Şimdi Ara

Windows Açılmıyor. Reboot and Select

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reboot and Select proper Boot Device hatasini alıyorum arkadaşlar.
    Sorun daha once de başıma geldi bircok kez çözüm fakat şuan çözemiyorum garip bir şekilde olmuyor. Ssdye işletim sistemi kurulu olduğu için storage configuration'dan başlatma ayarını AHCI yapiyorum, boot menuden ssd'yi 1. siraya aliyorum ama hala ayni hatayi veriyor nasıl kurtulabilirim bundan? Windows Açılmıyor. Reboot and Select

• ssd yuvasına tam oturmuyor olabilir. çıkartıp tekrar takın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Şubat 2021; 20:52:57 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    kablolarda sıkıntı olmadığına eminim, zaten kablolarda sıkıntı olsa biosta aygıtı görmez. biosta görünüyor okuyor yani pc ssd'yi Windows Açılmıyor. Reboot and Select
  • usb den boot edip windowsu kur orda ssd i çıkarsa onar seçeneğini seç ... belki önyükleme bozulmuş olabilir

hocam cahilliğime verin anlamadim kusura bakmayin, biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz rica etsem
  • usb den windows kuruyorsun ya hani.. usb yi tak boot seçeneğinden usb yi seç kurulum ekranı gelecek ordan sana zaten ssdyi göstermesi lazım .ssdye kur deyince onar seçeneği çıkması lazım çünkü ssd de zaten windows kurulu... böylece açılışta görmesi lazım

başlangıç onarma anladığım kadariyla, başlangıç onarmayı baslatiyorum 5-6 saniye sonra böyle diyor.
    Windows Açılmıyor. Reboot and Select
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal kurulum oluyor mu

sorun gider /dosyalarımı sakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Şubat 2021; 22:4:14 >
    format tabii ki atabiliyorum oluyor ama format atmadan açmaya çalıştım galiba mümkün görünmüyor :P
  • boot ekranından 1. sıraya hddyi getirseniz bile birde hdd kısmından hddlerin sırasını kontrol edin ssd yi 1. sıraya alın ve içinde windowsun hasar görmediğine emin olun

• onlardan eminim garip olan durum şu, ahci modunda ssdyi açarken şimdi ide modunda açılıyor ssddeki windows. garip neden boyle oldu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.