Şimdi Ara

windows kurmak icin mac almak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once 15-16 yaslarinda bir cocuk geldi yanima da.. pardon ben de apple alcam da windows yukleniyo di mi ona bi program felan kurmadan dedi.. yuklenio dedim de neden windows kurucan ki macbook'a dedim.. programlar oyunlar felan yuklenmio dedi bana.. e git sony vaio al dedim. yok annemler oyle istio felan die sacmaladi gitti.. anlam veremedim.. var mi aranizda boyle dusunerek macbook felan alacak ogluna cocuguna felan? nasi bi mantik bu?

• Macte windowsun tek olayı vardır o da oyundur hepsi bu. Şöyle bir durumda var eğer para bolsa ve windows kullanmak zorundaysam, ben windows laptop yerine de kesinlikle mac alıp ona windows kurardım çünkü kaliteli, sessiz, stabil, hafif, bataryası uzun gidiyor, tuş takımından led ekranına kadar çok kullanışlı bir cihaz.
  • Sacmalik bence.
  • Microsoft CEO su steve ballmerin yaptığı ve benimde bir sonraki mac im da yapmaya devam etmeyi planladığım şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 27 Haziran 2010; 0:15:28 >
  • işte ben:Dben sadece net ve uzun pil süresi için aldım yoksa bisi yapacagımdan diil:Dgerci daha gelmedi ama:D
  • bende alıp aynı şekilde kullanmak istiyorum.
    Ayrıca windows kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

işte ben:Dben sadece net ve uzun pil süresi için aldım yoksa bisi yapacagımdan diil:Dgerci daha gelmedi ama:D

Mac'te Windows kullanırsanız ortalama 3 saat dayanıyor.Uzun pil ömrü Mac OS için geçerli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Microsoft CEO su steve ballmerin yaptığı ve benimde bir sonraki mac im da yapmaya devam etmeyi planladığım şey

hehehe

• peki macbook a nasil windows kurarim bilen varsa ayrintili yazabilir mi
  • Applications > Utilities > Boot Camp'ı açın,Windows için belirlediğiniz miktarda bölüm açın > İleri gittiğinizde Windowsun Cd sini takmanızı isteyecek ve kurulumu kendliğinden yapacak > Daha sonra Windows bölümündeyken Mac OS Driver Dvd'sini takın,otomatik olarak tüm gerekli driverları yükleyecek.Daha sonra başlangıçta ilk açılmasını istediğiniz sistemi seçme gibi ayarlamaları Windowsta iken Boot Camp programından yapabilirsiniz.Takıldığınız yer olursa forumda bununla ilgili birçok konu mevcut
  • ben birebir yaşadım böyle bişeyi ... istanbulda bir alışveriş merkezinin asansöründeyiz 20 25 yaşlarında biri elinde ımac 24'' kutusuyla girdi görünce hayırlı olsun çok memnun kalırsınız dedim ancak cocuktan gelen cevap şuydu '' yok şimdi iadesini yapıcam hiç beğenmedim hiç bir şey yüklenmiyor program falan yok oyun desen yok dedi bu yuzden değiştiriyorum die anlattı. ben de eee araştırmak gerek tabi dedim, o ise ya cok arastırdım bide demezmi windows yükleyin dedim o halde ya yok ya falan die saçmaladı ve asansorden çıktı ve değiştirmeye gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 3 Temmuz 2010; 12:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

ben birebir yaşadım böyle bişeyi ... istanbulda bir alışveriş merkezinin asansöründeyiz 20 25 yaşlarında biri elinde ımac 24'' kutusuyla girdi görünce hayırlı olsun çok memnun kalırsınız dedim ancak cocuktan gelen cevap şuydu '' yok şimdi iadesini yapıcam hiç beğenmedim hiç bir şey yüklenmiyor program falan yok oyun desen yok dedi bu yuzden değiştiriyorum die anlattı. ben de eee araştırmak gerek tabi dedim, o ise ya cok arastırdım bide demezmi windows yükleyin dedim o halde ya yok ya falan die saçmaladı ve asansorden çıktı ve değiştirmeye gitti

Degistirsin zaten cihaza yazik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.