arkdaşlar, ekranım kapanıyor (görüntü gidiyor) ve birkaç saniye sonra geri geliyor. ardından "ATI VCU Recover has reset your graphic accelarator..." diye başlayan bir hata mesajını veriyor. eskiden nadiren yaşadığım ve görüntü geri geldiği için önemsemediğim bir sorunu çok sık yaşamaya başladım. artık görüntü de geri gelmiyor.
windowsu resetleyip açınca sorun bazen düzeliyor, ama her defasında düzelmiyor yada son zamanlarda olduğu gibi birkaç defa reset atmanız gerekiyor ki bu da iyi bir şey değil.
şu an bilgisayarı açamıyrum (daha doğrusu bilg açık ama görüntü yok) bu yüzden forum arşivini yeterince tarayamadan attım bu mesajı. tekrara girdi ise kusura bakmayın. neden olabilir yada ne yapmam lazım?
tümleşik anakart kullanıyorum: gigabyte ga-ma74gmt-s2 rev1.4 phenom II, athlon II, amd 740g
not: başlangıçta/açılışta ati yi (cyristal..) devre dışı bıraktım ama çözüm olmadı
kamaganK
kullanıcısına yanıt
anlaşılan eski bir ekran kartına sahipsin ekran kartını söküp anakarttaki pcı slotunu iyice temizle ve ekran kartının sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi dene bu arada ekran kartını çıkarıp takmadan önce PSU yu kapat böyle çok kart yakan acemi arkadaş var :D