Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar win 8 proyu kurduk ama sağ alt köşede sınama modu windows 8 build 9200 yazıyor bu nedir nasıl kalkar neden çıktı?

• Beyler zorrent den indiremicez mi daha, yada tek link falan bulamazmıyız, bu son çıkan sürümü indirmek istiyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler zorrent den indiremicez mi daha, yada tek link falan bulamazmıyız, bu son çıkan sürümü indirmek istiyorum da..

Microsoft sonunda , guzel bir isletim sistemini , cok uygun fiyata veriyor , cimriligin alemi yok 29 tl verin iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Sanal karta 30 TL attım ne olur ne olmaz diye ve satın alma işlemini tamamladım. Ürün anahtarı da geldi... Şu an %5'te indirme... Windows 8 Pro 64 Bit..

Not: Önce 75 TL yazdı bende arkadaşlar ilerleyince kredi kartı vs bilgileri istiyor en sonunda Promosyon kodunu girince fiyat 29 TL ye düşüyor.

aklıma bir şey takıldı. yükleme yapmadığım için de bilemiyorum. şimdi windows 8 kurulumunda aktivasyon için kullandığı kod sizin orjinal windows 7 nizin licence key i mi?

• 29 TL ye alıp hiç sıfırdan kuran oldu mu?yani bilgisayarı win8 ile formatlayan var mı?
  • arkadaşlar,3g ile indireceğimden win8 indirme kaç mb tutuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

Sanal karta 30 TL attım ne olur ne olmaz diye ve satın alma işlemini tamamladım. Ürün anahtarı da geldi... Şu an %5'te indirme... Windows 8 Pro 64 Bit..

Not: Önce 75 TL yazdı bende arkadaşlar ilerleyince kredi kartı vs bilgileri istiyor en sonunda Promosyon kodunu girince fiyat 29 TL ye düşüyor.

aklıma bir şey takıldı. yükleme yapmadığım için de bilemiyorum. şimdi windows 8 kurulumunda aktivasyon için kullandığı kod sizin orjinal windows 7 nizin licence key i mi?

Hayır aynısı değil.

• Sıfırdan kurucam ISO dosyasıyla yapan var mı?
  • Yıl içinde alınan pcler için Ağustos sonrası için geçerli olması lazım ben pc mi alalı 2 yıl oldu bilgileri yanlıs gırdım kod yolladı ama güvenemiyorum microsofta ılerde yok kardesım senın pc onceden alınmıs demesın. Guvensem 29 tl dakka durmam ama 79 tl dusunduruyor. Sonucta kullandıgım orjınal wındows 7 ve gecmem ıcın pekte bı sebep yok metro arayuzu flan bana hıkaye.

Bilemedim ne şekil yapsam. İlerde 29 tl üstüne 50 tl daha dese tamamda yemesin bizim 29 tl yi.Sonucta pclerın serı numaraları belli onu sıstemden okuyabılır mı ki? Bu kadar basit bir acık bırakacagını sanmıyorum acıkcası microsoftun. Birşey diyin eyy ahali
  • quote:

quote:

quote:

Hayır aynısı değil.

o zaman yükseltme olayında licence key istemiyor mu?

ya da licence key promosyon kodu mu ? kafam çok karıştı bu konuda.

win7 den win8 e yükseltince bilgisayar açılırken kullanmak istediğiniz sistemi seçin gibisinden bir sayfa çıkıyor mu? kafam çok karıştı

• Ben de ağustosta aldım laptopumu. Benim merak ettiğim şu; HP laptop kullanıyorum ve quick web gibi HP özellikleri mevcut. 8'e yükseltirsem bunlar çalışacak mı gene? Bir de neden windows 8'e geçelim? Daha hızlı? Daha kullanışlı? Siz kendinizce ne sebep buldunuz?
  • win8 i tablette kullanmak lazım.çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Arkadaşlar;

Ben geçen yıl bilgisayarı almıştım. Yinede indirim teklifinden yararlanarak 29 TL'ye aldım. Şimdi iniyor. Ya çaktırmadan eski lisans sahiplerine de 29'luk kampanyaya dahil etmişler ya da başka bir sorun var.

Temmuz 2012'den önce bilgisayar alanlar 29 TL'lik versiyonu almak için acele etsinler. Yoksa pişman olabilirler.

krdsm ben 2011 subatta aldım, sıteye gırdım 79 tl dıyor sn nerden nasıl kayıt yaptın 29 t ye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır aynısı değil.

o zaman yükseltme olayında licence key istemiyor mu?

ya da licence key promosyon kodu mu ? kafam çok karıştı bu konuda.

win7 den win8 e yükseltince bilgisayar açılırken kullanmak istediğiniz sistemi seçin gibisinden bir sayfa çıkıyor mu? kafam çok karıştı

Promosyon kodunu 79 TL lik teklifi 29 TL ye düşürmek için kullanıyorsun. Lisans Key yada Ürün Anahtarı ise Windows 8 kurulumu bitince orjinal olması için Ürün anahtarı kodunu giriyorsun bu kadar.

• Arkadaşlar belli başlı sık sorulan 1-2 soruya cevap vermek istiyorum;

1-) 29TL promosyon kodunu herkes alabilir, bi şartı şurtu bir şeyi yok hatta öncesinde bir Windows kullanıcısı bile olmanıza gerek yok! Verilen sayfada ki yerleri sallamasyon olarak doldurun ve ardından mailinize bir Microsoft postası gelmiş olması lazım, onun içinde download aşamasında kullanacağınız PROMOSYON KODU olacak, kodu girip download işlemine geçtikten sonra işlem bitince program size ''ÜRÜN ANAHTARI''nı sunacak!

2-) Windows8-UpgradeAssistant ''DOWNLOAD ÖNCESİNDE'' sisteminizi tarar ve uyumsuz olan programları size bildirir, lakin uyumsuz dese bile çalışır programlar. Ardından download işlemine başlarsınz. Bu aşamaya gelene kadar 75TL olarak görünür satın almak üzere olduğunuz Windows 8 ancak son adımda mail adresinize gelen PROMOSYON KODU'nu girebileceğiniz bir kutucuk mevcut, oraya kodu girerek ürünün 29TL'ye düştüğünü göreceksiniz.

3-) Korsan WIN 7 üzerinde direk olarak ''YÜKSELTME'' yada ''DVD/USB'ye YAZMA'' yapabilirsiniz.

4-) BOOT üzerinden kuruluma giriş yaparken sizden ÜRÜN ANAHTARI isteyecek, oraya da yine mail adresinize gelen kodu girmeniz yeterli. Sonrasında kuruluma geçip, ister yine BOOT altından yükseltme yada direk FORMAT/SIFIR KURULUM gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kadar WIN 8 PRO = 29TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 26 Ekim 2012; 13:19:01 >

• mamunda'da bulamadım. herhangi bir yerde bulan biri PM atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Sıfırdan kurucam ISO dosyasıyla yapan var mı?

ben yaptım hocam ıso dvd ile sıkıntı yok sıfırdan temiz kurulum yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler zorrent den indiremicez mi daha, yada tek link falan bulamazmıyız, bu son çıkan sürümü indirmek istiyorum da..

Microsoft sonunda , guzel bir isletim sistemini , cok uygun fiyata veriyor , cimriligin alemi yok 29 tl verin iste.

Bunu her zaman diyorum cimri parası olup harcamayana denir arkadaşım, olmayan parayı harcıyamazsın sonuçta.. Yeterince borcun içersindeyiz zaten bi de microsofta para veremicem, bi yerden bulup indiririm beğenirsem kullanırım beğenmezsem win 7 den devam ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr990

Arkadaşlar belli başlı sık sorulan 1-2 soruya cevap vermek istiyorum;

1-) 29TL promosyon kodunu herkes alabilir, bi şartı şurtu bir şeyi yok hatta öncesinde bir Windows kullanıcısı bile olmanıza gerek yok! Verilen sayfada ki yerleri sallamasyon olarak doldurun ve ardından mailinize bir Microsoft postası gelmiş olması lazım, onun içinde hem download aşamasında PROMOSYON KODU hemde WIN 8 Pro kurarken ÜRÜN ANAHTARI olarak kullanacağınız bir KEY olacak!

2-) Windows8-UpgradeAssistant ''DOWNLOAD ÖNCESİNDE'' sisteminizi tarar ve uyumsuz olan programları size bildirir, lakin uyumsuz dese bile çalışır programlar. Ardından download işlemine başlarsınz. Bu aşamaya gelene kadar 75TL olarak görünür satın almak üzere olduğunuz Windows 8 ancak son adımda mail adresinize gelen PROMOSYON KODU'nu girebileceğiniz bir kutucuk mevcut, oraya kodu girerek ürünün 29TL'ye düştüğünü göreceksiniz.

3-) Korsan WIN 7 üzerinde direk olarak ''YÜKSELTME'' yada ''DVD/USB'ye YAZMA'' yapabilirsiniz.

4-) BOOT üzerinden kuruluma giriş yaparken sizden ÜRÜN ANAHTARI isteyecek, oraya da yine mail adresinize gelen kodu girmeniz yeterli. Sonrasında kuruluma geçip, ister yine BOOT altından yükseltme yada direk FORMAT/SIFIR KURULUM gerçekleştirebilirsiniz.

hocam bi yanlışın var ürün anahtarı gibi bir şey yazmıyor mailde. kayıt onayı numarası ve promosyon kodu var

• quote:

Orijinalden alıntı: mr990

Arkadaşlar belli başlı sık sorulan 1-2 soruya cevap vermek istiyorum;

1-) 29TL promosyon kodunu herkes alabilir, bi şartı şurtu bir şeyi yok hatta öncesinde bir Windows kullanıcısı bile olmanıza gerek yok! Verilen sayfada ki yerleri sallamasyon olarak doldurun ve ardından mailinize bir Microsoft postası gelmiş olması lazım, onun içinde hem download aşamasında PROMOSYON KODU hemde WIN 8 Pro kurarken ÜRÜN ANAHTARI olarak kullanacağınız bir KEY olacak!

ben 1 ay önce kaydolmuştum.bana gelen maili silmişim.fakat bana bugün promosyon kodunu tekrardan göndermişler.fakat elimde key yok.acaba win8 i yükledikten sonra mı veriyor keyi.yoksa sildiğim mesajın içinde miydi key?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.