Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Kullanıcı için 5 yükseltme hakkından kastettikleri nedir acaba ?
  • Teknosadayım win8 li pcleri kuruyorlar
  • Bu devir ile Windowsun bundan sonraki adımı bu işletim sistemi üzerinde daha gelişmiş dokunmatik ekranı bilgisayar/telefon sistemini geliştirmek olacak. 8'den belli zaten.
  • Benimde cok hosuma gitti zamanla alisiyorum , yalniz bilgisayarim yok simdi anasayda da baslat a tiklayinca application lar arasinda search kismina yazip bulabiliyorum , bunu masaustune alma sansim var mi eger yoksa search yazmadan direk uygulamalara atmak istiyorum hemen anasayfada ciksin diye, fakat surukleyemiyorum da bunun cozumu nasil ? Bir de cihazi yurtdisindan aldigim icin ingilizce kurdu , sorun yokta turkce yapmasi basitse yapiyim diyorum bilgisi olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Teknosadayım win8 li pcleri kuruyorlar

Hala Teknosa'da iseniz, 129 TL'lik kurulu ürün satışı da var mı acaba ? Bilgilendirebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Sallayarak promosyon kodu alıp 29 lira win8 pro aldım .Bu işte bişi var 29 liraya windows sahibi oldum :D hayırlısıııı

Şuan download oluyor indirdiğim 32 bitmi 64 bitmi oluyor? bi seçenek sormadı hiç

Harbi mi

Valla çatır çatır kullanıyorum :D Ayrıca 64bit miş. Bence alın 30 liraya bi devirde windows yok korsanmış yok crackmiş derdiniz olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Benimde cok hosuma gitti zamanla alisiyorum , yalniz bilgisayarim yok simdi anasayda da baslat a tiklayinca application lar arasinda search kismina yazip bulabiliyorum , bunu masaustune alma sansim var mi eger yoksa search yazmadan direk uygulamalara atmak istiyorum hemen anasayfada ciksin diye, fakat surukleyemiyorum da bunun cozumu nasil ? Bir de cihazi yurtdisindan aldigim icin ingilizce kurdu , sorun yokta turkce yapmasi basitse yapiyim diyorum bilgisi olan var mi ?

Denetim masasına gir Language, time vs diye bi bölüm var oradan tükçeyi kolaylıkla ekleyebilirsin.
  • 30 TL para degil. Hem de Pro.

EDIT: Bu 29 TL olayindan yararlandigimizda 5 lisansimiz mi oluyor? Yani bir urun kodu yollaniyor mu bize gelecek yuklemelerimiz icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 26 Ekim 2012; 11:10:01 >
  • Alakasız olacak belki ama şimdi mevcut bilgisayarlara windows 8 yüklemek ne kadar doğru ?

Henüz driver bulma sıkıntısı var. Sanırım bir çok oyun ve program windows 8 de henüz çalışmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

TTNET'in AKK kazığından ötürü 350 kb ile indiriyorum.

Ne kazığı kardeş 350 kb verdiğin paraya göre iyi bir hız . Özellikle türkiye gibi biyer için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

30 TL para degil. Hem de Pro.

EDIT: Bu 29 TL olayindan yararlandigimizda 5 lisansimiz mi oluyor? Yani bir urun kodu yollaniyor mu bize gelecek yuklemelerimiz icin?

Ürün kodu 1 tane maile geliyor. Herseferinde onunla format atılıyor diyebliyorum. Ben 2 kere formatladım 2 sindede aynı kodlan
  • Hemen almanin alemi yok.Bir bakalim insanlar nasil tepki vericek ona gore almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Alakasız olacak belki ama şimdi mevcut bilgisayarlara windows 8 yüklemek ne kadar doğru ?

Henüz driver bulma sıkıntısı var. Sanırım bir çok oyun ve program windows 8 de henüz çalışmıyor ?

benim de aklıma bu takıldı.bu yüzden henüz yüklemedim.Şu 30 TL' ye windows 8 e yükseltme olayında istersek DVD gönderiyorlarmış.Nereden istiyoruz. Eğer yükseltmeyi internetten yaparsak format atmak istediğimizde nasıl atacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

30 TL para degil. Hem de Pro.

Ürün kodu 1 tane maile geliyor. Herseferinde onunla format atılıyor diyebliyorum. Ben 2 kere formatladım 2 sindede aynı kodlan

Cok iyi o zaman, bu firsat kacmaz. Tesekkurler. Bu arada bildigim kadariyla bu kod ile 5 farkli bilgisayara kadar da yuklenebiliyor. (Ayni bilgisayara atilan format'lar 1 lisans kabul edilmek sartiyla) Yani 5 aktivasyon sonrasinda urun kodu aktifligini yitirmiyor olmasi gerek.

Deneyen varsa daha saglikli bilgi verebilir tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Alakasız olacak belki ama şimdi mevcut bilgisayarlara windows 8 yüklemek ne kadar doğru ?

benim de aklıma bu takıldı.bu yüzden henüz yüklemedim.Şu 30 TL' ye windows 8 e yükseltme olayında istersek DVD gönderiyorlarmış.Nereden istiyoruz. Eğer yükseltmeyi internetten yaparsak format atmak istediğimizde nasıl atacağız.

Evet DVD şart.

Aslında şimdi araştırdım da hem Win8 hem de Win7 birlikte kullanabiliriz. Bu şekilde kullanmak en doğrusu bana göre..

Benim asıl merak ettiğim şuan hiç bir program veya oyun windows 8 'i desteklemiyorken niye geçelim ?

• quote:

quote:

Ben internetten indirdim. İndikten sonra seçeneklerde usbye de kurma var.Hali hazırda usbnin içinde win8 im var maildede ürün kodu. istediğim zaman formatlarım tekrar

ha bide o mailine gelen kodla beraber tekrar indirmen için linkte var.Yani atıyorum win 8 li usbni sildin kaybettin.Gene indirip usbye bootlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 26 Ekim 2012; 11:31:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Teknosadayım win8 li pcleri kuruyorlar

Hala Teknosa'da iseniz, 129 TL'lik kurulu ürün satışı da var mı acaba ? Bilgilendirebilir misiniz?

Yok henüz stoklarda değilmiş
  • quote:

quote:

quote:

Evet DVD şart.

Aslında şimdi araştırdım da hem Win8 hem de Win7 birlikte kullanabiliriz. Bu şekilde kullanmak en doğrusu bana göre..

Benim asıl merak ettiğim şuan hiç bir program veya oyun windows 8 'i desteklemiyorken niye geçelim ?

Kurulum esnasında pcyi tarıyor. Desteklemeyen programları söylüyor. Satın almadanda bakabilirsin hatta buna.Ayrıca bende sadece demon toolsun desteklenmediği uyarısı verdi.Başka bi program oyun vs de sorun çkmadı henüz

• Ben de aldım dayanamayıp. Laptop servise gideceğinden DVD'ye çekeceğim, deneyince yazarım buraya.

Bir de sorum var, Windows 8'in tek keyi ile iki bilgisayara Win8 kurabilir miyim? Hem masaüstü hem de laptopta yeniliğe gidip Win8 kullanasım var. (büyük ihtimal olmuyordur oluyorsa ne güzel tabi)
  • ben de aldım, bilgi verenlere teşekkürler
    ancak ürün kodunu kaydetmeyi unuttum, tekrar nereden bakıyoruz
    bir de kaç gb inecek, bilen var mı?
    office 2010 starter uyumlu değil diyor, umarım çalışır yoksa yandık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.