Şimdi Ara

Windows Başlatılamıyor.. Format atılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 ay önce windows vista vardı bilgisayarımda. Bilgisayar dondu ve yeniden başlatınca windows başlatılamadı. Hard diski çıkartıp diğer bilgisayara taktım. İçerisindeki bilgileri harici diske depoladım ve windows 7 yükledim.

3 gün önce aynı sorun tekrarlandı. Bilgisayar dondu. Yeniden başlatmak istedim ve windows başlatılamadı. Başlatma onarım falan da işe yaramadı her zamanki gibi. Neyse.. Tekrar yükleyeyim windows'u dedim.. eski bilgiler windows.old dosyasında depolanacak dedi. (buraya kadar her şey normal) fakat sonrasında bilgisayar format atamadı.. yükleme son evresini gerçekleştiremedi.. 2 saat bilgisayarı beklettim kendi kendine yeniden başlatıp durdu ve windows hiç başlatılamadı. sorun verdi.. arada mavi ekranlar geldi.. sonra biçimlendirip denedim yine olmadı.. (siyah ekran gelince üzerinde $ işaretleri bulunuyor bu arada) yani anlayacağınız format bile atamıyorum. Sorun nerede sizce? yardımlarınız için Teşekkürler şimdiden..
    (not: bilgisayar hp m9250tr modeli)

• konu güncel
  • Xp sp 3kurun ve driverlarınızı güncelleyin ekran kartı anakart driver cip lan setlerini güncelleyin sonra bıosu güncelleyin biraz deneyin sonra windows 7 kurun kurduğunuz işletim sistemi dvd sinin sağlam olduğundan emin olun rc beta sürümleri olabilir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.