Şimdi Ara

Windows 8 Yükleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim Sony VPCF24M1E model dizüstüm var, win7 kurulu. Ben win8 kurmak istiyorum ama win8 kurduktan sonra recovery bölümünden format atamayacak mıyım? Ayrıca sürücülerde problem olur mu, performans düşüşü yaşanır mı? Nolur win8 yükleyenler deneyimlerini paylaşmaktan çekinmesinler. Teşekkürler...

• Ben freedos yani işletim sistemsiz aldığım dizüstüme windows 8.1 yükledim, sonra dizüstü yanında gelen cd ile de sürücüleri yükledim (internetten de indirilebiliyor), bir windows 8 satın aldığın zaman elinde cdsi olacağı için onu takıp kolayca format atabilirsin, recovery kısmına gerek kalmıyor, ancak dizüstündeki recovery kısmını nasıl yeni windows ile değiştirirsin işte onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Ben freedos yani işletim sistemsiz aldığım dizüstüme windows 8.1 yükledim, sonra dizüstü yanında gelen cd ile de sürücüleri yükledim (internetten de indirilebiliyor), bir windows 8 satın aldığın zaman elinde cdsi olacağı için onu takıp kolayca format atabilirsin, recovery kısmına gerek kalmıyor, ancak dizüstündeki recovery kısmını nasıl yeni windows ile değiştirirsin işte onu bilmiyorum.

windows8 den windows 7ye dönebilir miyim onu merak ettim?
  • Recovery bölümündeki dosyalarla recovery cdsi ya da cdleri oluşturursan daha sonra onlarla format atarak dönebilirsin, bana kalırsa dönmezsin, çünkü windows 8 kullandıktan sonra windows 7 biraz ilkel geliyor insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Recovery bölümündeki dosyalarla recovery cdsi ya da cdleri oluşturursan daha sonra onlarla format atarak dönebilirsin, bana kalırsa dönmezsin, çünkü windows 8 kullandıktan sonra windows 7 biraz ilkel geliyor insana.

:) dediğim gibi sürücülerde problem çıkar mı onu merak ediyorum zaten
  • Sürücü konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
  • Windows 8 yüklücem o zaman arkadaştan alıp. Peki o recovery bölümünü bir harici hard diske çekebilir miyim, nasıl çekerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi at bükücü -- 22 Temmuz 2014; 20:22:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.