Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 olanı nasıl alabiliyoruz? bana 75 tL çıkıyor

ekleme: tamamdır, hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ekim 2012; 1:24:49 >
  • 40
    40
    40
    40

:))))))))

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta !

Konuya gelirsek: fiyatı uygun geldi bana bence satışlar artar eskisine göre w7 vs.)
  • bilgisayar almasanız bile şu an kod alınabilir, kontrol olayı var mı bilen yok mu?
  • beyler bilgisayarı şirket verdi alma yerini vs sallasak bir sorun olur mu tarih tamam da nere çıkışlı olduğunu bilmiyorum

edit birde diyelim kod aldık ne zamana kadar kullanılıyor o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 26 Ekim 2012; 1:27:30 >
  • Ben de PCmi gecen sene almama rağmen bu sene eylül ayında almışım gibi gösterip kodumu aldım. Daha sonra yükseltme yardımcısını açtım 75 Tl fiyatı gördüm devam ettim kredi kartı bilgilerimi girdim akabinde promosyon kodu sordu kodu girdigimde fiyat direk 29'a düştü. Siparişi tamamlamadn çıktım. Sizden ricam benim gibi yapmış olup da siparişi tamamlamış arkadaşların windows 8i kurduktan sonra buraya yorum yapmları. Windowsu bu sene değil de gecen sene aldığımızı anlarlar mı anladılar da windows 8inizi etkinleştirmediler mi onu bi öğrensem ben de hemen alacam da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

beyler bilgisayarı şirket verdi alma yerini vs sallasak bir sorun olur mu tarih tamam da nere çıkışlı olduğunu bilmiyorum

edit birde diyelim kod aldık ne zamana kadar kullanılıyor o

quote:

Orijinalden alıntı: noname__

Ben de PCmi gecen sene almama rağmen bu sene eylül ayında almışım gibi gösterip kodumu aldım. Daha sonra yükseltme yardımcısını açtım 75 Tl fiyatı gördüm devam ettim kredi kartı bilgilerimi girdim akabinde promosyon kodu sordu kodu girdigimde fiyat direk 29'a düştü. Siparişi tamamlamadn çıktım. Sizden ricam benim gibi yapmış olup da siparişi tamamlamış arkadaşların windows 8i kurduktan sonra buraya yorum yapmları. Windowsu bu sene değil de gecen sene aldığımızı anlarlar mı anladılar da windows 8inizi etkinleştirmediler mi onu bi öğrensem ben de hemen alacam da :D

şu an ya bug var yada microsoft herkese 29tl'ye veriyor. bilgisayar almasanız bile kod alabiliyorsunuz o bilgileri sallayarak

• 5 para etmez win7 devam
  • kullanan arkadaşlara sormak lazım ?
  • An itibari ile orjinal windows 8 pro kurulumu tamamlandı. 29 liraya aldım. Şimdi soruları alabilirim.
  • iso dosyası yokmu bunun

• Bende dayanamayip satin aldim 29 liraya
  • Hadi şimdiden bol mavi ekranlı günler size..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 de kalmayi tercih ederim ben.

• Bugun cikcagini hic tahmin edemezdim ya sanki acaleyle yapilmis gibi degilmi?

• beyler bende 29 lira çıkmıyor nasıl yapıcaz 75 lira çıkıyor
  • ya arkadaşlar ben sallama bilgilerle aldım promosyon kodunu, indirme asistanına kart bilgilerini falan girdim harbidende 29 lira oldu ,benim w7 illegal lisanslı sorun olurmu sizce?alsammı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

ya arkadaşlar ben sallama bilgilerle aldım promosyon kodunu, indirme asistanına kart bilgilerini falan girdim harbidende 29 lira oldu ,benim w7 illegal lisanslı sorun olurmu sizce?alsammı?

aynen microsoft herkese dağıtacak yada kontrol tarzı birşey yapmayı unuttu
  • bence microsoftun politikası bu daha çok bilgisayarda orjinal win 8 var demek için başka açıklaması olamaz o bilgileri istenilen yerde ne fatura ne notebook seri numarası vb fatura bilgisi isteniyor ve ayrıca hiç bir yerde sitenin didik didik okudum eğer doğru olmaz ise bilgileriniz şu ceza olur bu ceza olur diye bir bilgide yok çok basit bir şekilde kod alınıyor ya düşünemediler dicemki zehir gibiler imkanı yok bu bir politika başka birşey değil hem zaten microsoft gibi firmalar işletim sisteminden parayı kullanıcılardan kutulu win satarak değil notebook ve masaüstü bilgisayarlarla vererek kazanıyor onun kazancınıda şimdiden bağlamıştır .
  • ya alcam ama tek korkum kurulum sırasında key falan istemesi?
  • duvar kağıdı seçimi filan yok mu windows 8de . şimdi gel şu güzelim win7 den vazgeç

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.