Şimdi Ara

Windows phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben android kullanıcısıyım wp çok ilgimi çekiyo fakat çok oyun oynarım ama gameloft ve ravio oyunları varmış bu yeterli peki bu platformun önü açıkmı gelişirmi symbian-megoo gibi bi kaç yıl sonra durdurulmaz deilmi gelişimi gelecegi varmı

• çok oyun oynuyorsanız market ve koyulan fiyatlar size şans tanımaz 1
    platformun önü açık ama microsoftunda bu yükün altına girmesi lazım 2
    Geçiş yaparsanız sizin için güzel bir deneyim olacağı aşikar bu da 3

Kurtlar Vadisine bağladık olayı
  • :D
  • Sen bilirsin mağazası seni kesmeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Sen bilirsin mağazası seni kesmeyebilir

Gameloft ravio ve ea games oyun getiriyormuş yeter :D benm istedigim bu birazda mesela android telimde meajı yazıyım tel kitleniyo birden tüm yazdıklarım sıralanıyo sora rehberde numara girerken çok donuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin delikanlı -- 22 Kasım 2014; 20:45:05 >
  • bir sürü ücretsiz çok güzel oyunlar var ücretli olanlarda bir süre sonra ücretsiz oluyor sistemin önü açık daha da gelişecek diye düşünüyorum wp ile bambaşka bir sistem deneyini yaşarsın ve bence memnun kalırsın w10 güncellemesi ile mağaza iyileşecek oyunların çoğu gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin delikanlı

quote:

Gameloft ravio ve ea games oyun getiriyormuş yeter :D benm istedigim bu birazda mesela android telimde meajı yazıyım tel kitleniyo birden tüm yazdıklarım sıralanıyo sora rehberde numara girerken çok donuyo

Sen olmuşsun, hemen geç, 6 ay 1 sene kullan seveceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence her türlü keser geçmelisin dun i4 kullandım appstore varya çöpün ötesi her oyundan,2-3 tane var oyle düzgün bir oyun bulamadım vede iyiki 525 almışım dedim i4 u bitirmek için her şeyi yapmışlar heralde yada öyleydi 30mb lık dandik bir oyunu oynatamıyo bile.525de asphalt biraz kasıyo ama oynayıyo.

• quote:

quote:

O oyunlar biraz tuzlu oluyor ama haberin olsun.İşletim sistemi stabil zaten arayüzde kastıracak bir olay yok arayüz sade o konuda sıkıntı olmaz.Hangi model düşünürsün ?

• Benim 525'i satıyım size:)
    Memnun kalırsınız bence:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Bence her türlü keser geçmelisin dun i4 kullandım appstore varya çöpün ötesi her oyundan,2-3 tane var oyle düzgün bir oyun bulamadım vede iyiki 525 almışım dedim i4 u bitirmek için her şeyi yapmışlar heralde yada öyleydi 30mb lık dandik bir oyunu oynatamıyo bile.525de asphalt biraz kasıyo ama oynayıyo.

Şimdi karşılaştırmaya bak biri 2009-2010 yılı çıkmış biri 2013-2014 yılı çıkmış.Aynı tarihli telefona bakalım 2013 iPhone 5S bak bakalım Aspahltta hangisi daha az kasıyor .Tabi fiyat farkıda var

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben ona bakmam 525 500 lira 4 tam bilmiyorum ama 700 civarı 700 lira verip hiç verim alamamakmı 500 lira verin 200 cebe atıpda akıcılığın keyfinemi varmak önemli olan o.yıl olarak belki doğru soyluyo olabilirsin ama şunu unutma biri amiral gemi olarak çıktı diğeri giriş seviyesi olarak bu zaten otomatik olarak yıl farkını ortadan kaldırıyo i5 2 yıl sonra 4 gibi olacak niye donanım zaten kotu bide üstüne ağır yazılımı vericekler bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Ben ona bakmam 525 500 lira 4 tam bilmiyorum ama 700 civarı 700 lira verip hiç verim alamamakmı 500 lira verin 200 cebe atıpda akıcılığın keyfinemi varmak önemli olan o.yıl olarak belki doğru soyluyo olabilirsin ama şunu unutma biri amiral gemi olarak çıktı diğeri giriş seviyesi olarak bu zaten otomatik olarak yıl farkını ortadan kaldırıyo i5 2 yıl sonra 4 gibi olacak niye donanım zaten kotu bide üstüne ağır yazılımı vericekler bitti.

Bizim telefonlar sence 2 sene sonra ne olur?

• O değilde internet explorer buyuk dert Allah düşmanımın başına vermesin böyle tarayıcıyı.(512mb ram li windows hpone için konuşuyorum)

• Geçin geçin Windows Phone a.

Allah aşkına 700 liradan fazla tel alan wp alırsa şaşarım. Al asus zenfone . 700 tl. Onun altı wp al tamam anlarım bi nebze

• quote:

quote:

quote:

O oyunlar biraz tuzlu oluyor ama haberin olsun.İşletim sistemi stabil zaten arayüzde kastıracak bir olay yok arayüz sade o konuda sıkıntı olmaz.Hangi model düşünürsün ?

lumia 1320

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Bilinmez ama 920 eski bir telefon onu karşılaştırabiliriz.2yıldır stabileden odun vermedi.

• Bende almak istiyorum android den sıkıldım (sony kullanıyorum) wp yada ios arasinda kaldim iphone5s alirsam ikinci el olacak ama 1500 tl ye wp alirsam sifir olacak cihaz sizce hangisi karar veremiyorum

• L 1320 kullanıyorum aşırı memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: azasio

L 1320 kullanıyorum aşırı memnunum

Benimde çok hoşuma gitti gerçekten güzel telefon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.