Şimdi Ara

Windows 8 üzerine xp kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimden Asus X551MAV notebook aldım okulda öğrencilerle kullanmak için. win 8 kurulu geliyor. ben win7 bile kullanmıyorken win8 zor geldi.

windows xp hiç değilse win 7 nasıl kurabilirim. bios ta secenek yok. neetten baktım cd yi gosterebildim ama kurulum basında hep hata verdi.

• sd123 S kullanıcısına yanıt
    ne hatası verdi hocam
  • kardes boot ta cd den yukleme yok. sadece hdd den yukleme var. o da recovery gibi yani.

netten arastırdım buldum cd den baslatmayı ama bu kez de dosyalar win 7 dosyaları yuklenmeye baslayınca mavi ekran verdi.

xp denedim achi modda oldugu için kurulama izin vermedi biraz kurmaya calıstıktan sonra.
    Harddiskten win7 kurulumu var netten bakarsaniz kolayca ulasabilirsiniz. Suan cepteyim link veremiyorum ama bulamazsaniz bildirin, yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam biraz arastirdim sikinti yapabiliyormus harddiski baska bilgisayara takmaniz gerekmis baska bir cözum yolu da sanal pcye xp yuklemeniz bence 2. Mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Windows 8 Yüklü PC üzerine Windows 7 Kurulması..

http://forum.donanimhaber.com/m_69006170/tm.htm
  • ilginiz için çok sağolun. okulda öğrencilere film izletmek, pdf gostermek için kullanacaktım. sanal pc guzel fikir onu deneyebilirim.

tekrar win 7 kurmayı da denerim. olmazsa bunu 599 a bimden aldım dun. onun yerine n11 dekini biraz daha ucuza mal edip onu mu alsam. bendeki asus un altı butunleşik. oldugu gibi tek parça. ne ram takabilirim nede hdd yi cıkarabilirim

http://www.n11.com/lenovo-g500-59-412926-156-1005m-2gb-500gb-dos-P23515507
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam film izletmek ve pdf göstermek için windows 8 pek zor olmasa gerek.
    PDF için adobe reader yükleyin ve onunla açın pdfleri.
    Video için ise : KMplayer-potplayer-vlc vb. gibi kafanıza hangi program uyuyorsa onu yükleyin ve varsayılan yapın.

Emin olun xp ya da 7 ye dönmekten daha basit gelecek bu çözümler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re13el

Hocam film izletmek ve pdf göstermek için windows 8 pek zor olmasa gerek.
    PDF için adobe reader yükleyin ve onunla açın pdfleri.
    Video için ise : KMplayer-potplayer-vlc vb. gibi kafanıza hangi program uyuyorsa onu yükleyin ve varsayılan yapın.

Emin olun xp ya da 7 ye dönmekten daha basit gelecek bu çözümler.

programlarda sorunum yok zaten. arayuzune alısamadım. format atabilseydim iyi olacaktı. neyse artık olursa format atarım olmazsa win8 ile devam ederim
  • Win 8.1 kullanıcısıyım ve bazı sıkıntılar yaşıyorum . win 8.1de çalıştıramadığım bir dvd war xp ve 7 de çalışıyor bu yüzden sanal makine ile xp kurmak istiyorum fakat denemelerim sonucunda pekte sağlıklı bir şekilde kuramadım. ayrıca Dosyalarımı aktaramıyorum ve internet bağlantısını yapamıyorum sanal makinede. teamwiewer ile yardımcı olabilecek bilgisayar kurdu bir arkadaş varsa çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.