Bildirim
windows live mesh activex
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurbuz2561
program ve özelliklerden bilgisayarıma yüklü programlara baktığımda 4 tane windows live mesh activex yazısı var . ek olarak bu yazının yanında japonca çince(her neyse) yazılar var.. bu program nedir kaldırdığımda herhangi bir sıkıntıolurmu teşekkür ederim.
Bu program, cep telefonu gibi aletlerle bilgisayar arasında dosya senkronizasyonu(bağlanma, dosya akatarımı vs.) sağlıyor. Ben çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Silseniz bir zararı olmaz bilgisayara. -
teşekkür ederim -
Ben de teşekkür ederim. Az önce hepsini kaldırdım.
Bu konuyu okuyan diğer arkadaşlara da önerim, ayda yılda bir kullanılan programları bilgisayarda tutup da şişirmektende, kullanacağınız zaman yüklemenizi öneririm.
Bir öneri de program kaldırmak için program ekle kaldır yerine revo uninstaller gibi (programların kalıntılarını ve regedit kayıtlarını da) sağlam temizleyen programlarla kaldırma işlemini yapmanızdır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X