Şimdi Ara

Windows Başlarken..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows başlatılıyor yazısında bilgisayar reset attı ondan sonra başlangıç kurtarma vs.. dedi bende normal başlat dedim bilgisayar açıldı fakat neden böyle birşey demiştir acaba? usb 2 klavye var usb 3 portunda takılıydı sanırım ondan olabilirmi? başlangıç kurtarmada donanım değişikliği filan yazıyordu sanırım?

• zannetmiyorum ama başka bir şey den dolayı demiştir çünkü deme amacı bilgisayarın düzgün çalışmıyor muş ondan dolayı kendi ayarları yapmış düzgün başlatmış onu demek istiyor anlatabildim mi
  • galiba bilgisayarı aniden kapadın daha önce.
  • bır kere mı oldu bu her acıp kapadıgında sorun devam edıyor mu ?? ..sıstem dosyaların zarar gormus olabırl ..ve vırus bulasmıs olabılr makınana ..ılk aklıma gelenler bunlar ..
  • Birkere oldu bilgisayarı direk kapamadım güncelleştirme filan yapmıştım yeniden başlat dedim kurtarma ekranı filan geldi birdaha gelmedi.. Usb 3 portuna taktığım için usb 2 klavyeyi ondan olamazmı acaba virüs vs yok yeni format atmıştım zaten.
  • anladım ustat ..sıkıntı yok o zaman .. bır kere olduysa en azından bır daha olmaz umarımda olursa o zaman dusunuluru bırseyler .. klavyden olacagını zannetmıyorum ..
  • Aynen.. Sağol yorum için windows7 kullanıyorum onu belirtmeyi unutmuşum windows başlatılıyor dedi orda reset attı ondan sonra o hata kurtarma verdi :) sonra normal başlat dedim driver başarıyla yüklendi dedi sağda sanırım öyle hatırlıyorum inş birşey olmaz sonra uğraşmayalım.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.