Şimdi Ara

windows/drivers/system32/classpnp hatası yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle benım işletim sistemim win 7 ultımate.pc nın fisini çekerek kapattım.ertesi gün açtıgımda baslangıc onarmayı baslat ve windowsu normal olalarak bşlat diye iki seçenek geldi pc açılırken. onaramyı baslat diyince windows dosyalraı yüklüyor diyor sonra siyah 1 ekran geliyor orda kalıyo.1 saat bekledım aynı.sonra windowsu normal olararak baslat diyince win 7nin bildigimiz windows baslatılıyor yazısı geliyor ama logosu bi türlü gelmıyo.bu iki yöntemi belki 50 kez denedim ama sonuç aynı.pc tam baslarkeb f8 e bi kaç kez basıyorum.sonra bi ekran geliyor.2 tane seçenek war.birini seciyorum. sonra güvenli mod felan cıkıyo. hangısını seçersem classpnp de kalıyo.arkadalar ben bu sorunu format atmadan nasıl hallederim? veya hdd deki dosyaları nasıl kurtarırım? cok acil yardım edin.

• Format atmadan nasıl çözersin bilmiyorum ama son çözüm olarak şunu önerebilirim. Var olan işletim sisteminin üzerinde sistem kurabilirsin yeni kurduğun sistemden bilgisayarı açıp verileri alıp sonra format atabilirsin..
  • bu dedğin yöntemi biliyorum.ama win 7n ultimate cdsi bulsam bilgisayarı onarma gibi bi seçenegim yok mu?
  • elbetteki var ama şöyle bir husus ta var pc ne kadar zarar görmüşse o kadarını tamir eder var olanın yerine yenisini koymaz o yüzden en iyisi sen format cdsi bulup format at...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatdemr34 -- 9 Nisan 2012; 17:46:40 >
  • güvenli modda biseyler yüklüyo sonra system32/.../classpnp de kalıyo.
  • format biraz daha uzak bana.ama onarma yöntemini denıyıcem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.