Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korsan üstünede yükseltme yapılıyor galiba, sonuçları bekliyorm.
  • 2.5 saattir kod almaya çalışıyorum orjinal notebook un windows keyi ile. Hatta sürekli şuanda kullandığım win7 keyini soruyor doğrulama için. Yazıyorum ve orjinal olduğu halde kayıt iptal edilmiştir diye hata çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

korsan üstünede yükseltme yapılıyor galiba, sonuçları bekliyorm.

meraktan ölüyorum şu an
  • Sallama bilgilerle kodumu aldım sabah'a karta para atıp Win8'i alırım
  • BENDE BİR BAKIYIM DEDİM İLERDE BELKİ LAZIM OLUR YAMA FİLAN CIKAR BASLAT MENÜSÜ DEGİSİR FİLAN AMA BENDEDE 79 TL CIKTI BİRİ BANA ALSA DİYECEM ÖYLE BİSEY OLABİLİRMİ.

YADA 29 TL BENDE NASIL ALABİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklander1st

2.5 saattir kod almaya çalışıyorum orjinal notebook un windows keyi ile. Hatta sürekli şuanda kullandığım win7 keyini soruyor doğrulama için. Yazıyorum ve orjinal olduğu halde kayıt iptal edilmiştir diye hata çıkıyor.

sadece satın aldığın modeli ve yeri soruyor onlarıda sallasan kabul ediyor
  • Bişey sorucam ben Wow oynuyorum ve laptop'um i3 ve hp olduğundan ısınma sorunu var yani iki işletim sistemini bir arada kullanmak çok realist değil.Sizce Win 8'in Wow için uyumlu olma ihtimali ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: designr

korsan üstünede yükseltme yapılıyor galiba, sonuçları bekliyorm.

meraktan ölüyorum şu an

ben vazgeçtim, yükseltme windowslardan pek hazetmiyorum. korsanıda çıkmış indirip wmwarede bir deneyeyim.
  • Kodu nereye yazıyorum, şuan yardım programında 75 gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: darklander1st

2.5 saattir kod almaya çalışıyorum orjinal notebook un windows keyi ile. Hatta sürekli şuanda kullandığım win7 keyini soruyor doğrulama için. Yazıyorum ve orjinal olduğu halde kayıt iptal edilmiştir diye hata çıkıyor.

sadece satın aldığın modeli ve yeri soruyor onlarıda sallasan kabul ediyor

Onları biliyorum, onlar 1. adımda yazılıyor. Anlamadığım olay yanımda eşim kendi notebookunda 2. aşamayı atlayarak geçti , key vs. sormadı sadece model ve satın alınan yeri yani 1. aşamayı doldurdu ve direk 3. aşamaya atladı onayı aldı. Bende ise 1 den 2 ye geçiyor ve orada şuanki kullandığın Win 7 key doğrulaması istiyor. Notebookun altındaki kodu yazıyorum doğrulaya basıyorum ancak 3. aşamaya geçip kayıt iptal edildi diyor. Neyse mail attım microsofta bakalım ne cevap gelicek. Gidip duş mu alsam ne yapsam anlamadım. Kimsenin 2. adımdan haberi yok sanırım ?? Herkes kayıt olurken 1. aşamadan direk 3 e atladı da tek bende mi soruyor bu 2. aşamada doğrulama işlemini.

• Evet arkadaşlar bi yarım saat denedikten sonra ilk izlenimlerimi aktarayım. Öncelikle ürünü satıl alma işlemi verilen linkten yapılıyor. Ben ocakta aldım laptopu ama eylül dedim promosyon kodunu aldım. Daha sonra gelen mailde işlemleri yaptıktan sonra kredi kartı bilgilerini de girip en son promosyon kodunu yazan bölümde kodu giriyoruz.Dikkat o alana kadar 79 lira görünüyor fiyat. O alanda promosyon kodunu girdiğimizde 29 liraya düşüyor. Daha sonra işlemleri gerçekleştirip windows 8 in inmesini bekliyoruz.

İnme işlemi tamamlandığında program size iso dosyası olarak mı kaydediyim, dvd yemi basayim yoksa direkt kurayımmı diye soruyor. Burda ben önce iso yaptım bir yere kaydettim daha sonrada kurulumu gerçekleştirdim. Sorunsuz şekilde windows 8 e geçtim. Gerçi windows 8 i kurmadan önce visual studio 2010 uyumlu değil dedi ama kurulumdan sonra visual studio 2010 da gayet normal çalışıyordu.

Kesinlikle şunu söylemeliyimki eğer tablet yada dokunmatik bir pc varsa bu windows 8 bir harika dostum diyeceksiniz orası net. Mükemmel bir iş çıkartılmış bence. Özellikle başlangıç ekranı süper. Bu ekrandaki mesajlaşma kısmında hotmail, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım alanlarını ekletebiliyoruz. Daha sonra bu alanlarda mesaj gelirse direkt buraya düşüyor tek tıkla bu mesajlara ulaşıyoruz. Fakat şu anda face ve twitter da sorun var daha sonra giderilecekmiş.

Bu windows tuşumuzun masa üstünde olmaması kafamı çok karıştırdı. Sürekli onu arıyorum. Şu anda tek sıkıntım o. Denetim masasına girmek 10 dakikamı aldı.
    Edit: Birde 7 ye göre ramden çok daha fazla yiyor gibi geldi bana. Mesela mesajlaşmayı açıyorum, hava durumu harita app lerini açıyorum, kapattıktan sonra task manager da gene görünüyor. Kapatmak için masaüstünde sol tarafa geldiğinizde arka planda çalışan ürünler görünüyor. Ordan kapatınca tamamen gittiler. Daha pratik bir yolu varmı daha bulamadım. Sanki 7 ye göre biraz daha yavaş gibi.

Toparlamak gerekirse bence windows 8 mükemmel olmuş. Yakın zamanda bütün pc ler bu win 8 ge geçiş yapar demedi demeyin. Heleki hibrit pc lerden alırsanız bu işletim sistemi mükemmel uyum sağlayacak. Şimdilik bu kadar. Bu da bonusumuz olsun.

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalibure -- 26 Ekim 2012; 3:15:28 >

• mantik lufen o parayi mac os x mountain lion bile istemiyor. Windows a mi verecegiz o parayi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 kullanıyorum ilk başlarda gayet güzeldi fakat sistemi çözdükten sonra anladım windows8den bi cacık olmayacağınıwindows 8 sadece kendi sistemini (kendi programlarını) hızlı kullanıyor onun haricinde her türlü testte windows 7 üstünlük sağlamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

Evet arkadaşlar bi yarım saat denedikten sonra ilk izlenimlerimi aktarayım. Öncelikle ürünü satıl alma işlemi verilen linkten yapılıyor. Ben ocakta aldım laptopu ama eylül dedim promosyon kodunu aldım. Daha sonra gelen mailde işlemleri yaptıktan sonra kredi kartı bilgilerini de girip en son promosyon kodunu yazan bölümde kodu giriyoruz. O dikkat o alana kadar 79 lira görünüyor fiyat. O alanda promosyon kodunu girdiğimizde 29 liraya düşüyor. Daha sonra işlemleri gerçekleştirip windows 8 in inmesini bekliyoruz. İnme işlemi tamamlandığında program size iso dosyası olarak mı kaydediyim, dvd yemi basayim yoksa direkt kurayımmı diye soruyor. Burda ben önce iso yaptım bir yere kaydettim daha sonrada kurulumu gerçekleştirdim. Sorunsuz şekilde windows 8 e geçtim. Gerçi windows 8 i kurmadan önce visual studio 2010 uyumlu değil dedi ama kurulumdan sonra visual studio 2010 da gayet normal çalışıyordu. Kesinlikle şunu söylemeliyimki eğer tablet yada dokunmatik bir pc varsa bu windows 8 bir harika dostum diyeceksiniz orası net. Mükemmel bir iş çıkartılmış bence. Özellikle başlangıç ekranı süper. Bu ekrandaki mesajlaşma kısmında hotmail, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım alanlarını ekletebiliyoruz. Daha sonra bu alanlarda mesaj gelirse direkt buraya düşüyor tek tıkla bu mesajlara ulaşıyoruz. Fakat şu anda face ve twitter da sorun var daha sonra giderilecekmiş. Bu windows tuşumuzun masa üstünde olmaması kafamı çok karıştırdı. Sürekli onu arıyorum. Şu anda tek sıkıntım o. Denetim masasına girmek 10 dakikamı aldı. Toparlamak gerekirse bence windows 8 mükemmel olmuş. Yakın zamanda bütün pc ler bu win 8 ge geçiş yapar demedi demeyin. Heleki hibrit pc lerden alırsanız bu işletim sistemi mükemmel uyum sağlayacak. Şimdilik bu kadar. Bu da bonusumuz olsun.

Kardeş eline ağzına sağlık güzel güzel yazmışsın. Peki windows kurulumu yaparken serial key falan sordu mu? Ya da aktivasyon işlemini nasıl yaptın? Bunlar onemli. 29 Tlye indirtir win8i ama sonra benim windows 7 keyim eski diye kabul etmez islemimi aktivasyon yapmaz falan die tırsıyorum ben :) Sen şu aşamalarını da bi anlatsan.

• Ben kardeşime Temmuz'da Windows 7 notebook almıştım. Onun key ile 29 TL ye alabiliyorum sanırım.

Fakat Imac e kurmak istiyorum bunu. Olabilir mi olursa nasıl yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname__

quote:

Evet arkadaşlar bi yarım saat denedikten sonra ilk izlenimlerimi aktarayım. Öncelikle ürünü satıl alma işlemi verilen linkten yapılıyor. Ben ocakta aldım laptopu ama eylül dedim promosyon kodunu aldım. Daha sonra gelen mailde işlemleri yaptıktan sonra kredi kartı bilgilerini de girip en son promosyon kodunu yazan bölümde kodu giriyoruz. O dikkat o alana kadar 79 lira görünüyor fiyat. O alanda promosyon kodunu girdiğimizde 29 liraya düşüyor. Daha sonra işlemleri gerçekleştirip windows 8 in inmesini bekliyoruz. İnme işlemi tamamlandığında program size iso dosyası olarak mı kaydediyim, dvd yemi basayim yoksa direkt kurayımmı diye soruyor. Burda ben önce iso yaptım bir yere kaydettim daha sonrada kurulumu gerçekleştirdim. Sorunsuz şekilde windows 8 e geçtim. Gerçi windows 8 i kurmadan önce visual studio 2010 uyumlu değil dedi ama kurulumdan sonra visual studio 2010 da gayet normal çalışıyordu. Kesinlikle şunu söylemeliyimki eğer tablet yada dokunmatik bir pc varsa bu windows 8 bir harika dostum diyeceksiniz orası net. Mükemmel bir iş çıkartılmış bence. Özellikle başlangıç ekranı süper. Bu ekrandaki mesajlaşma kısmında hotmail, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım alanlarını ekletebiliyoruz. Daha sonra bu alanlarda mesaj gelirse direkt buraya düşüyor tek tıkla bu mesajlara ulaşıyoruz. Fakat şu anda face ve twitter da sorun var daha sonra giderilecekmiş. Bu windows tuşumuzun masa üstünde olmaması kafamı çok karıştırdı. Sürekli onu arıyorum. Şu anda tek sıkıntım o. Denetim masasına girmek 10 dakikamı aldı. Toparlamak gerekirse bence windows 8 mükemmel olmuş. Yakın zamanda bütün pc ler bu win 8 ge geçiş yapar demedi demeyin. Heleki hibrit pc lerden alırsanız bu işletim sistemi mükemmel uyum sağlayacak. Şimdilik bu kadar. Bu da bonusumuz olsun.

Kardeş eline ağzına sağlık güzel güzel yazmışsın. Peki windows kurulumu yaparken serial key falan sordu mu? Ya da aktivasyon işlemini nasıl yaptın? Bunlar onemli. 29 Tlye indirtir win8i ama sonra benim windows 7 keyim eski diye kabul etmez islemimi aktivasyon yapmaz falan die tırsıyorum ben :) Sen şu aşamalarını da bi anlatsan.

Kurulumu yaparken promosyon kodu içerisinden kendisi cd keyi oraya yazdı. Ben bir txt dosyasına cd keyi kayıt ettim. Iso dosyası olarakta elimde var. Bir daha laptopuma formatta kullanabilirim. Yalnız şu var kurulum esnasında kuralları okurken cd keyi kullandığınız laptopa yazın diyordu. Burdan şu çıkabilir bu cd key başka bilgisayarda çalışmayabilir. Emin değilim denemedim. Denedikten sonra net bir cevap verebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Ben kardeşime Temmuz'da Windows 7 notebook almıştım. Onun key ile 29 TL ye alabiliyorum sanırım.

Şimdiden teşekkürler.

Vallahi ben hiç apple ürünü kullanmadım Ama bildiğim birşey var normalde bile 7 yi kurarken insanlar sıkıntı yaşamıştı. Daha 8 yeni. Eksikleri illaki vardır. Bu durumda seninde sorun yaşaman kuvvetle muhtemeldir. Ama dediğim gibi ben hiç apple ürünü kullanmadım.
  • 6 aylik bilgisayarin altindaki aktivasyon kodunu kullanarak ve alinan zaman/satici kisimlarini sallayarak promosyon kodunu aldim. Yalniz daha onceden netten indirdigim orijinal win 7 pro dosyasi ile temiz kurulum yapmistim, bilgisayarin altindaki kodu kurulumda kabul etmisti ama kurulum bittikten sonra telefonla aktivasyon dogrulamasi istemisti. Microsoft turkiyeyi arayip oradan aktive etmistim. Yani romosyon kodunu alirken girdigimiz anahtarin dogru olmasi gerekip gerekmedigini bilmiyorum o yuzden.

Sonra gelen mail'deki linkten yukseltme programini indirdim. Adres/kredi karti vs bilgileri girdikten sonra 75 tl cikti karsima. Promosyon kodunu girince 29 tl oldu. Satin aldim ve aktivasyon kodu verdi. Su anda indiriyor, 4 saat diyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Ben kardeşime Temmuz'da Windows 7 notebook almıştım. Onun key ile 29 TL ye alabiliyorum sanırım.

Şimdiden teşekkürler.

Vallahi ben hiç apple ürünü kullanmadım Ama bildiğim birşey var normalde bile 7 yi kurarken insanlar sıkıntı yaşamıştı. Daha 8 yeni. Eksikleri illaki vardır. Bu durumda seninde sorun yaşaman kuvvetle muhtemeldir. Ama dediğim gibi ben hiç apple ürünü kullanmadım.

çok haklısın inanın windows7 ilk kurduğumuzda arkadaşla 2 saat bile dayanamamıştık çok kötü felan demiştik.

torrente ne zaman düşer ya ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.