Bildirim
Windows Defender mı Comodo mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Comodo.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Avira free yükle keyfine bak hemi de türkçe -
Hocam comodo iyide download.com'un installer anlayışını sevmiyorum.
@murekkep yalamis
Hocam o da çok reklam çıkarıyor. Avast'ı yükledim %6'da döndü bir kez daha denetecegim.
Defender trojan'ı buluyor ama söylemiyor sonraki taramada yine çıkıyor. Malwarebytes ve zamana bir şey bulamadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trend Micro deneyebilirsin. 1 ay tüm özellikleriyle kullanabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adnan mersedes
Hocam comodo iyide download.com'un installer anlayışını sevmiyorum.
@murekkep yalamis
Hocam o da çok reklam çıkarıyor. Avast'ı yükledim %6'da döndü bir kez daha denetecegim.
Defender trojan'ı buluyor ama söylemiyor sonraki taramada yine çıkıyor. Malwarebytes ve zamana bir şey bulamadı.
Trend Micro İnternet Security'i bilgisayarında 1 ay dene.Beğenirsen benim gibi Gittigidiyor sitesinden 10 liraya 1 yıllık keyini satın alırsın.
6 aylık ücretsiz AVG Internet Security 2016'yı da kullanabilirisin. Kullandım çok memnundum ancak süresi bitince keyi pahalı geldi. Bu nedenle Trend'e geçtim
SharewareOnSaleFree AVG AntiVirus 2019 (100% discount) | SharewareOnSalehttp://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value
-
Defender programı günümüzde pek yeterli durumda değil.Onun yerine free ürünlerde olsa bir antivirüs progamı kurulmalı diye düşünüyorum.Arkadaşın dediği gibi 10 20 tl ye artık orjinal programlar bile alınabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X