Merhaba arkadaşlar windows başlatılıyor yazısında bilgisayar reset attı ondan sonra başlangıç kurtarma vs.. dedi bende normal başlat dedim bilgisayar açıldı fakat neden böyle birşey demiştir acaba? usb 2 klavye var usb 3 portunda takılıydı sanırım ondan olabilirmi? başlangıç kurtarmada donanım değişikliği filan yazıyordu sanırım?
zannetmiyorum ama başka bir şey den dolayı demiştir çünkü deme amacı bilgisayarın düzgün çalışmıyor muş ondan dolayı kendi ayarları yapmış düzgün başlatmış onu demek istiyor anlatabildim mi
galiba bilgisayarı aniden kapadın daha önce.
bır kere mı oldu bu her acıp kapadıgında sorun devam edıyor mu ?? ..sıstem dosyaların zarar gormus olabırl ..ve vırus bulasmıs olabılr makınana ..ılk aklıma gelenler bunlar ..
Birkere oldu bilgisayarı direk kapamadım güncelleştirme filan yapmıştım yeniden başlat dedim kurtarma ekranı filan geldi birdaha gelmedi.. Usb 3 portuna taktığım için usb 2 klavyeyi ondan olamazmı acaba virüs vs yok yeni format atmıştım zaten.
anladım ustat ..sıkıntı yok o zaman .. bır kere olduysa en azından bır daha olmaz umarımda olursa o zaman dusunuluru bırseyler .. klavyden olacagını zannetmıyorum ..
Aynen.. Sağol yorum için windows7 kullanıyorum onu belirtmeyi unutmuşum windows başlatılıyor dedi orda reset attı ondan sonra o hata kurtarma verdi :) sonra normal başlat dedim driver başarıyla yüklendi dedi sağda sanırım öyle hatırlıyorum inş birşey olmaz sonra uğraşmayalım.. :)