Bildirim
windows çok hızlı açılıyor
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanmıyorum bi etkisinin olacağını ama şu war veri yolları adresinde çakısma olursa açılmaz bilgisayarın hata alırsın, o başka bişeyden dolayı hızlanmıstır -
bencede bi etkisi olmaz . Baska bişeydir hızlandıran -
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
sanmıyorum bi etkisinin olacağını ama şu war veri yolları adresinde çakısma olursa açılmaz bilgisayarın hata alırsın, o başka bişeyden dolayı hızlanmıstır
Markalı olması bir fark yaratıyor bence. Önceki kart Realtek standart 5 YTL olan birşeydi. Şimdi aşağıdakini aldım. Biraz pahalı ama, sınırlı bağlantı falan fian uyarıları artık yok.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14345
-
iyi işte ne güzel hızlı açılmamasını mı istiyorsun -
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
Ethernet kartımı değiştirdim, şimdi windows 29 saniyede açılıyor. Önceden 1 dakikadan fazlaydı.
Ethernet kartının açılışa etkisi ne olabilir?
C:\WINDOWS\Prefetch kalasörünün içini tek seferlik boşalt sonra nasıl hızlı açılıyormuş gör.....
bilgisayar 8 saniye dolmadan açılıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Ethernet kartımı değiştirdim, şimdi windows 29 saniyede açılıyor. Önceden 1 dakikadan fazlaydı.
C:\WINDOWS\Prefetch kalasörünün içini tek seferlik boşalt sonra nasıl hızlı açılıyormuş gör.....
bilgisayar 8 saniye dolmadan açılıyor
bi sakatlık oluyormu sonra ? -
kartınız asus a3m seririsi ise çok şey fark ediyo.pcı eternetle daha hızlı açılıyor kendi onboard eterneti sornlu ve fixlenmemiş örnek olay olsun diye anlattım -
quote:
Orjinalden alıntı: hunter06
quote:
quote:
bi sakatlık oluyormu sonra ?
sanmam sakatlık olsa silerken hata verirdi :D
-
quote:
Orjinalden alıntı: hunter06
bi sakatlık oluyormu sonra ?
hayr bi sakatlık olmuyor merak etme kendiğim denemediğim şeyleri başkalarına yaptırmam merak etme bi sorun yaratmıyor -
quote:
quote:
Bana 8 saniyede açılıp masa üstüne geçen bilgisayarın videosunu çek, burada yayınla, ben sana laptop alıp, yanında su soğutmalı PC hediye edicem. -
quote:
Orjinalden alıntı: burgazabi
quote:
quote:
Bana 8 saniyede açılıp masa üstüne geçen bilgisayarın videosunu çek, burada yayınla, ben sana laptop alıp, yanında su soğutmalı PC hediye edicem.
Rezil rüsva olucaksın gibime geliyor
-
quote:
quote:
O DOSYALARI SİLMEK ZARAR VERİRMİ BİLGİSAYARA? -
quote:
Orjinalden alıntı: berkowich
quote:
quote:
O DOSYALARI SİLMEK ZARAR VERİRMİ BİLGİSAYARA?
Adam denedim demiş hem bende baktım şimdi geçmiş programlar falan var zararı dokunacağını sanmıyorum.
-
Rezil rüsva olucaksın gibime geliyor
Neden rezil rüsva olayım. Denemesi bedava. Ben sözümün arkasındayım dostum. -
Dandik pcler bile yeni alındığında.Ana kartı iyi bir şeyse kasmadan 8 saniyede açıyor.Valla çok pc kurdum 3.2 işlemci ile 30 sn ' de açılan pc'ler gördüm.Bizim sekreterin pc ' sinin açılması 8 sn bile sürmüyor hemde külüstür bir şey 256 Ram var bende anlamıyorum nasıl oluyor.Erdoğan abiye soruyorum ana kartını ben seçmiştim o yüzden diyor -
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
Dandik pcler bile yeni alındığında.Ana kartı iyi bir şeyse kasmadan 8 saniyede açıyor.Valla çok pc kurdum 3.2 işlemci ile 30 sn ' de açılan pc'ler gördüm.Bizim sekreterin pc ' sinin açılması 8 sn bile sürmüyor hemde külüstür bir şey 256 Ram var bende anlamıyorum nasıl oluyor.Erdoğan abiye soruyorum ana kartını ben seçmiştim o yüzden diyor
Bana o pc'nin açılışını gösteren video kaydı koysana. Eğer 8 saniyeden fazla ise, bana 70'lik Burgaz Rakı alırsın. Eğer doğru ise ben sana ne istersen alırım. ( Max. limit 20 YTL )
-
8sn de nasıl açılıyor yaw
ne saçmalık
15 sn olsa anlarım -
ben xp yazısını kasteddim toplam açılması 16 saniye sürdü aşağıdada videosu var izleyin görün
http://ra-pidshare.com/files/126029759/video-0005.mp4.html -
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
8 saniyede açılan bilgisayar mı! Yuhh !
Ne yaptın arkadaşım,herkes atmış,sen fırlatmışsın !
Bu cevaba şapka çıkartılır. Ne güzel bir yorum. Haklısın valla.
Yakında ben 1 saniyede açılan notebook modelinin tanıtımını yapıcam. O zaman hem güler hem eğleniriz.
Benzer içerikler
- sembollerle kalp yapma
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- görev çubuğu çalışmıyor
- appdata temizleme
- monitör açılmıyor
- laptop menteşe tamiri
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- udf indir
- suya düşen telefona mucize çözüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X