Şimdi Ara

Windows ses ile ilgili küçük bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim laptop'da varsayılan biçim olarak 24 bit 48000 hz gösteriyor.

Diğer pc'de ise 44100 hz gösteriyor. Acaba ayarlarıyla mı oynadım aletin?

Windows 7'de varsayılan bit ve örnekleme hızı "24 bit - 48000 hz" midir? (Ses kartım onboard realtek ALC270)

Bir de iTunes'da varsayılan örnekleme hızı 16 bit 44100 hz gösteriyor. Bunu windowsdaki gibi 24 bit 48000 yapmamda bir sakınca var mı?

• windows 7 de varsayılan örnekleme 16 bit 44100 hzdir ama ses kartının kabiliyetine göre 24 bit 192.000 khz kadar çıkabilir.windowsta sınır bu.osxte ise 32 bit 384.000 hz kullanılabiliyor.istediğiniz örneklemeyi kullanabilirsiniz ama daha çok çalacağınız kaynağa bağlı aslında herşey.yani 192.000 hz yapınca çok daha kaliteli olacak diye birşey yok.kaynak neye izin verirse o kadar kalite alırsınız.

Windows ses ile ilgili küçük bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 8 Haziran 2016; 23:48:41 >

• Bilgi için teşekkür ederim. Demek ki varsayılan diye bir şey yokmuş ses kartına göre ayarlıyor Windows. Ben de ellemiyorum.:=
  • yanlış anlaşılma olmuş.windows ilk kurulduğunda veya ses kartı driverını ilk yüklediğinizde 16 bit 44100 hz dir örnekleme.siz kendiniz değiştirmelisiniz istediğiniz ile.
  • Realtek ses driverını yükledikten sonra bakmıştım. Windows otomatik olarak 24 bit - 48000 hz yapmış idi. Ben hiç dokunmadım. Sonra abimin laptopunda da aynı şeyi gördüm onda da realtek kart var. Annemin laptopda 24 bit 44100 hz gösteriyordu. Sanırım windows otomatik oalrak ayarlıyor ses kartının çıkışlarına göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.