Bildirim
windows phone kişileri sim karta aktarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de merak ediyorum bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Obsessive*
evet hocam ya biri bizi aydınlatsa çok iyi olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: murattekno
quote:
Orijinalden alıntı: Obsessive*
evet hocam ya biri bizi aydınlatsa çok iyi olacak
Wp8'in bilirkişileri gelir birazdan
-güncel-
nasıl yapılıyor?
onun yerine Outlook.com dan kişileri vcf olarak indirip, yeni hesaba o vcf yi yüklesek. Malum akıllı telefonlarda sim kart hafızası kullanılmıyor, ayıplanıyor. Symbian kullanılmıyor sonuçta.
ilk hesaptan esport ,ikincidende import yada yeni hesabı telde acınca senkron yapmak kafi. -
Veri aktarımı diye bir program var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muratcool
-güncel-
nasıl yapılıyor?
onun yerine Outlook.com dan kişileri vcf olarak indirip, yeni hesaba o vcf yi yüklesek. Malum akıllı telefonlarda sim kart hafızası kullanılmıyor, ayıplanıyor. Symbian kullanılmıyor sonuçta.
hocam tam olarak anlamadım ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
ilk hesaptan esport ,ikincidende import yada yeni hesabı telde acınca senkron yapmak kafi.
hocam sizin dediğinize anlamadım?? -
Murat bey adaşım outlook.com yani telefonda kullandığınız mail e giriş yapın bilgisayardan
outlook logosunun yanındaki üçgenimsiyi tıklayıp kişiler sekmesine geçin.
kişileri dışarı aktarın kısmından bilgisayarınıza rehberinizi tek dosya olarak indirin.
Sonra yeni açtığınız hesaba girip o dosyayı içeri aktar derseniz sorununuz giderilir. -
Bunu yazmaya gelmiştim. Gidiyorum . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 3 Mart 2014; 16:10:26 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kim gelmiş anlamadım ki? nereye gidiyorsunuz? -
Hocam sizin yazdığınızı yazmaya gelmiştim. Neyini anlamadınız cümlenin ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Murat bey adaşım outlook.com yani telefonda kullandığınız mail e giriş yapın bilgisayardan
outlook logosunun yanındaki üçgenimsiyi tıklayıp kişiler sekmesine geçin.
kişileri dışarı aktarın kısmından bilgisayarınıza rehberinizi tek dosya olarak indirin.
Sonra yeni açtığınız hesaba girip o dosyayı içeri aktar derseniz sorununuz giderilir.
hocam çok sağolasın valla, bide bu ne demek
Kişilerinizi Outlook hizmetine almak için, öncelikle diğer e-posta hizmetinize gidip kişilerinizi bir dosyaya verin. Sonra buraya dönün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 3 Mart 2014; 16:15:42 > -
Bilmiyorum bu başlıkta tüm benliğimi kaybettim kıt anlayışlı birine döndüm kimseyi anlayamıyorum :)
Eren bey gelmiştin yazmıştın başta ondan anlamadım :)
Murat bey adaşım
Şuanda rehberinizin olduğundan alın kişileri dışarı aktarın sonra yeni açtığınız hesabın içine aktarın.
Zaten outlook yada hotmail artık neyse mail e girince sol üst köşedeki outlook logosunun yanında ok var. bildirim çubuğu geliyor onu tıklayınca oradan kişilere atlayın
kişiler kısmından ise yeni hesaba akataracağınız olan kişileri dışarı aktarın.
oradan ise yeni hesaba girin kişilerinizi yeni hesabınıza yükleyin içeri atın. -
Telinizde eger yeni hesap varsa eski hesabı ekleyin senkron yapın kisiler gelir yeni hesap üzerinden yeniden senkron yapın bu sefer kisilerin yeni eposta hesabına eklenmis olması lazım pc de.Telde zaten yeni kisiler olucan ilk senkron sonucu. -
quote:
Bilmiyorum bu başlıkta tüm benliğimi kaybettim kıt anlayışlı birine döndüm kimseyi anlayamıyorum :)
Eren bey gelmiştin yazmıştın başta ondan anlamadım :)
Murat bey adaşım
Şuanda rehberinizin olduğundan alın kişileri dışarı aktarın sonra yeni açtığınız hesabın içine aktarın.
Zaten outlook yada hotmail artık neyse mail e girince sol üst köşedeki outlook logosunun yanında ok var. bildirim çubuğu geliyor onu tıklayınca oradan kişilere atlayın
kişiler kısmından ise yeni hesaba akataracağınız olan kişileri dışarı aktarın.
oradan ise yeni hesaba girin kişilerinizi yeni hesabınıza yükleyin içeri atın.
hocam çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 3 Mart 2014; 20:01:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
Telinizde eger yeni hesap varsa eski hesabı ekleyin senkron yapın kisiler gelir yeni hesap üzerinden yeniden senkron yapın bu sefer kisilerin yeni eposta hesabına eklenmis olması lazım pc de.Telde zaten yeni kisiler olucan ilk senkron sonucu.
hocam teşekürler -
Rica ederim hocam.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X