Selam arkadaslar.. Kısa bir süre önce Toshiba A serisinden bir laptop aldim. Live Messenger 9.0 yuklu su anda.. Msn'de Webcam acmak istedigimde karsidakine baglanilmaya calisiyor fakat tam bu esnada baglanti kopuyor.. Karsi tarafa benim iptal ettigim soyleniyor. Bu problemin herhangi bir çözümü var mi webcam acamiorum bu yuzden..
Şimdiden TşkLer..
web cam sorunu olduğu doğru.yabancı forumlardada bu tartışılıyor.kendi kişilerde kamera yüklü olduğu halde karşı taraf göremiyor ama seninkisi farklı bir problem sanırım.
aynen karsi taraf goremiyor.. kamera da bu arada Laptop'ta birlikte yuklu
evet ben dede cam problemi var, yani şöle aslında konu açmıştım cevap veren olmamıştı olucağını gene sanmıyorum ama problemimden bahsetmek istiyorum. Sadece kendi camımı kendim açamıyorum karşılıklı cam açabiliyorum,karşımdakinin camını açabiliyorum karşımdaki tek taraflı benim camımı açabiliyo ama ben sadece kendi camımı açmak istediğimde olmuyor :) ne yaptıysam da olmadı 2 farklı cam denedim belki uyuşmuyodur diye olmadı eski sürümden devam :) tek çözümü bu bence
Ses ve Görüntü Kurulumu kısmında Web Kameranızı "Devre Dışı Bırak" deyip, messengeri kapattıktan sonra, Messenger ı tekrar açıp, yine "ses ve görüntü kurulumu" kısmında, web kameranızı tekrar seçip açtıgınızda, web kameranız tanınmış ve kullanılabilir oluyor.