Ben basit bir bilgisayara kullanıcısıyım Şuan çevremde bana yardım edecek birisi yok Kendi teknik bilgim zaten yok Ancak burdan verilen bilgiler ışığında çözüme ulaşabilirmiyim diye bi sormak istedim IBM T43 laptobım var Sorunumsa Bir darbe neticesinde kapandı Windowsu açamıyor Verdiği hata bilgiside şu şekilde
Windows bilgisayarınıza bağlı bir aygıtla iletişim kurma hatasıyla karşılaştı.
Bu hata dış USB sürücüsü gibi bir aygıtın kullanımdayken çıkartılması veya bozuk olan sabit sürücü veya CD-ROM sürücüsü gibi çalışmayan donanım nedeniyle oluşabilir. Kaldırılabilir depolama birimlerinin düzgün bağlandığından emin olun ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu hata iletisini almaya devam ederseniz donanım üreticisine başvurun.
Durum: 0xc00000e9
Bilgi: Beklenmeyen G\Ç hatası oluştu.
Ben cd romu çıkarıp taktım Hatta bilmeden de olsa harddiskide söküp taktım Benim yapabileceğim birşey varmı bu durumda
Birde windows başlatılıyor a gelip takılıdığında bir süre sonra kendisi bi güncellemeler yapmaya başlıyor Bir sürü dosya okuyor okuyamıyor siliyor düzenliyor vs vs yapıyor en sonunda Günlük Usn güncellemesi yapıldı diyor Ama aynı yere dönüp takılıyor yine
Bağlantım felaket yavaş Zaten makinemin sebebide bu oldu Bu yüzdenönizlemefln yapamadığımiçin yazı boyutunun büyüklüğünü göremedim kusura bakmayın Öğleyin 2den beri uğraşıyorum anca 4 saatin sonunda girip yazabildim siteye
Bir darbe neticesinde derken laptobunuz düşerek darbe aldıysa hddniz hasar görmüş olabilir.Başka bir tane 2.5'' notebook hddsi ile sistem kurulumu yaparak ve kullanmayı deneyin
Evet nerdeyse düşmek kadar olmuştur Düşmedi ama :) Şuanki elimdeki nbununkini ona takmaya düşündüm ama noolur bilemediğim için uygulamadım Demek sistem kurulumu yapmam gerekiyor Deneyeyim bi bakalım yapabilecekmiyim Çünkü bu tür işlemleri ben hiç yapmadım İnşlh başarabilirim Tşkr ederim bilgilendirme için Bağlanabildikçe her türlü yardım ve yönlendirmeyede açığım
Demekki ben tamda harddiske zarar vermişim Çözümüde benlik değil sanırım Diğer hdd i taktım ama tabi naapacağımı bilemedim Artık hastanın ayağına bir doktorun gelmesini bekliicem anlaşılan Garibin yardımcısı Allah elbet bi sorunumu çözen güvenilir biri çıkar karşıma yakında
Diğer hdd derken netbookun hddsi ni takıcaksınız sanım söz konusu olan laptoba.Netbookun C sürücüsündeki bilgilerinizi aynı diskte varsa D kısmına yoksa harici diske,dvd ye vs.kopyalayın.Netbookun hard diskini düşürmüş olduğunuz laptoba taktıktan sonra C sürücüsü kısmına sıfırdan başlayarak deneme amaçlı win7 veya win xp işletim sistemi kurulumu yapın.Bu diske işletim sistemi kurduktan sonra normal bir şekilde kullanabiliyorsanız daha önceden karşılaştığınız hata veya hatalarla karşılaşmıyorsanız sorununuz düşme sonucu hasar görmüş olan bozulan hard diskten kaynaklanıyordur.