Arkadaşlar ben bilgisayarıma yeni windows xp ultimate edition sürümünü yükledim bilgisayar kendini hemen güncelemiş ve açıldığında sürekli orjinal olmadığı uyarısı veriyor ben bu uyarıdan nasıl kurtulacam şuanda otomatik güncelemeleri kapattım ama uyarıdan kurtulamadım yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
Arkadaşım googleda xp craklama gibi bişeyler yazıp aratırsan gerekli yardımı bulabilirsin,eğer bulamazsan özel mesaj gönderirsen adresine gönderirim.
Forum içinde, illegal isteklerde bulunmak, illegal isteklere özelden ya da genelden cevap vermek kurallara aykırıdır. Konu ile ilgili olarak, sisteminizi geri yükleme noktasına döndürerek bu uyarıdan kurtulabilir ya da lisanslı bir XP edinebilirsiniz
arkadaşım benim bilgisayar zaten cracklı kuruluyor şu legalxp olyını biliyorsunuz bu program cd ile direk kurulmuş ama windows onunda çaresini bulmuş ne olduysa yine kaçak olduğunu fark etti ve sürekli o uyarıyı veriyor yani birdaha windowsu cracklemek fayda etmeyecek çünkü aktifleştirmek için gün saymıyor
quote:
Orjinalden alıntı: metinay_215
arkadaşım benim bilgisayar zaten cracklı kuruluyor şu legalxp olyını biliyorsunuz bu program cd ile direk kurulmuş ama windows onunda çaresini bulmuş ne olduysa yine kaçak olduğunu fark etti ve sürekli o uyarıyı veriyor yani birdaha windowsu cracklemek fayda etmeyecek çünkü aktifleştirmek için gün saymıyor
Sistem geri yüklemeyi dene.Olmazsa ve bu uyarıdan gerçekten kurtulmak için herşeyi göze alabileceksen format at. :)
dejavu arkadaşım sanırım basit bir uyarıdan kurtulmak için tekrar format atmak zorunda kalacam. format atalı sadece 3 gün oldu. kaybedecek bir şeyim yok aslında ama driverların hepsini yeniden kurmam bayağı bir zamanımı alacaktır. bu yüzden iyice bir deniyeyim bu işi halledemezsem sanırım formattan başka sorunum kalmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme