Şimdi Ara

Wındows phone önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel kaliteli güncel ve biraz da ekranı büyük bir wp önerecek varmı? Bütçe 800-900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMekkeliSerseri -- 26 Mayıs 2014; 0:25:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 820 ve Lumia 1320.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L820

• ekran ve pil konusunda fiyat performans şampiyonu 1320dir.. kameram iyi pil ve ekranım daha kücük olabilir diyorsan 925 düştü mü fiyat o kadar bilmiyorm
  • 1320

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 bildiğim kadarı ile 1000 lira... 800 - 900 değil

• Lumia 820

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Tablet Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WP ye o kadar para verilmez.

• 8.1 güncellemesi gelmeden lumia almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

8.1 güncellemesi gelmeden lumia almayın.

8.1 güncellemesi hemen hemen tüm Lumia'lara gelecek.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Bütün telefonlara gelceğini bende biliyorum benim bahsetmek istediğim nokta windows phone'un bir çok eksiklik içermesi whatsapp 10 gündür ortada yok ben böyle rezillik görmedim 8.1 windows phone'nun geleceğini belirleyecek.
  • quote:

Bütün telefonlara gelceğini bende biliyorum benim bahsetmek istediğim nokta windows phone'un bir çok eksiklik içermesi whatsapp 10 gündür ortada yok ben böyle rezillik görmedim 8.1 windows phone'nun geleceğini belirleyecek.

Whatsapp konusunda çeşitli dedikodular mevcut. Ama WP ortamında kullananları çıldırttığı kesin.
    Hocam yıllardır android kullanıyordum sürekli eleştirirdim sırf deneyim kazanmak uğruna wp aldım androidi mumla arar oldum sosyal medya uygulamaları resmen çöp foursquare de birisini etiketliyemiyorsun check in yaptığın ortamda ki kişileri göremiyorsun,instagram idare eder en azından düzgün çalışıyor ama güncelleme gelmesi şart facebook ise android uygulamasına göre çok geride madem whatsappta hata var androidde yada ios'da neden hata çıktığı zaman mağazadan kaldırılmıyor madem hatalıydı yenisi çıkana kadar eskisi mağazada yayınlanmaya devam etseydi koskoca yazılım firması ilkel sistemlerle kullanıcıyı çıldırtıyor symbian bile bundan daha gelişmiş.
  • lumia 925 (temiz 2. el)
    veya
    900 tl : lumia 1320
    800 tl : lumia 820
  • quote:

Hocam yıllardır android kullanıyordum sürekli eleştirirdim sırf deneyim kazanmak uğruna wp aldım androidi mumla arar oldum sosyal medya uygulamaları resmen çöp foursquare de birisini etiketliyemiyorsun check in yaptığın ortamda ki kişileri göremiyorsun,instagram idare eder en azından düzgün çalışıyor ama güncelleme gelmesi şart facebook ise android uygulamasına göre çok geride madem whatsappta hata var androidde yada ios'da neden hata çıktığı zaman mağazadan kaldırılmıyor madem hatalıydı yenisi çıkana kadar eskisi mağazada yayınlanmaya devam etseydi koskoca yazılım firması ilkel sistemlerle kullanıcıyı çıldırtıyor symbian bile bundan daha gelişmiş.

Problem tamamen Microsoft'ta değil ama. Uygulamayı ilgili mobil işletim sistemine uyarlayanda da problem olabilir. Hatta ben uygulama yazanların windows phone ortamına çok da ısınabildiklerini göremiyorum.

Burada işin teknik boyutuna çok girmeyelim bence. Ama Microsoft çok ağır gidiyor WinMobile OS konusunda. 8.1 güncellemesi konusunda daha atik davranmalı.

• 1320 den başka seçenek yok zaten.
    Üreticilerden lisans parası istemeside cabası sen önce adam akıllı bir işletim sistemi yap tutsun ondan sonra lisans parası istersin bu haliyle diğer üreticilerde yanaşmak istemiyor microsoft'a.
  • 8.1 akabinde üreticilerden lisans parası istemeyecek. Dikkat etiysen bir sürü markanın wp telefonu sızıyor. Prestigio bile wp cihaz duyurdu. Evet vatzapta bir sıkıntı mevcut ama bugun wp ye atıp tutanlar temmuzun ortasında sebepsiz kalabilirler. Ben beklemeden aldım ama vakit varsa 8.1 e şurda 10 15 gün kaldı. Beklemek daha iyidir.

• Benim hiç umudum yok şahsen 8.1 betayı bile kaç kere ertelediler sonbahara anca gelir sosyal medya uygulamaları bile düzgün çalışmıyor.
  • l1320
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.