bilgisayar açıldıktan 1-2 dk sonra ekranda windows explorer hatası veriyor hata raporu gönderme tıklıyorum bu sefer de ekran tamamen beyaz oluyor ve masaüstünde herşey kayboluyo :D bilgisayarı düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum çünkü başka türlü kapanmıyor ...sorun neden kaynaklanıyor olabilir ??
Donanımsal bir problem olabilir. Bu sorun birden mi çıktı yoksa bir işlem yaptınız mı bilgisayara?
birden çıktı herhangi birşey değiştirmedim bilgisayarda
Sistem dosyası bi sekilde zarar görmüş xp cdin varsa onar yap....
xp cd im var yeniden mi yükleyim
Format atmak her zaman en radikal çözümdür. Muhtemelen sorun hallolur. Zaten virüsse antivirüs programları silemeyebilir ve format gerekir. İyi biliyorsan, daha önce yaptıysan windows'u yeniden yükle. Bundan önce önemli dosyalarını yedeklemeyi unutma.
Windows'u yeniden kurmadan sistem dosyalarını yükleyebilirsin, ama nasıl yapacağını tam bilmiyorum.
Son olarak hardiskte bad sector olabilir, bir kontrol ettir.
cevaplar için teşekkürler en iyisi format atmak ... umarım çözülür
arkadaşlar bu kadar basit bir problem için format atılmaz zamanınıza yazık. aşağıdaki işlemi yap sorun çözülecektir
başlattan çalıştıra msconfig yaz entera bas
seçmeli başlangıcı seç ve altındaki "başlangıç öğelerini yükle" işaretini kaldır hizmetler tabına git orada tüm microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini işaretle geri kalan servisleri "tümünü devre dışı bırak" tuşu ile devre dışı bırak
uygula ve kapat butonuna bas ve yeniden bilgisayarı aç
dediğin gibi yaptıktan sonra restart ediiym mi siye sordu et dedim restart tan sonra şu ana kadar sorun çıkmadı umarım daha çıkmaz sağol poseidon formattan kurtardın
probleminin düzelmesine sevindim.
Merhaba Ben Orjinal windows vista kullanıyorum herhangi bir klasör açınca yada bilgisayarıma girince yanıt vermiyor kapatıncada exporler gidiyor pcyi kapatıncada geç açılıyor bunu daha öncede yapıyodu format attım ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum lütfen yardım edin :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme