Şimdi Ara

Windows ssd yi goruyor harddiski gormuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 1tb icinde windows yuklu harddiskim vardi birde ssd (sıfır,boş) amacim ssd ye windows kurup harddiski formatlamak ikincil olarak kullanmakti windows kurulum ekraninda windows yuklu harddiskle ilgili ne varsa hepsini sildim en sonunda alttaki gibi iki seçenek kaldı.
    Sürücü:0 961gb
    Sürücü:1 111 gb
    Ekran bu sekildeydi bende 111 gb olan yani ssd ye tikladim ve kurdum ama windowstan bu bilgisayar sekmesine basinca harddiskimi goremiyorum.

Windows ssd yi goruyor harddiski gormuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 28 Temmuz 2020; 2:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar harddiski nasil etknleştirebilirim cevaplarsaniz sevinirim oyunlarin hepsini hdd ye atıcam bu yuzden atamıyorum :,(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 28 Temmuz 2020; 2:27:0 >
  • Disk 0 yazan yere sağ tıklayıp diski başlat diyeceksin o kadar. Sadece ileri ileri yapacaksın. Zaten en zor kısmı windows kurulum esnasında yapmış ve diski sıfırlamışsın. Disk şu anda fabrikadan ilk çıktığı gibi başlatılmamış halde. Sürücüye de D sürücüsü diye isim verirsin aynı yerden. Aynı şey ssd yi ilk aldığında hariciyle taktığında da oluyor.
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkürler halletim 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.