Şimdi Ara

Windows 8 uyku modu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapağı kapatıyorum pc uyku moduna geçiyor. kapağı geri açtığımda 1-2 snlik uyku modundan çıkıyor ve tekrar uyku moduna giriyor tekrar açınca açılıyor bilgisayarım: Packard Bell (acer) en ts11hr
    11 yaşındayım bilgisayardan anlarım.

Alttaki kişinin de acer.
    Bir kişi daha yaşamış:http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-hardware/uyku-modu-sorunu/f3cb127d-f04c-45df-a89a-73ac73387d40?msgId=d46d7e00-ac9e-42d7-bc4c-8edba5092eed

Microsoft ta açtığım konu.
    Bu da benim konum:http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-hardware/windows-8-uyku-modu-sorunu/9bb1cd15-8d17-4587-8a66-935b0cadfdf3
    ..
    /|\
    |
    Burayı okursanız sevinirim. Bios u default yaptım olmadı.
    Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem02 -- 7 Haziran 2013; 14:22:52 >

• Up
    Lütfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edecek yokmu
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdem02

up

Adamın dediği gibi,kapağını indirmek yerine Fn+F4 kısayoluyla kapat,pek anlamıyorum W8'den zaten yeni biraz sorunlu :)
  • upppupupup
  • Bilgisayarımda Windows 8.1 Pro Update 1 işletim sistemi kullanıyorum.
    Donanım:
    Asus p8 z68 v-pro anakart
    Intel core i5 2500k işlemci
    G-Skill 2133mhz 12gb ram
    Amd radeon hd 6950 2gb ekran kartı
    2+1 gb seagate hdd
    Aerocool 730watt power supply dahil Aerocool vx-e pro limited edition kasa

bileşenlerini içeren bir sistem kullanıyorum sorunum şu:

Pc yi uyku moduna alıyorum düzgünce kapanıyor; tamam buraya kadar normal ama sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. 2sn kadar sonra. Mouse a dikkat ettim mouse kapatıyor zaten. Hareket etse de mouse çalışmıyor o an.
    Klavye den tuşa da basmıyorum kendiliğinden açılıyor. Windows 7 de bu problemi yapmıyordu. Windows 8 dahil ve 8.1 de böyle bir problemle karşılaştım. Acaba sorun neden kaynaklanıyor?
  • Arkadaşlar benim windows 8.1 bilgisayarımda da benzer bir sorun vardı. uyku moduna aldığımda 1 sn sonra tekrar açılıyordu
    aygıt yöneticisinden ethernet kartımın özelliklerine girip, güç yönetiminden- bu aygıt bilgisayarı başlatsın seçeneğini kaldırdım şimdi gayet huzurlu uyuyor
    aynı sorunu klavye ya da farenizde yapabilir deneyerek bulabilirsiniz.
  • Intel in chipsetini kullanan ethernet var onboard ve programı yüklü, üstelik son sürümü. Aygıt yöneticisinden intel ethernet in power management sekmesinde wake on lan şeçeneğindeki tüm sekmeleri kaldırıp denemiştim ama fayda etmedi. Bazen tamam uyku modunda kalıyor ama bazen kendiliğinden açılıyor.
    İntel 82579v gigabit ethernet.
  • merdem02 M kullanıcısına yanıt
    senin için bugün bakarım yarın cevap veririm. bide uyku modu için fn+F1 yap daha iyi..
  • Teşekkürler. Sorunum çoktan çözüldü zaten 1 yıl geçti üzerinden . Kaç format geçirdi :D . Şu anda işletim sistemi Windows 8.1 update 1 ssd den hdd ye geçtim.
  • bilmeyenler için yazayım Güç seçenekleri - Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin menüsünden ayarlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.