Bildirim
Windows açılışındaki admin. şifresini kaldırmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denetim Masası / Kullanıcı Hesapları /Hesap Değiştir
Buradan kendi hesabına gir ve şifreyi kaldır -
CB Arkadaşım yani adminstrator hesabını silersem açılşta şifre sorma olayı olmayacakmı? -
hesabı silme,şifreyi kaldır,orada öyle bir seçenek olması lazım -
kendi hesabına gir/parolayı kaldır var orda oraya parolanı yazdınmı kalkar -
Arkadaşım Administrator(Bilgisayar yöneticisi Parola Korumalı)yazıyor..Yanında da 1:Parolamı Değiştir 2:Resmimi değiştir 3:Net Passport umu seçenekleri var...Parolayı kaldır diye bir seçenek göremedim...
İlginiz için çok teşekkür ederim..
Not:Bir worm bulaştı,bilgisayarımı güvenli kipte açtığımda klavye iptal oluyor. ve bunun için şifremi yazamıyorum..Şifreyi iptal edersem belki rahatlıkla girerim.. -
sen sorunca ben kendim denedim,şifre koydum sonra da anlattığım gibi kalırdım,ben denedim oldu ama senin sorun farklıymış,yardımcı olamıycam maalesef,umarım halledersin
kolay gelsin -
Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre ekranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
Forumdan alıntıdır -
Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre ekranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
Forumdan alıntıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: snipper42
Forumdan alıntıdır
Eyvallah, Sorun Çözüldü...........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X