Şimdi Ara

Windows güncelleme denetlemesi bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esselamın aleykum arkadaşlar.Pc de windows 7 64 Bit kullanıyorum.En son ayın 11 inde güncelleme denetlemesi yaptı ve o günden beri güncelleme denetlemesi yapamıyor ve cpu sürekli %50 oranında kullanılıyor.el ile güncelleme yapınca denetleniyorda kalıyor ki 3 saat beklediğim zamanda oldu.windows update sorun bul yaptım oda çok uzun süre kaldı onda da bir tepki olmadı.Fix it yaptım aynı durum devam etti.en son güncelleme denetlediği gün yani ayın 11 ine geri yükledim genede sonuç aynı denetliyorda kalıyor.Windows update tek başına yükleyiciyi indirdim 1 saatir çalışıyor cpu kullanımı %50 ama ram tüketimi 50 mb.Normalde update bulunca ram tüketimi tahmini 400-500 mb arası oluyor.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkür ederim

• Svchost kullaniyordur yuzde 50 lik kismi,gorev yoneticisinden gorebilirsin. Eger oyleyse sirasiyla Msconfig,hizmetler,en asagida windows update seceneginin yanindaki tiki kaldirip pc yi resetle. Windows guncellestirmelerini de devre disi birak,tam bi bas belasi o guncellemeler 1 ay once pc cokuyordu zor kurtardim. Benim pc de win 7 64 bit ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 17 Nisan 2016; 19:25:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme hiç denetleme dersin sorun biter mesele o sorunun neden olduğu ve nasıl düzeltilebileceği işin gerçeği herkes update den rahatsız :)
  • Psikopatizm kullanıcısına yanıt
    aleykumselam hocam update fix dene olmazsa su yolu dene
    https://www.youtube.com/watch?v=5r-h5CMJp_A&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 18 Nisan 2016; 9:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemediğim hiç bir şey kalmadı elimde orjinal windows 7 pro ve serial var onu yükledim 6 saat boyunca denetleme aradı durdu.Hiç bir şey olmadı.Crackta sorun olur anlarımda orjinal sürüm ile format atıp orjinal key giriyorsun ona rağmen güncelleme bulamıyor 6 saat denetleme yaptı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.