Şimdi Ara

windows dosyası boyut sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows7 klasörümün boyutu 15 gb a yaklaştı. Ayrıca hdd' e bakıldığında 25 gb falan kullanılıyor gözüküyor ama tüm dosyaları seçip(gizliler falanda dahil) bakıldığında 20gb boyut kullanılıyor gözüküyor. Disk temizleme falan yapmış olmama ragmen bir yer açıldığı söylenemez. Hdd i sadece windows için bölmüştüm ve windows için ayırdığı kısım dolmak üzere. Bu win 7 nin boyutunu küçültmek için veya hdd in diğer parçasından biçimlendirme yapmaksızın(çünkü hdd in diğer kısmındaki dosyalarım kaybolmamalı) windows için ayırdığı kısma ekleme yapıp o kısmı büyütmenin bir yolunu bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnss -- 14 Mart 2011; 15:53:29 >

• denetim masasında sistem özellikleri bölümünü bul orda disk yonetimi var o bolumden disklerin boyutunu değiştirebilirsin görünmeyen dosyada windows 7nin kendi yedeğini aldığı dosyadır onu silersen bişey oldugunda yedegın olmaz ama illa silicem dersen c'ye sağ tıkla temizle de tarat orda boyutunu gorursun yedegın istersen sılersın
  • Birimi küçült yapabiliyorum ama birimi genişlet yapamıyorum.Yedeğim ise zaten yok. Disk temizleme yaptığımda ne varsa sildim.
  • silinmemesını ıstedıgın dosyaları bı yere kopyalayıp yenıden format atıcan baska yol gozukmuyo gıbı ben bu sorunu yasamamak ıcın 500gb lık 2.hard dısk aldım onu 2ye bolup 160-340 160gb olan yere windows kurdum boylece dolsada tamamen dolmuyo rahatlıkla yetıyo boyut
  • Win7 ile birlikte gelen saçmalık, Windows içinde yaklaşık 5 GB winsxs isimli klasör var ve silerseniz sistem çöküyor. Bizzat denedim.
    Bunun yanında sistem rami yeterli ise sanal belleği küçültün, kullanmam diyorsanız sistem geri yüklemeyi devredışı bırakın ve uyku modu gibi özellikleride iptal ederseniz birkaç GB yer kazanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    install.wim boyut sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.