Şimdi Ara

windows phone kişileri sim karta aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, telefonu sıfırlayacam, ve kişileri sim karta aktarmam lazım, microsoft hesap değişikliği yapacamda, nasıl aktarabilirim sim karta

• Ben de merak ediyorum bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Ben de merak ediyorum bunu

evet hocam ya biri bizi aydınlatsa çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Ben de merak ediyorum bunu

evet hocam ya biri bizi aydınlatsa çok iyi olacak

Wp8'in bilirkişileri gelir birazdan

• -güncel-
    nasıl yapılıyor?
    onun yerine Outlook.com dan kişileri vcf olarak indirip, yeni hesaba o vcf yi yüklesek. Malum akıllı telefonlarda sim kart hafızası kullanılmıyor, ayıplanıyor. Symbian kullanılmıyor sonuçta.

• ilk hesaptan esport ,ikincidende import yada yeni hesabı telde acınca senkron yapmak kafi.
  • Veri aktarımı diye bir program var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

-güncel-
    nasıl yapılıyor?
    onun yerine Outlook.com dan kişileri vcf olarak indirip, yeni hesaba o vcf yi yüklesek. Malum akıllı telefonlarda sim kart hafızası kullanılmıyor, ayıplanıyor. Symbian kullanılmıyor sonuçta.

hocam tam olarak anlamadım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

ilk hesaptan esport ,ikincidende import yada yeni hesabı telde acınca senkron yapmak kafi.

hocam sizin dediğinize anlamadım??
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Murat bey adaşım outlook.com yani telefonda kullandığınız mail e giriş yapın bilgisayardan
    outlook logosunun yanındaki üçgenimsiyi tıklayıp kişiler sekmesine geçin.
    kişileri dışarı aktarın kısmından bilgisayarınıza rehberinizi tek dosya olarak indirin.
    Sonra yeni açtığınız hesaba girip o dosyayı içeri aktar derseniz sorununuz giderilir.
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim. Gidiyorum . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 3 Mart 2014; 16:10:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    kim gelmiş anlamadım ki? nereye gidiyorsunuz?
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yazdığınızı yazmaya gelmiştim. Neyini anlamadınız cümlenin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Murat bey adaşım outlook.com yani telefonda kullandığınız mail e giriş yapın bilgisayardan
    outlook logosunun yanındaki üçgenimsiyi tıklayıp kişiler sekmesine geçin.
    kişileri dışarı aktarın kısmından bilgisayarınıza rehberinizi tek dosya olarak indirin.
    Sonra yeni açtığınız hesaba girip o dosyayı içeri aktar derseniz sorununuz giderilir.

hocam çok sağolasın valla, bide bu ne demek
    Kişilerinizi Outlook hizmetine almak için, öncelikle diğer e-posta hizmetinize gidip kişilerinizi bir dosyaya verin. Sonra buraya dönün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 3 Mart 2014; 16:15:42 >
  • Bilmiyorum bu başlıkta tüm benliğimi kaybettim kıt anlayışlı birine döndüm kimseyi anlayamıyorum :)
    Eren bey gelmiştin yazmıştın başta ondan anlamadım :)

Murat bey adaşım
    Şuanda rehberinizin olduğundan alın kişileri dışarı aktarın sonra yeni açtığınız hesabın içine aktarın.
    Zaten outlook yada hotmail artık neyse mail e girince sol üst köşedeki outlook logosunun yanında ok var. bildirim çubuğu geliyor onu tıklayınca oradan kişilere atlayın
    kişiler kısmından ise yeni hesaba akataracağınız olan kişileri dışarı aktarın.
    oradan ise yeni hesaba girin kişilerinizi yeni hesabınıza yükleyin içeri atın.
  • Telinizde eger yeni hesap varsa eski hesabı ekleyin senkron yapın kisiler gelir yeni hesap üzerinden yeniden senkron yapın bu sefer kisilerin yeni eposta hesabına eklenmis olması lazım pc de.Telde zaten yeni kisiler olucan ilk senkron sonucu.
  • quote:

Bilmiyorum bu başlıkta tüm benliğimi kaybettim kıt anlayışlı birine döndüm kimseyi anlayamıyorum :)
    Eren bey gelmiştin yazmıştın başta ondan anlamadım :)

Murat bey adaşım
    Şuanda rehberinizin olduğundan alın kişileri dışarı aktarın sonra yeni açtığınız hesabın içine aktarın.
    Zaten outlook yada hotmail artık neyse mail e girince sol üst köşedeki outlook logosunun yanında ok var. bildirim çubuğu geliyor onu tıklayınca oradan kişilere atlayın
    kişiler kısmından ise yeni hesaba akataracağınız olan kişileri dışarı aktarın.
    oradan ise yeni hesaba girin kişilerinizi yeni hesabınıza yükleyin içeri atın.

hocam çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 3 Mart 2014; 20:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Telinizde eger yeni hesap varsa eski hesabı ekleyin senkron yapın kisiler gelir yeni hesap üzerinden yeniden senkron yapın bu sefer kisilerin yeni eposta hesabına eklenmis olması lazım pc de.Telde zaten yeni kisiler olucan ilk senkron sonucu.

hocam teşekürler
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Arkadaşlar biraz geç oldu konuyu da HORT ETTİM gece gece ama :)
    1-Aynı Apple'da olduğu gibi kesinlikle sim karta kayıt yada sim karta aktarma yoktur. Sim kartına kayıt sadece Android,Symbian,BlackBerryOS gibi sistemlerinde mevcut
    2-Bazıları program var demişler falan (kafanız karışmasın) sim kartına kayıt yarım elmada ve wp8 de de yok..!
    herkes faydalansın resimli olarak anlatıyorum iyi forumlar

ilk önce wp8 mağazaya girin ve sola kaydırın ekranı oradan "lumia collection" gelin alta doğru inin ve "VERİLERİMİ AKTAR" programını yükleyin sonra telefon menüsünden programa girin gerisi resimlerden zaten yaparsınız hepinize kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 26 Haziran 2015; 0:26:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.