Şimdi Ara

windows server 2008 client erişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba..Benim sorum şu: windows 2008 server kurulu bir server var.Bu servera bağlı diğer bilgisayarlardaki yüklü programları sunucu üzerinden görebiliyor muyuz? Ayrıca yüklü programları görüp onları kaldırma gibi işlemleri yapabiliyor muyuz?Sunucu hakkında fazla bilgim olmadığından yaptığım araştırmada kayda değer birşey bulamadım.Terminal server sistemi bu sorumun cevabı olabilir mi?
    Eğer mümkünse bu sorunumu nasıl giderebilirim?Şimdiden alacağım cvplar için tşkler...

• Terminal server üzerinden kullanıcı eklerken eklediğiniz kullanıcılara çeşitli sınırlamalar getirebilirsiniz.Programı silmek istediğinde admin hesabını ister ve silmesi engellenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server üzerinden clientteki yazılımı kaldıramazsın anca uzak bağlantı yaparak bu işi halledebilirsin. terminal server ile alaka yok maalesef.
  • adını hatırlamadığım bir program vardı, oradan bu bahsettiğin işlem yapılıyıyordu. Ağdaki pclerin mac, ip adresleri, donanımsal bilgilerini ve hatta yüklü programlarını gösteriyordu. Kaldırıp kaldıramadığını hatırlamıyorum ama.
    Domain ortamı mevcut mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.