Şimdi Ara

Windows başlarken ekran kartından dolayı geç açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir problemim var çözemiyorum. Yardımınız gerekiyor. HP Pavilion g6-1212et dizüstü bilgisayarım var. İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz işlemci, amd radeon hd 7400m series ekran kartı, intel hd graphics 3000 işlemci vga var cihazda. Ekran kartı sürücünü yüklediğimde windows başlarken takılıp takıyor bir müddet siyah bir ekranda. Fakat ekran kartı sürücüsünü devredışı bıraktığımda windows intel hd graphics ile normal açılıyor !

Ekran kartı en son sürüm
    Bios güncel...

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Ne yaptıysam olmadı bir türlü.

• güncel...

yardımcı olabilecek yokmu ?
  • sürücüleri buradan indir----
    support.hp.com
    HP Pavilion g6-1212et Dizüstü Bilgisayar Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
    http://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/HP-Pavilion-g6-Notebook-PC-series/5145704/model/5211739

öncekileri sil sonra ikisini de burdan yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 27 Haziran 2016; 23:21:58 >
  • Laptoplarda Ati CCC çok geç açılıyor.Kronik bi sorun ve çözümü yok maalesef.
  • Sürücüleri dediğiniz yerden indirdim zaten. Hepsi orjinal sürücüleri. Windows10'a yükselttim ve temiz kurulum yaptım. Windows 10'da bunlara gerek kalmadı. herşeyi otomatik bulup kuruyor kendisi. Ama aynı problem devam ediyor. Çözüm için ekran kartı sürücüsünü devre dışı bırakıyorum. HD graphics yeterli olacak bana. Lakin ekran kartı sürücüsünü devre dışı bırakınca bu sefer hd graphicsin üzerinde ünlem işareti çıkıyor ! En azından bunu düzeltemezmiyim. Ekran kartıyla işim yok işlemcinin grafik kartı çalışsa yeterli.
  • Bakanın işine yarasın.

AMD serisi kartlarda çözüm bu :

Regedit içinde enableulps aratıp, özelliklerden değerini 1'den 0'ya çevirin.

Bum !

• AMD mi, uzak durun.

• İntel hd graphics driverinı yükleyin eğer yüklüyse ünlem işaretine tıklayın daha sonra etkinleştir diyin kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.