* No system-wide file manager * No videocalling * Limited third-party apps * No Bluetooth file transfers * No USB mass storage mode * No memory card support * No multitasking * No copy paste * Too dependent on Zune software for computer file management and syncing * No music player equalisers * No Flash or Silverlight support in the web browser * No sign of free Bing maps Navigation so far * No DivX/XviD video support
bide diğer işletim sistemlerine cenaze töreni yapmışlardı.
bunlar ek programlarla aşılamazmı ?
multitasking,copy paste vs. gibi bazı özellikler 2011 sonu ,2012 başı gibi eklenecek deniliyor.
Oh ne ala... Kendi kendinize pek güzel eğleniyorsunuz millet. Adamların bu sistem için 400 milyon dolardan fazla para harcadığı söyleniyor siz diyorsunuzki o yok bu yok girin youtube'a son birkaç gün eklenen "windows phone 7" videolarını izleyin. Bakın bakalım neler varmış. Stabilite var, 3D kaliteli oyunlar var (özel oyun stüdyosu kurdular ve çok kaliteli oyunlar hazırlanıyor) microsoft tüm çalışanlarına wp7li telefon dağıtıyor ayrıca program yazmaları içinde teşvik ediyor.
Çok ilginç WP7 sunumu daha yapılmadan akşam akşam hayırdır bu telaş? Hadi google android ya da apple OS telaşa kapılsında size ne oluyor Bi sakin olun yarını bekleyin sonra modeller piyasaya çıksın görelim bakalım neleri destekliyor ya da desteklemiyor. Koskoca microsoft iki senedir bu işle uğraşıyor siz sanki çocuk oyuncağı yapmışlar gibi konuşuyorsunuz. google'dan bi yetkilide çıkmış demişki yeni bir mobil platforma gerek yok. Siz yokken bu adamlar piyasadaydı gerek var mı yok mu birkaç ay içinde ortaya çıkacak.
"multitasking,copy paste vs. gibi bazı özellikler 2011 sonu ,2012 başı gibi eklenecek deniliyor." yukarıdaki arkadaş o dediğin özellikleri azar azar kakalayan bu fikri icat eden Steve Jobs abinizdi. Her modelde o özelliklerden birini sattı
Ben Microsoft'un başaracağına inanıyorum ama ne kadar başaracak onu bilemem. Önümüzde muhteşem bir Windows 7 örneği var tek kelimeyle harika şu an güçlü bir PC'de kullanıyorum ama benim evdeki hurda PC'de bile son derece stabil çalışıyor neden mobil versiyonu kötü olsun ona bakınca diyorumki bu da olacaktır.