Şimdi Ara

Windows Live 80072745 Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xp den win7 ye geçtim ve yeni bi imaj için pc mi hazırlıyordum, ve sıra msn kurulumuna geldiğinde msne giremediğimi farkettim, birsrü şey denedikten sonra xp ile tekrar formatladım ve msne girebildim sonra tekrar win7 ile formatlayıp direk msni yükledim ve yine giremediğimi gördüm, bu da demek oluyorki sorun yüklediğim windows 7 dvdsinde, dvd untouched olmayabilir, büyük ihtimal oynanmış ama windows 7 de hangi özellik, servis, uygulama böyle bir hataya sebebiyet verir?

Eski KONU:

Arkadaşlar 5 gün önce yeni bi kasa buldum, hemen win7 yükledim ayarları yaptım programları yükledim vs. sonra tam acronisle yedek alıcam bi de ne görim Windows Live a giremiyorum. 80072745 diye bir başbelası hata. Hatada güvenlik duvarının engellemesinden vs. bahsediyodu şimdi size denediklerimi maddeler halinde yazıp, sonrada aklıma gelen ama uygulayamadığım şeyleri söylemek istiyoırum: 

1- Windows Güvenlik Duvarından programa izin verdirmeyi denedim. Olmadı
    2- Firewallu komple kapattım. Olmadı
    3- Windows Defenderı da kapattım. Olmadı
    4- Avira yüklüydü onuda sildim olmadı
    5- Messenger Plus!, Vmware Workstation (bir keresinde vmware yüzünden msnim açılmamıştı o başka mevzu) yüklüydü onları da sildim. Olmadı
    6- Advanced System Care vardı belki o engeller dedim onu da sildim. Olmadı
    7- MSN-Fix, Hosts dosyasına veri ekleme vs. denedim. Olmadı
    8- SQM dosyalarını falan temizledim olmadı.
    9- MSNi sildim, pidgin yükledim olmadı.
    10- Pidgini sildim, aMsn yükledim olmadı
    11- Modemi resetledim olmadı
    12- DNS değiştirdim olmadı. (Ama ondan hala kuşkuluyum tekrar değiştirim ama siz olmadı sayın :D )
    13- Ve deneyip buraya yazmayı unuttuğum vesaireler.

Aynı ağdan girdiğim laptobum var onda açabiliyorum rahatlıkla o yüzden modemin ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca avira vs nin de engellediğini düşünmüyorum çünkü laptopta da advanced system care hariç bu programların tümünü kullanıyorum. Arada şu fark var bu desktop haliyle kablolu bağlantı var ekstra bir engel ya da modemin firewalluna takılabilir mi onu denemek lazım bir de windows7 ethernet kartına ne sürücüsünü atadıysa ellemedim internette bir sorun yok takır takır giriyorum ama yine de ethernet kartı driverını güncellesem farkeder mi gibi saçma fikirler geliyo artık aklıma. Ama başkada bişi aklıma gelmiyor artık bu işe bi çare yok mu medet! (Format at önerilerinizi lütfen kendinize saklayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman12 -- 26 Temmuz 2011; 2:26:28 >

• beyler format attım, biosu sıfırladım modemi resetledim yine yok!
  • "messenger error fixer" dene
  • sorun hala devam ediyor, sorun windows 7 yüklediğim dvd de büyük ihtimalle o pcden yedek alıp laptobuma yükledim laptoptan da msne girilmiyor aynı hatayla artık. windows 7 de bu hataya sebebiyet verecek ayar nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wmp Sunucu hatası
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.