Şimdi Ara

Windows tablet için antivirus programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet tamam programları kurduk ama nasıl koruyacagız

Windows tablet için antivirus programları önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Selam arkadaşım.İlk ben cevaplıyım sorunu
    Bilmek istersen,sadece update'ler ve windows defender.
    Başka bir virüs programı kullanmıyorum ve buda bana yetiyor,hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Kolay gelsin
    Not:Windowsu hiç boşuna ağırlaştırmaya gerek yok.
    Ama illaki dersen, google'a ücretsiz anti virus windows tabletler için---- yaz,bir sürü ücretsiz çıkar karşına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 13 Temmuz 2015; 21:43:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 security farorimdir, ne reklam var ne bisi tamamen ücretsiz ve çok hafiftir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Yorumlar icin tesekkurler. 360 avast gibi bir urun mu acaba ?

Ara sira proya gec tarzinda tacizleri yok sanirim.

Bir diger konu tablet oldugu icin sistem kaynaklarini az kullansin diye bekliyoruz. Acaba 360 buna uygun mu ?

Tablet bile olsa sonucta eposta alıyoruz dosya indiriyoruz vs. Isletim sistemi de windows. Virus ile karsilasm ihtimali cok yuksek bence antivirua kullanmak gerekiyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, urun sonuna kadar ücretsiz. Pro sürümü falan yok. Pro olmayınca reklam da yok, reklam olmayınca surekli taciz ve bak senin pc kasiyor gel şunu pro yapalım derdi de yok. Ücretsiz antivirüslerden en iyilerinden. 5 yıllık masaüstü bilgisayarimda gayet sağlıkla çalışıyor ve açılırken dahi 0 kasma. Katman derecesi seçiyorsunuz ona gore tarama yapıyor kayıtları kontrol ediyor. Benim kardeşim surekli bilgisayar başında olduğu için son katmanda en güvenli durumda kullanıyorum. Ona rağmen kararlı bir şekilde çalışıyor. Bi deneyin bisi kaybetmezsiniz. Zaten ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Merhabalar, urun sonuna kadar ücretsiz. Pro sürümü falan yok. Pro olmayınca reklam da yok, reklam olmayınca surekli taciz ve bak senin pc kasiyor gel şunu pro yapalım derdi de yok. Ücretsiz antivirüslerden en iyilerinden. 5 yıllık masaüstü bilgisayarimda gayet sağlıkla çalışıyor ve açılırken dahi 0 kasma. Katman derecesi seçiyorsunuz ona gore tarama yapıyor kayıtları kontrol ediyor. Benim kardeşim surekli bilgisayar başında olduğu için son katmanda en güvenli durumda kullanıyorum. Ona rağmen kararlı bir şekilde çalışıyor. Bi deneyin bisi kaybetmezsiniz. Zaten ücretsiz

Bilgilendirme için teşekküler en kısa sürede deneyeceğim.
  • Bir ara bitdefender kullanmıştım ancak bilgisayarı haddinden fazla yavaşlattığı için Windows'un dahili çözümünü kullanmaya devam ediyorum. 6 aydan fazla süredir bir sıkıntı olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Program kurulmadiginda veya windows tarafından taninmayan (immunet gibi) bir çözüm kuruldugunda surekli uyari veriyor

Gerci immunet gelecegi belirsiz.

Dahili çözüm de windows 8.1 icin indirilmiyor galiba

• Benim tavsiyem Malwarebytes'ın bedava sürümünü indirip ara sıra tarama yapmak.

Bunun üzerine internet tarayıcığınıza "Noscript" denen eklenti eklemek (Mozilla Firefox kullanıyorsanız "Noscript", Chrome ise "ScriptSafe")
    Bu eklenti tarayacıda siz izin vermediğiniz sürece sitelerin javascript komutlarını çalıştırmasını izin vermez ve virüsler genellikle bu şekilde bulaşır bir bilgisayara. Bunun üstüne sizin izin vermediğiniz sürece javascript komutları çalıştırmadığı için interneti gezmek daha hızlı diyebilirsiniz. Saçma sapan bir sitede sadece bir kez bir yazı okumak için Intel Atom gibi işlemcileri çökerten tonlarca javascript'e izin vermene gerek kalmayacak

Tabii ilk başlarda Noscript kullanmak biraz kafa karıştırıcı ve sinir edici olabilir... ama alışınca çok daha rahat oluyor herşey.

• Avast kullanıyorum. Orijinal sistemle gayet iyi koruma sağlıyor. 3 yıllık F secure var kafam rahat o konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.