wındows 5 senedır sorunsuz gıdıordu son zamanlara dogru bı klasık wındows agırlıgı 3 5 hatalar faan oldu artık yenı xp nın zamanı geldıını dusundum de dusunmez olaydım.. bılgısayara guvendıım bır wındows xp kurdum daha ocne arkadaslara da kurmustum hıc sorunsuz halletmıstım (sanırım xp cd sınde sorun yok) format attım sorunsuz bır sekılde yuklendı drıverlerı kurdum sonra ınternete gırmedı 2 3 kez reset attıktan sonra coook agır bır sekılde gırdı 30 saatte google ı acıor arama yaparken ııce yavaslıor sonuc cıkınca o sonuclara gırmıor ve gıttıkce agırlasıp hıc gırmemeye basladı sonra bı hata cıktı ıste 'bılgısayarınızda krıtık bır hatavar sorun duzeltılmesı ıcın regfixig.com a gır hatayı duzelt ' gıbı hatalar cıkmaya basladı popop a benzer bı sekılde sonra 25 sanıe ıcınde bılgısayar kapanacak bıgılerınızı kaydedın dıe hata kapandı. sınırlendım kuurcaladım bıraz olmadı bırkeredaa attım format. bu sefer gene yavaslama vardı ınternette bıraz kurcaladım duzeldı gıbı oldu ama gene yavastı yane hıssedılıor pek bır sorun gıbı gozukmuordu . servıce pack 2 yukeleyince net acaip yavasladi oyunlarda iyice takilmalar olmaya basladi bunlar 1 saniyelik ufak takilmalar ama ard arda olmaya basladi sonra sıldım . simdi internetim gayet iyi ama hala ayni problemim var oyun sirasindaki takilmalar yasıyorum Nerde acaba hata yaptım yada cozum nedır bılen varsa cok makbule gecer valla anlından operm
format atarken dosya sistemini ne seçtin?ntfs mi,fat32 mi?
ntfs nin fat32 den daha iyi olduğu söyleniyor.
Sanki ethernet kartın sürücüsü yanlış gibime geliyor. Windows otomatik mi kurdu yoksa kendin mi tanıttın?