Şimdi Ara

Windows Şifreleme ( Parmak İzi Okuyucusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony-Vaio serisinden VGN-SR190E modelli bir laptopa sahibim ve bu laptopta biyometrik aygıt olarak parmak izi okuyucusu var bende bunun la windows açılışında parmak ızımle windows şifrelemek istiyorum birçok sitede aradım ama bulamadım. Yardım Edin Lütfen !

Parmak İzi Okuyucu Markası : Authentec TouchStrip Fingerprint Sensor (WBF Advanced Mode )

• -----GÜNCEL-----
  • 8.1 de driveri kurduktan sonra ayarlarda çıkıyordu. işletim sisteminiz nedir ?
  • İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
    İşletim sistemim win7 ulti 64 bit.
  • -----GÜNCEL-----
  • Sürücüleri kurun. Üreticiye göre değişebilir ancak büyük olasılıkla Sony'nin bir yazılımı yüklenecek ve onu kullanarak ayarlayacaksınız. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızın parmak izi okuyucusu için gerekli sürücü ve varsa yazılımı Sony sürücü indirme sayfasından indirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Biyometrik aygıt yerinde bir yazıya tıkladıgımda üretici fırmanın sıtesıne atıyor ama buradan ne yapıcağımı bir türlü anlamadım. Birde siz bakarmısınız rica etsem?
    Site Link :http://webimages.authentec.com/store/uFMA/ufma-64bit.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony'nin sitesinden indireceksniz. Bu attığınız linkten değil.

Parmak izi sürücüsünü kurun daha size bir program yükleyecek siye hatırlıyorum. Parmak izi olan PC uzun zamandır kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.