Şimdi Ara

Windows Kendi kendine kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. İşletim sistemim Windows 7 Home Premium 64 Bit. Sistemim imzamda yazmaktadır.Windows sistemi kapıyıp yeniden açtığında sorunlarla ilgili şöyle bilgiler verdi:

quote:

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 3b
    BCP1: 00000000C0000005
    BCP2: FFFFF880048FB817
    BCP3: FFFFF880061CB900
    BCP4: 0000000000000000
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\122610-17394-01.dmp
    C:\Users\pc\AppData\Local\Temp\WER-32697-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
    ______________________________________________________________________________________________________

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Users\pc\AppData\Local\Temp\WERF259.tmp.WERInternalMetadata.xml
    C:\Windows\MEMORY.DMP

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdiden bütün DH ailesine teşekkürlerimi sunuyorum...

• Güncel...
  • windows 7 nin dikeni.. bluescreen..

ramlarde sorun olabilir genelde ramlardan olur çıkar tak. devam ediyorsa garantiye ver. hala mı bluescreen alıyorsun. o zaman bluescreenle yaşamayı öğren. bende de var bluescreen belası ama artık eskisi kadar kafamı bozmuyor. sana tavsiyem "Advanced systemCare" satın alman. ve sadece "Care" butonuna basman. bluescreen sorunu %75 e varan oranla azalıyor. eskiden günde 10 kez alıyorsam şimdi 2 kez alyorum bu hatayı. sana tavsiyem bu program. başka çözümü yok. benimde gezmediğim forum kalmadı. hatta aştım kendimi ingiliz,amerikan forumlarında bile başlık açtım. ama çözüm hiçbiryerde yok. nedenide çoğu zaman belli olmuyor. sadece azaltabiliyorsun..bunlarda Advanced systemCar ve registery booster ile yapabiliyorsun. benAdvanced systemCar kullanıyorum tavsiye ederim. ama registery booster da kullanabilirsin o da iyi. benden bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.