletebiliyoruz. Daha sonra bu alanlarda mesaj gelirse direkt buraya düşüyor tek tıkla bu mesajlara ulaşıyoruz. Fakat şu anda face ve twitter da sorun var daha sonra giderilecekmiş.

Bu windows tuşumuzun masa üstünde olmaması kafamı çok karıştırdı. Sürekli onu arıyorum. Şu anda tek sıkıntım o. Denetim masasına girmek 10 dakikamı aldı.
    Edit: Birde 7 ye göre ramden çok daha fazla yiyor gibi geldi bana. Mesela mesajlaşmayı açıyorum, hava durumu harita app lerini açıyorum, kapattıktan sonra task manager da gene görünüyor. Kapatmak için masaüstünde sol tarafa geldiğinizde arka planda çalışan ürünler görünüyor. Ordan kapatınca tamamen gittiler. Daha pratik bir yolu varmı daha bulamadım. Sanki 7 ye göre biraz daha yavaş gibi.

Toparlamak gerekirse bence windows 8 mükemmel olmuş. Yakın zamanda bütün pc ler bu win 8 ge geçiş yapar demedi demeyin. Heleki hibrit pc lerden alırsanız bu işletim sistemi mükemmel uyum sağlayacak. Şimdilik bu kadar. Bu da bonusumuz olsun.

Denetim masasına girmek çok kolay eski başlatın olduğu yere gelip sağ tıkla :)

denetim masasından fazlası var acemilik olduğu için başta sıkıntı çekersin hepsi bu.

Metro uygulamlarını kapatmak için 2 yol biliyorum 1.si programın yukarısına gelince el işareti çıkar tıklayıp aşşağı sürüklüyorsun.2.yol ise solda mause ile gelince menü açılır oradan da kapatibilirsin.

windows 7den daha yavas asla değil.şuan bende windows 8 kullanıyorum metroya alıştım direk metroya geçip özelleştirdiğim yerlere hemen girebiliyorum.Buda normal başlatdan daha iyi.

Şimdi uyanıp bilgisayarımı açtım. Uyku sersemliğimi nedir 5 saniye içerisinde oturum açıldı şifre ekranı bekliyordu. Olacak iş değil Hani bir videoları vardı ya bu windows 8 in. Kadın tuşa basıp 5-10 saniyede sistemi açıyordu. Aynen johnny waynen bende de oldu. Sistem manyak derecede hızlı açılıyor. Bu arada belirteyim bende ssd mevcut.

• beyler sallayarak alabilir miyim?
  • Mesela şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum.Bunun üzerinden ürün yükseltme yapabiliyormuyum ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.