Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun yükseltmesiz, direkt satışı başlamadı mı? Yani ilk defa almak isteyen nasıl ve kaça alacak belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mene

Bunun yükseltmesiz, direkt satışı başlamadı mı? Yani ilk defa almak isteyen nasıl ve kaça alacak belli mi?

Daha belli olmadı. Microsoft herhalde herkesin lisansı olmalı diye ilk önce upgrade yoluna gitmiş olmalı.
  • Bendemi alsam napsam
  • bilgileri salladım kabul etti kod verdi

hatta 2 tane kod attı maile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Ekim 2012; 0:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

arkadaşlar indirim için kayıt yaptırdım kodum geldi fakat kullanmayacağım, Turkcell 10TL karşılığında satabilirim.

Şu an isteyen 29'a alabiliyor zaten neden 10 TL versin ki.
  • bkadem B kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 29 Ocak 2023; 18:14:59 >
  • 75 tl ye aldım win 8 pro yu.win 7 starter kullanıcısıyım.alım sonrası key veriyor,yabancı bir forumda okudugum kadarıyla verilen keyle sıfırdan kurmakta

mümkün.

download bittikten sonra ister direkt yüklüyor,ister iso yada flash disk yüklemesi yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 26 Ekim 2012; 1:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

arkadaşlar indirim için kayıt yaptırdım kodum geldi fakat kullanmayacağım, Turkcell 10TL karşılığında satabilirim.

al ozaman

Promosyon kodun yoksa 79TL.
  • Upgrade olayında upgrade yapılacak Windows'un active edilmiş ve yasal bir lisansa sahip olunması gerekiyor diye okumuştum. Yani birden fazla kod alanlar gerçek bir lisansları olmadığı sürece işe yaramayabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

al ozaman

Promosyon kodun yoksa 79TL.

Tamam'da şu an isteyen alabiliyor. Hani sonrasında alınmazsa ok.

• %89
  • https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR

burda satın alma bilgilerini sallasanızda maile kod yolluyor, kontrol nasıl olacak? Bu kod nereye girilcek ayrıca win8 asistant programında kart bilgileri sayfasına kadar geldim kod sormadı kapattım sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Ekim 2012; 0:55:36 >
  • şuan Windows 8 pro dan yazıyorum final sürümü imiş deneme amaçlı kurdum ilk başta çok acayip geldi az daha win7 ye dönüyordum biraz kullandım beğendim sonra... değişim iyidir android Windows karmaşı bişey olmuş, değişik bir havası var :D bu yükseltme yapan arkadaşlara keyler veriliyormu yani istediğim serial ile yükseltme yapıp istediğim pc ye kurup kullanabilirmiyim. ona göre nerde ne kadar eski lisans varsa çıkarcam zulalardan. birde win7 home basic i win8 pro 64 e mesela yükseltmekte aynı fiyatmı yoksa dandik olanlar win8 e ultimateler felan pro yamı gidecek bilgilendiriseniz sevinirim...

• ne zaman düşer bu
  • inglizce torrenti warmı bu yeni çıkan windows 8in

• torrente ne zaman düşücek
  • Arkadaşlar 1 yıldır deneme sürümü Win 8 kullanıyorum.

Deneme sürümünü daha ne zamana kadar kullanabiliriz bilgi varmı.

Bu arada 1 yıldır kullanmama rağmen Win 8 i beğenmedim alışamadım sevemedim.
  • Ben şimdi bunu alacağım da ; bilgisayarımın sürücüleri henüz hazır değil ki. W8 için sürücü yok.
  • bende şimdi aldım 29liradan bakalım indiriyor, çok merak ediyorum :) acaba anakart bioslarını güncellemeye gerek var mıdır? Windows 8 uyumlu bioslar güncellemeleri çıktı çünkü... şart mıdır acaba o güncellemeler?...
  • bende son aşamadayım bir sorun olduğunu sayalım yada vazgeçtim sonra nasıl yükliycez iso dosyası olarak varmı yokmu tekrardan nasıl yükliycez
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.