Şimdi Ara

Windows açılışındaki admin. şifresini kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
49.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows açılışında şifre soruyor..Bunu kaldırmanın bir yolu yokmu?Bilgisayarı başlatır başlatmaz açılmasını istiyorum..Windows XP kullanıyorum,zaten bu bilgisayarı benden başka kullanan yok...
    Teşekkür eder,saygılar sunarım......

• Denetim Masası / Kullanıcı Hesapları /Hesap Değiştir

Buradan kendi hesabına gir ve şifreyi kaldır
  • CB Arkadaşım yani adminstrator hesabını silersem açılşta şifre sorma olayı olmayacakmı?
  • hesabı silme,şifreyi kaldır,orada öyle bir seçenek olması lazım
  • kendi hesabına gir/parolayı kaldır var orda oraya parolanı yazdınmı kalkar
  • Arkadaşım Administrator(Bilgisayar yöneticisi Parola Korumalı)yazıyor..Yanında da 1:Parolamı Değiştir 2:Resmimi değiştir 3:Net Passport umu seçenekleri var...Parolayı kaldır diye bir seçenek göremedim...
    İlginiz için çok teşekkür ederim..
    Not:Bir worm bulaştı,bilgisayarımı güvenli kipte açtığımda klavye iptal oluyor. ve bunun için şifremi yazamıyorum..Şifreyi iptal edersem belki rahatlıkla girerim..
  • sen sorunca ben kendim denedim,şifre koydum sonra da anlattığım gibi kalırdım,ben denedim oldu ama senin sorun farklıymış,yardımcı olamıycam maalesef,umarım halledersin

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre ekranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
    Forumdan alıntıdır
  • Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre ekranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
    Forumdan alıntıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: snipper42

Başlat/çalıştır/CONTROL USERPASSWORDS2 yaz kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir deki işareti kaldır açılan şifre ekranına admin şifreni yaz yoksa boş geç tamamı tıkla
    Forumdan alıntıdır

Eyvallah, Sorun Çözüldü...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.